CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 76936|Reply: 574

Fara Hanim vs RR+LL (FH mintak maaf ngan RR+LL #461)

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 03:28 PM | Show all posts |Read mode
Edited by maxim at 31-5-2021 07:40 AM

Berjiran Dengan Artis Antivaksin, Fara Hanim Bagi Klu Nama Mula Huruf RR & LL



Situasi pandemik yang membimbangkan pastinya membuatkan rakyat Malaysia resah dan gelisah dalam menghadapi kehidupan seharian kerana bimbang dijangkiti wabak COVID-19 yang boleh membunuh sesiapa sahaja, tambahan dengan varian baru yang muncul pastinya mengundang kerisauan masyarakat.

Terbaru, pengacara Fara Hanim Razak menerusi ruangan media sosial Twitternya ada menulis sebuah twit yang agak menarik perhatian netizen.

Tulis Fara Hanim, dua jiran rumahnya yang juga merupakan artis kini sedang rancak menyebarkan dakyah antivaksin di kawasan tempat tinggalnya.

Tidak mendedahkan secara terbuka, pengacara itu hanya memberi gambaran nama artis terbabit yang bermula dengan pangkal huruf RR dan LL.
Sumber : Twitter Fara Hanim  

“Cuba teka siapa jiran jiran saya yang antivaksin? 2 pelakon bermula dengan RR & LL. Selalu duk sebar dakyah rebus bunga cengkih untuk elak COVID serta COVID adalah Iluminati. Allahu..”





















Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Wehhh royani dah sound dah kt ig

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 05:12 PM | Show all posts
Edited by maxim at 28-5-2021 05:20 PM

RESPON RR

  


  


  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2021 07:37 AM | Show all posts
FARAHANIM MINTAK MAAF

  


  

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:32 PM | Show all posts
nk teka, acik Rrud & bekas artis af ketiak basah
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
RR tu iols boleh agak sebab ada gossip kat rumah sebelah
Tapi LL tu sape?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritrud dgn Lufya khensss
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:36 PM | Show all posts
RR tu bodoh gila nak mampos.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cucuk filler cucuk botox boleh,  cucuk vaksin tak boleh pulak?

Retis ni kalau takde yg bodoh tak leh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:40 PM | Show all posts
berani si FarahHanim ni dedahkan.. belum kenal RR gamaknyee..hehe
iols bukan antivax..jgn kecam pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepada retis antivacc, mmg iluminati tapi vaksin wajib ambil. Elak mudarat lebih besar. End of discussion
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
RR utara yang beragan duduk dalam istana kokdiang la tu. Dah kena brainwash dengan mak teh bah kut teh. Agak2 dia mesti salah sorang individu yang tak hadir tu. Jenis IQ 2 digit tak reti move on. Ingatkan dalam filem Mamu Paku tu berlakon je bimbo, rupanya in real life pun sama.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani dia sentuh acik kawasan. 10 tahun kurang2 kena ganyang
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 03:33 PM
Ritrud dgn Lufya khensss

LL tu stand for Lufya Lecak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah betol dkt malaysia. Pilihan masing2 la nk cucuk vaksin ke tak. Aiyo.

Tk nmpk pula RR suruh org rmai boikot vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 28-5-2021 03:39 PM
Cucuk filler cucuk botox boleh,  cucuk vaksin tak boleh pulak?

Retis ni kalau takde yg bodoh tak ...

dah memang bodoh tu salah satu kriteria utk jadi retis.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ja smlm kt ig rr dia ckp dia bukan anti vaksin tp stkt la dia nk usaha cara sunnah dl..
Aku tiba2 jd blank n pelik ..apa selama ni anak dia xcucuk sgl vaksin ka? Ayoyo

Tp berani gila si farahanim ni..kau xkenal ka sapa RR tu? Maw bertahun2 xhbs dok maki satg
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
suka2 replied at 28-5-2021 03:46 PM
LL tu stand for Lufya Lecak ke?

Refer pada nama ig sheols kot Lufyalaana
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
I pnh tgok budak af tu berjiran dgn awal. Rr pon jiran dgn awal. Maknaya rr dgn luf ni jiran. So tidak syak lg
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 03:33 PM
Ritrud dgn Lufya khensss

Sib baik kaka btau..rr i dpt teka tp ll no idea..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
malaysiaku123 replied at 28-5-2021 03:52 PM
Ada ja smlm kt ig rr dia ckp dia bukan anti vaksin tp stkt la dia nk usaha cara sunnah dl..
Aku tib ...

Kalo serang maki kat ig je xpe..riso dia dtg serang kat umah la..dah kata berjiran..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:00 PM | Show all posts
RR dah bunyik uolsss.. kan dah mendapat.. beginikah sikap muslimah...
again..iols not antivax...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.093437 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list