CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 20460|Reply: 19

[Tempatan] Satire Hina Agong TamatDarurat TokKhalid

  [Copy link]
Post time 23-5-2021 08:51 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 23-5-2021 10:58 PM

Tengah search F1 sekali benda ni yang keluar (iklan popup nakharom - diorang siap bayar iklan?). Sementara sempat lagi ni I share je la. Gambar agong dengan tali-tali sebagai puppet kepada PM muhyiddin. Points-nya macam kat bawah:
- Muhyiddin hilang kepercayaan parlimen.
- Muhyiddin hilang hak untuk menasihati Agong.
- Muhyiddin tidak hormat raja-raja.

https://yang-di-pertuan-agong.com/



Part contact tu tokkhalid@gmail.com so I searched yang ni keluar.



Hmm.. kemain satire. Tak kena masuk lokap lak eh? macam Fahmi Reza.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2021 09:06 PM | Show all posts
Celaka betul yg bt benda ni..
search, dia pakai cpanel server dkt luar negara..


Domain Name: YANG-DI-PERTUAN-AGONG.COM
Registry Domain ID: 2608008400_DOMAIN_COM-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.namesilo.com
Registrar URL: http://www.namesilo.com
Updated Date: 2021-04-27T10:39:15Z
Creation Date: 2021-04-27T10:39:15Z
Registry Expiry Date: 2022-04-27T10:39:15Z
Registrar: NameSilo, LLC
Registrar IANA ID: 1479
Registrar Abuse Contact Email: abuse@namesilo.com
Registrar Abuse Contact Phone: +1.4805240066
Domain Status: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
Name Server: NS1.QHOSTER.NET
Name Server: NS2.QHOSTER.NET
Name Server: NS3.QHOSTER.NET
Name Server: NS4.QHOSTER.NET

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
woww beraninya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 10:08 PM | Show all posts
AC kena hack letew

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Well, so sad Malaysia skrg paling tggi kes covid based on population compare to India. So bad. Apa jadah declare darurat ujong2 kes makin mencanak naik ? Kemon la. Menteri punya ramai plg ramai dlm sejarah, gaji menteri punya tggi plg tggi dlm sejarah jugak, apa contribution diorg seko demi seko utk isu covid ni ? Ujong2 salahkan rakyat, eh kalau sebab rakyat apasal tahun lepas bulan 6-9 semua ok je kes pun bawah seratus ? Tibahh lepas PRN sabah disuruh bertenang bagai kes terkawal bagai ujong2……. ???
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg salah nya? takde pun nampak menghina dymm YPA.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 10:47 PM | Show all posts
Wow. Beraninya. Tokkhalid kena kambing Hitam ke..  Mohon netizen buat Keira. Kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 12:21 AM | Show all posts
mcm kenal je bro sapa tukang buat poster ni bro. kikiki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Make sense.jgn tgk isi tersurat.tgk isi tersirat. j'agung pun manusia biasa,bukan nabi dan jgk bukan wali Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Truth hurts...terima saja kenyataan walau pahit utk ditelan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Go go go...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 02:00 AM | Show all posts
Ohhh Khalid ni....ingatkan Dato K tadi....hahaha
Ni nak kondem PM bukan nak hina Agong.
Tapi ye lah Agong kena lah take action ke atas kerajaan gagal ni.... nak tunggu apa lagi wehhh.

Diaorang  ni tak takut ke kena soal akhirat nanti...beban pada pemimpin nak menjawab kenapa aniaya rakyat.  Bukan sorang  dua rakyat ...berjuta rakyat yg kau kena jawab. Kalau dah setahun kerajaann masih gagal letak lah jawatan tu. Even kita masuk tempat kerja baru pun ada probation period 3 to 6 months kalau boss rasa kau tak boleh buat kerja then out you go.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg.menghina nya?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 09:17 AM | Show all posts
bukan abah
ko tengok aura abah mampu ke kontrol agong sampai mcmk tu sekali

mak abah pun x member member bertepuk tamar dengan permaisuri.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Msia da bnyk krisis skrg ni. Tmbh 1 lg krisis plk. Penghinaan ke atas institusi diraja. X pnh dlm sejarah institusi diraja dihina mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols makan kuih tart nenas ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zfaz010 replied at 23-5-2021 09:06 PM
Celaka betul yg bt benda ni..
search, dia pakai cpanel server dkt luar negara..


Mcm mana blh check ye.. Ajar pls. Heheh
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nk cari cincau
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 04:02 PM | Show all posts
Normabaru replied at 24-5-2021 04:26 PM
Mcm mana blh check ye.. Ajar pls. Heheh

Cek apa, domain tu ke..

search je whois domain, nanti dia masukkanl apa2 website.. dia akan kelaur lah detail


Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh thread lama naik balik sis?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:13 AM GMT+8 , Processed in 0.109172 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list