CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 28578|Reply: 153

Netizen Pelik Noor Nabila & Neelofa Tak Wish Birthday Rosix..ciannyerrr

  [Copy link]
Post time 27-5-2021 02:48 PM | Show all posts |Read mode
Dah Lama Tak Buat Content Youtube Bersama, Netizen ‘Pelik’ Noor Nabila & Neelofa Tak Wish Birthday Rosix?


Umum mengetahui, kakak kepada Noor Neelofa iaitu Noor Nabila sangat rapat dengan Rosix Omar sehingga mereka membuat content Youtube bersama. Bukan itu sahaja, Rosix dilihat seperti ‘anak angkat’ keluarga Nabila kerana sering berkunjung ke rumah selebriti tersebut serta mempunyai hubungan yang amat baik dengan seluruh ahli keluarga Nabila.

Namun begitu, sejak Nabila mendirikan rumah tangga dengan Engku Emran, rata-rata netizen mula menyedari bahawa sahabat baik itu tidak selalu bersama bahkan, content yang dimuat naik di channel Youtube ‘Rosix & Bella’ itu juga dibuat secara berasingan.

Jarang nampak bersama dah

Menerusi Youtube Rosix & Bella, kedua-dua mereka dilihat membuat content secara berasingan dan tidak seperti sebelum ini. Namun begitu, mereka masih memuat naik content tersebut di akaun Youtube yang sama. Lebih mencuri perhatian, kebanyakan video yang dirakam oleh Rosix itu dibuat bersama selebriti terkenal iaitu Rozita Che Wan dan anaknya Aaisyah Dhia Rana.

Menurut netizen, mereka rindu melihat gelagat Rosix dan Nabila dalam setiap content yang dimuat naik di Youtube. Netizen turut mendakwa situasi pandemik pada masa sekarang dan status Nabila yang sudah menjadi isteri orang merupakan penyebab kedua-dua mereka dilihat jarang bersama lagi.


Tak wish birthday?

Terbaru, Rosix baru sahaja menyambut ulang tahun kelahirannya semalam. Seperti biasa, Instagram Story Rosix dipenuhi dengan ucapan yang diterima daripada rakan-rakan serta peminatnya. Menerusi semua posting yang di ‘repost’, netizen mula menyedari bahawa Nabila dan adiknya, Neelofa tidak memuat naik sebarang ucapan di Instagram untuk Rosix.
Pelbagai tanda tanya turut timbul mengenai hubungan persahabatan di antara mereka. Jelas netizen lagi, hanya Athisha Khan sahaja yang memberi ucapan kepada Rosix di Instagram.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sengketa?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cian rocix..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena buang ke?... habis madu sepah dibuang. Tahniah badut keluarga mana tinz zat besi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:09 PM | Show all posts
lah..rosix tu jantan ke?ahahahahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:10 PM | Show all posts
rosix skrg main masak2 dgn Che Ta dan Ecah
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:14 PM | Show all posts
masing2 dh berlaki, opkos la malas dh nk layan si rosix ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaa
Tiga3 ni retis ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Atisha kerap jugak amik side berkecuali.time wish sharnaz..bagus la gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Harusla x sma dah..da berlaki kn memasing..kang kate x manis la ape la…tp nnti something happen..rosix ni jua comfort frens theyols ni.
Rosix pon suke nau himpit retis2 ehh..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:24 PM | Show all posts
sebab dorang dua tu memang perangai tak sior.xboleh buat kawan.boleh kawan sesama family je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis dpt jntan kwn makn sepinggan dibuang
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:34 PM | Show all posts
bkn aritu dok speku rocit ni porumer yg spill tea psl merang tu ke.. lupa nama..

mesti ada kesalahan, kalau tak takkan la org tiba2 pulau kannn

dah kawin pon.. kalo tetap kawan mesti la wish huhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gaduh lama sungguh nih
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
maybe roshit
was their darling angel
masa dia ada semua wangi
bella tak kepam asyik tersenyum
bakal laki that time join taddarus

jah pun wangi
rumah mamafart jantan keluar masuk
bagi tazkirah

lepas dorg tendang roshit tak sedar diri
all the luck and charm are gone

kohkohkoh

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
gegeh menempel hujung2 dikentutkan jah dek famili mamakentut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2021 03:52 PM | Show all posts
ok nak compare juga, baik lagi Fazura, dr sebelum kawen sampai lepas kawen kawan2 berloceng tetap setia di sisi
tu baru namanya BERSAHABAT
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
btw netizen mana jah yang nak pelik? helltojenie dgn loli tu jelah kot? orang lain kosser sangat nak pelik heran segala?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
baik lagi dengan mama ghimau. Siap datang rumah dan hantar bihun goreng utk rosix.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cruz2 replied at 27-5-2021 03:17 PM
Atisha kerap jugak amik side berkecuali.time wish sharnaz..bagus la gitu.

Dia mcm less toxic or non toxic. Dunno u guys decide.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 01:58 PM GMT+8 , Processed in 0.102793 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list