CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 16287|Reply: 100

Haqiem Rusli bakal pecah teruna akhir tahun ini. TAHNIAH!

  [Copy link]
Post time 30-5-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR: Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH Ke-33 (ABPBH 33), Haqiem Rusli, 23, melakukan kejutan apabila mengumumkan bakal mendirikan rumah tangga dengan gadis pilihannya, penghujung tahun ini.


"Saya tidak tahu bagaimana mendapat kekuatan mahu berkongsi soal mendirikan masjid ini. Tetapi, saya percaya perkara baik tidak boleh disembunyikan.

"Cuma, masih belum ada tarikh tepat mengenai tarikh yang bakal berlangsung, hujung tahun ini. Jujurnya, saya pun sudah menghadiri kursus kahwin, tahun lalu," katanya.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dik qiqi ....

Amboiii tt tajuk x menahan
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
yg nama sofia ke ape tu eh? tahniah la dekk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2021 10:47 AM | Show all posts
bakingsoda replied at 30-5-2021 10:44 AM
yg nama sofia ke ape tu eh? tahniah la dekk

mmg cantik sofea tu kan..tapi acik2 mcm x suka sbb x menepati piawai ciri2 solehah versi HR kan?
kat komen2 pn dah ada ustzajah jadian yg ala2 bagi tazkirah kat she.. hehe


Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 10:47 AM | Show all posts
Teruna lagi ke pun
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah...baguslah xpyh nk berkapel lama2...btw harap2 bakal isteri jgn plk terlebih sudu dr kuah...lek2 chill je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2021 10:53 AM | Show all posts

teruna...masih suci

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribu2 taniaaaaa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2021 11:02 AM | Show all posts
wahhh tahniah2.... moga kekal lama yach dik qimmm...
kalau rasa tak cukup di belai isteri tu boleh roger2 @Kurex dan @Themilo
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 30-5-2021 10:47 AM
mmg cantik sofea tu kan..tapi acik2 mcm x suka sbb x menepati piawai ciri2 solehah versi HR kan?
...

di mata aku muka dia cam hanis zalikha, tak minat muka witchy gitu, nampak tua tapi perlu ke qiqiem amik kira selera aku
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2021 11:06 AM | Show all posts
bakingsoda replied at 30-5-2021 11:04 AM
di mata aku muka dia cam hanis zalikha, tak minat muka witchy gitu, nampak tua  tapi perlu ke qi ...

aa..ada iras hanis zalikha esp part pipi ala2 timbul gitu..mcm awek Jepun pon ada..
she org Ganu ke? mcm pernah nmpak dia post pic kat Ghanu tp stay KL lah..


Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats dik
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Anda yakin dia masih teruna?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:12 AM | Show all posts
cicicumel replied at 30-5-2021 10:47 AM
mmg cantik sofea tu kan..tapi acik2 mcm x suka sbb x menepati piawai ciri2 solehah versi HR kan?
...

memang cantik ala2 thai gittew...
cumanya dagu sheols tu macam pembuka tin biskut cap tip tap keluaran bersaudara...
moga2 tak terguris bebird haqiem di hujung tahun nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
boleh sape2 tepek gambar bakal isterinya? btw tahniah!
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:20 AM | Show all posts

Wehhhhh.. Aku TERnyanyi la bodoh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bgus la....cpt2 kawen...jgn jd mcm pelakon sapa ntah...kesian awek tggu smpai 11 tahun...tp abuk pun tarak...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cer tepek muka sheols bakal pemecah teruna tu heols?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajukk pun
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt boleh tak letak terus gambar pemecah teruna
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:12 AM GMT+8 , Processed in 0.110912 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list