CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sarah82

Meh kongsi kisah SAKA @ KETURUNAN disini

  [Copy link]
Post time 3-6-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss datang sini lepas baca benang jah lokap
Nak menyampuk sebelah sana takut OT. Seb baik TT buka benang ni.
Iolss tak berapa nak ada cerita pasal saka ni. Yg iolss tau, arwah nenek iolss belah ayah mmg ada la. Arwah tu mak andam + bidan. Anak2 dia pun tak tau dia membela. Sampai la adik iolss yg bongsu tu lahir. Tahun 98.

Mak iolss kalau pantang bersalin ktorg adik beradik mmg arwah nenek yg jaga. Urut sume tu la. Masa mak iolss pantang bersalin adik bongsu tu, mak iolss sakit. Tak ingat sakit macam mana. Yg pasti kalau g jumpa doc, doc cakap tak ada apa2. Pergi la mana2 doc pun. Sampai la ayah iolss hantar mak iolss g berubat kat kg mak iolss kat melaka. Ktorg pun ikut sekali. Cuti sekolah masa tu.

Berapa byk ustaz la jumpa. Sume cakap benda yg sama. Ada yg menumpang dlm badan mak iolss. Macam mana ntah salah sorg tu tau benda tu dtg dari nenek iolss. Dah berubat kt melaka tu, ktorg balik la. Pastu ayah iolss bagitau adik beradik dia. Terkejut la dorg. Sejak tu ikhtiar nak buang benda tu. Tapi nenek iolss tak nak.

Tahun 2003 tak silap, arwah atok iolss belah ayah meninggal. Lepas tu la nenek iolss dah start sakit2. Still usaha lagi nak buang. Memula nenek iolss nak bagi mak long iolss. Opkosss dia tak nak kan. Lamaaaaa la jugak nenek iolss sakit n sepanjang tempoh tu anak2 mak long iolss kena kacau. Nak2 yg pompuan. Sampai anak dia yg sorg tu kuar rumah n tggl dgn mak ngah iolss.

Makan tahun jugak la berubat tu. masa iolss 1st year kat uni nenek iolss meninggal. Ada jugak gangguan lepas tu. Tapi lite2 je.

Tu je lah citer iolss pasal saka ni. Buat masa ni ktorg adik beradik tak pernah la kena kacau ke apa. Kecuali yg bongsu tu. Tp tu pun takat mengigau n nampak something je la. Tak tau la klu yg tu ada kena mengena dgn saka arwah tu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-6-2021 02:47 PM
Ni kena dari sebelum nikah?

Aah. Masa tu I x percaya Benda2 mcm ni. Bila dh nikah tu gangguan tu lg teruk, baru terbuka hati nk try berubat . I dh berapa kali preggy tp gugur. Bila berubat traditional ustaz kata penyebab jgk Jin tu. Ntah la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 3-6-2021 02:54 PM
kahwin aka bernikah... tu je solution i
i mmg selalu kena kacau jin asyik sejak belasan tahun... ...

Kdg suami I tido sebelah pun dia bole dtg kacau nk bersama I. Badan2 I sakit2 lepas bangun tido sbb bergaduh dgn Jin tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-6-2021 02:44 PM
Tak salah.. Dalam perjanjian ada sebut.. Sebab tu la diwarisi selagi ada darah keturunan yg sama m ...

oh ok. tq kak sarah atas info diberi
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kechikchomel at 3-6-2021 04:43 PM

Benang TT ni pun ada saka ke? Or phone iolss? Dari tadi iolss try nak komen tak lepas. Pastu refresh sampai 4-5 komen yg keluar. Nak try delete n tggl kan satu komen memula tak lepas. Pastu tetiba semua hilang.



-----edited-----
OK....baru boleh
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh cerita menarik disini... check in dulu.. SR dulu sambil mkn kuih batang buruk.. org selatan la katakann
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 04:53 PM | Show all posts
Orkidcina replied at 3-6-2021 04:39 PM
Kdg suami I tido sebelah pun dia bole dtg kacau nk bersama I. Badan2 I sakit2 lepas bangun tido sb ...

oh maybe jenis ganas tu kot... u kena continuously berubat or better baca sendiri ruqyah or selalu pasang kat rumah je la camtu...

jin asyik yang seingat i kena ganggu dulu2.. mmg dia "tidur" dgn i je... bukan masa i tidur nyenyak, masa baru2 terlelap tu cepat dia datang.. mmg buleh rasa laa benda tu tengah masukkan "tut" tu.. kdg2 i pun terorgasm huhuhuhu... so i pun tak pasti apa yang jadi, so i mandi wajib je la everytime benda tu datang...

kadang2 i lebam kat celah paha
rasa penat
bila preggy, i senang gugur... in total, i pernah 4 kali keguguran

yang kelakar, masa i tengah menjanda tu, benda tu pernah le mendatangi i.. i bleh tercakap "ala cenonet je rupanya, tak rasa" ... huhhuuhuhu i think that was the last time benda tu "mendatangi" i.. lepas2 tu just penah kena tindih je la.. jin asyik ni bg i takde la menakutkan pun... benda tu cuma horny kat kita je...

masa i berubat buang sihir pengasih... ya i pernah kena calit minyak dengan staff kat division i kerja dulu... jin tu pun turut dikeluarkan dari berdamping ngn i...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemput semua saka hajah hihahihuhehokk masuk sini
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 3-6-2021 04:53 PM
oh maybe jenis ganas tu kot... u kena continuously berubat or better baca sendiri ruqyah or selalu ...

Omg sama la cara Jin tu dtg kt I. Dulu rasa best la kan sbb x percaya Benda2 mcm tu so layan gk la bila dia dtg bersama tu, tp sejak tau Benda tu x baik tu yg kalau bole xnak dh. Hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 05:04 PM | Show all posts
Orkidcina replied at 3-6-2021 04:57 PM
Omg sama la cara Jin tu dtg kt I. Dulu rasa best la kan sbb x percaya Benda2 mcm tu so layan gk la ...

hahahaha khuens.. muhong la tak syok orgasm sume huhuhuhu... tp masa benda tu datang setiap hari, mmg rasa takut nak terlelap...


masa i berubat buang sihir tu.. jin asyik tu menangis (ya, tangisan tu keluar dari mulut i).. i sedar benda tu menangis... lepas pada tu i mimpi dia bgtau, lama dia jaga i tp tpaksa berpisah dah... lepas kawen, ada laa dia datang tp setakat tindih je, tupun 2-3 kali je if i can remember.. benda tu datang masa husband i tengah outstation 2 weeks.. sebelum covid, mmg husband outstation every month (for 2 weeks each month)...tp benda tu cukup takut dgn husband i ni.. langsung tak kacau bila husband i ada kat rumah... sejak covid.. langsung aman
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Orkidcina replied at 3-6-2021 04:37 PM
Aah. Masa tu I x percaya Benda2 mcm ni. Bila dh nikah tu gangguan tu lg teruk, baru terbuka hati n ...

Oh.. Ni jin asyik la ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 05:26 PM | Show all posts
TT, mohon share laa citer saka... jenis2 saka...... kang weols melalut off topic
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 3-6-2021 04:41 PM
Benang TT ni pun ada saka ke? Or phone iolss? Dari tadi iolss try nak komen tak lepas. Pastu refresh ...

Muajajajar.. Tadi iols lepaskan saka iols.. Boleh mcm tu? Tak ada la.. Iols jadi yg sama.. Rasa tanya ada problem sikit dgn cari.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 3-6-2021 04:41 PM
Wahhh cerita menarik disini... check in dulu.. SR dulu sambil mkn kuih batang buruk.. org selatan la ...

Kuih batang buruk... Sedap ya amat.  ..share2 la ttg dendiar tau.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 3-6-2021 04:54 PM
Jemput semua saka hajah hihahihuhehokk masuk sini

Muahahaha.. Iols rasa dia x berani komen kot... Dia nak share x ada masalah.. Kita boleh sama2 bagi nasihat or tips yg boleh bantu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 3-6-2021 01:56 PM

Nak cerita pengalaman iols dgn saka jgk la. Utk panduan & pedoman kita semua.

First skli I perempuan. Dpt saka ni drp dua belah pihak. Describe mcm pinksarah la bagi senang faham.

Belah ayah
Atuk - Indian muslim (Syed) Ada
Nenek - Paki + Siam + M (Raja Jembal) Ada

Belah Mak
Atuk - M + C (clean)
Nenek - M + Siam (bidan)

I start sakit masa parents ada lagi. Sakit area tulang belakang, lutut (x boleh bersila) & period tak lawas. Masa ni ignore, berurut utk hilangkan sakit. Masa ayah sakit, nenek belah mak pun sakit. Masa ni ayah dah start pesan jaga solat, zikir & dhuha jgn tinggal. Nenek sejak sakit perangai mcm pelik, bila berubat kg sedara dia (aka bidan) bagitahu nak kena 'menjamu', tapi sibs mak tak percaya, bila tanya nenek dia cakap dia takda pape, so kami continue life mcm biasa.

Bila ayah meninggal, 'benda' ni mula tunjukkan diri. Masa tu dlm 40 hari ayah, I nampak puteri lengkap berbaju mcm puteri, dgn hiasan atas kepala tu disebalik pintu bilik, tpi diam je ingat takda pape. Sejak tu jgk I start nampak entiti. Nampak p****g, entiti tepi jalan tu biasa. boleh 'rasa' & describe benda tu , tapi tak nampak dalam 4D. Just dtg seimbas lalu then hilang. Biasa bila nampak I akan diam dulu, bila ada org tnya or bagitahu baru akan cakap (kebetulan Bil & cousin boleh nmpk jgk).

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-6-2021 05:28 PM
Muahahaha.. Iols rasa dia x berani komen kot... Dia nak share x ada masalah.. Kita boleh sama2 bag ...

Boleh aje.. byk jugak kisah misteri family arwah suami dan family akak. Bg org lain cerita story mereka dulu yea
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 3-6-2021 06:12 PM
Boleh aje.. byk jugak kisah misteri family arwah suami dan family akak. Bg org lain cerita story m ...

Wahhh.. Menarik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada x sapa2 yg bjaya buang saka? Slalu dgr org kt asyik berulang2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2021 08:09 PM | Show all posts
green~tea replied at 3-6-2021 02:32 PM
park sini ... mcm tau2 je sarah i duk cari thread pasal saka kat dalam bod mistik ni

i sebenar ...

uols sori nak off topik jap ye. Since uols takda susur galur Melayu, uols dikira bangsa apa ye? Atau automatik Bumiputera? Pastu kalau uols dikira bukan Melayu, so uols dapat jugak tak macam prioriti Bumiputera masa zaman sekolah dulu? dan juga masa sekarang...sori soalan bodo sikit ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:08 PM GMT+8 , Processed in 1.271333 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list