CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3790|Reply: 21

Perutusan Khas Diva AA Covid19 kolaborasi ngan PDRM

  [Copy link]
Post time 2-6-2021 06:40 PM | Show all posts |Read mode



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-6-2021 06:42 PM | Show all posts
lagu sempena lockdown




Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 06:55 PM | Show all posts
to be continue...d kurang umphh sebab diva AA macam memaki tapi versi behave sikit, namun tetap mulut api neraka katanya
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
We want more....pedasss kasi sedasss plsssss
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 2-6-2021 07:27 PM

Ahh so acr*l tak suka jemin ali.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 08:22 PM | Show all posts
MOTIP NAK KENA CENSOR2 BAGAI???
KALO NAK CENSOR???
KO TAK PAYAH MENGGELUPOR
JEMPUT DIVA AA!!
KO JEMPUT?
MAK KO JERRR
BAGI PERUTUSAN KHAS!!

DISLIKE DISLIKE DISLIKE!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 08:27 PM | Show all posts
so berkepok kepok tak payment diva aa dapat dari pdrm? diva kan ambik jobs yang ada payment jah? no money no talk katanyehh

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva AA tak berapa berapi sangat bila collab dengan PDRM. Mungkin bertapis la sikit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2021 08:47 PM | Show all posts
wahhh kurlast diva kesayangan kita...

tak sabar nak tunggu lazer bertemu lazer...

diva AA VS chef wan
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidung tak tutup diba
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Boring tgk video tu..Aku skip2 aje
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ig dia.. Boleh bagi link tak
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 09:28 PM | Show all posts
ayoooo diva cari la modal lain
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 10:51 PM | Show all posts
Hari tu dok carut merata2 smpai kena pggil dgn Bukit Aman....alih2 collaborate dgn PDRM bg Perutusan Khas.....apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 04:27 PM | Show all posts
wow baru nak bkkk
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau la nak rasa diba AA ni another level ke sbb collabration ni atau pdrm ni makin down grade menormalisasikan carutan, maki hamun.. harap sempundal2 tu turut ditujukan juga pd balai2 polis yg bg kebenaran merentas berulang kali pd puak2 tertentu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tgk dia maki abg dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm semput je.. nak alat bantuan pernafasan tak
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 4-6-2021 06:59 PM
Tak tau la nak rasa diba AA ni another level ke sbb collabration ni atau pdrm ni makin down grade me ...

agak2 kalau Tmj dengar ni dia terasa tak sbb yg buat event fairwell prty Jdt tu dia gak..
tp bila dah censored ni tak kick dah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 2-6-2021 08:27 PM
so berkepok kepok tak payment diva aa dapat dari pdrm? diva kan ambik jobs yang ada payment jah? no  ...

Tak hadap show sampah tapiiii tibahh ada muka diva ayam ni dekat awesome tv petang semalam mcm cerita lawak bodoh jer...satu lg, bukan main menjilat tv3 sekarang yerrr
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 11:40 PM GMT+8 , Processed in 3.880209 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list