CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
 Author| Post time 14-7-2021 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Guys, sekarang i tengah tengok cerita ni. Best, menarik, tak bosan. I tepek sikit review.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-7-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 10-7-2021 06:00 PM
Aduh terbayang pulak I sampai google la hari tu sbb tertanya burung betul ke tipu

...

I pun terpikir burung dia palsu! Panjang & layu!!tp tu la heroin cite ni mmg takbleh move on la dgn exboiprennya tu asik terbayang projek together...suprisingly diorg mmg bercinta btul kat luar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-7-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_emily replied at 14-7-2021 07:06 PM
I pun terpikir burung dia palsu! Panjang & layu!!tp tu la heroin cite ni mmg takbleh move on la dg ...

Lahh ye ke? Hari tu baca kat wiki billy tu dah kawin. Ok dah pergi check balik, dah serai rupanya. Huhu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang ada tengok The Good Doctor. Tak tau la kenapa i sedih sgt tengok cerita ni Kesian Doctor tu asyik di pandang rendah dan dibuli sbb dia autism

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:20 PM | Show all posts
iols tgh layan ratchet ..best juga la citer nya

adik si ratchet ni bunuh paderi , jadi dia nak selamatkan adik dia dr di hukum gantung

adik dia kena tahan kat hospital jiwa, mcm2 hal jadi kat hospital tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cite ozark best...mula2 slow lepas tu mmg hooked la ngan cite ni..byk character yg bikin darah naik...lakonan semua best2..takleh nak pilih mana paling best sbb semua best2....tak sabar nk tunggu next season
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2021 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
suleyna replied at 23-7-2021 08:27 PM
Cite ozark best...mula2 slow lepas tu mmg hooked la ngan cite ni..byk character yg bikin darah naik. ...

I ada jugak tgok ozark. Episode brp x ingat, tp dia dah pindah ke Ozark la dan baru cari2 tempat nk cuci duit. Mcm berat je citer ni so i stop. I tgok cerita The Good Doctor pulak, best giler! Dah habis tgok. Tgh consider nk sambung ozark balik. Hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 02:25 PM | Show all posts
Weken ni byk citer best dkt netflix…tp dh habis tgk..nk tgk drama ayahanda..tp xtau dkt mana..utube mcm xde je…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 25-7-2021 02:25 PM
Weken ni byk citer best dkt netflix…tp dh habis tgk..nk tgk drama ayahanda..tp xtau dkt mana..utube ...

Ada dekat disney hotstar sis cite ayahanda ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 24-7-2021 03:03 AM
I ada jugak tgok ozark. Episode brp x ingat, tp dia dah pindah ke Ozark la dan baru cari2 tempat n ...

Mula2 je rasa berat tapi lepas tu x sabar2 nk tahu what's next what's next gitu...x sabar nk tunggu season 4
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 10:44 PM | Show all posts
suleyna replied at 25-7-2021 10:40 PM
Ada dekat disney hotstar sis cite ayahanda ni

Kena byrkan...mls nk langgan byk2..huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:57 AM | Show all posts
puan_rohayu replied at 22-5-2021 12:36 PM
Tak,dia mix thai-austria.. dia anak angkat yg dibela oleh makcik dia dan ayah angkat dia jepun ,se ...

kalau akak layan nadeshyaya...i pulak duk follow bff diaorg mark prin dgn kimberley...x pasal2 layan lakorn
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 10:16 AM | Show all posts
sue_liah replied at 12-7-2021 09:45 AM
ntah kenapa kdg2 bosan layan netflix wpun citer byk

tk da mood nk tgk netflix ..layan turkish dra ...

turkish drama panjang sangat episodenya..dah la 2 jam..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 10:21 AM | Show all posts
dah bosan layan netflix lately ni...now i langgan disney+..layan balik series criminal mind, harrow...i suka layan cerita misteri tp nak yg setiap episode tu kes yg berlainan...x suka jenis 1 kes je tp berseason2
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 10:27 AM | Show all posts
Annaquinn009 replied at 26-7-2021 10:16 AM
turkish drama panjang sangat episodenya..dah la 2 jam..

betul tu u...i tgk 1 turkish drama ni layan sampai epi 4 je, pastu malas dah hahaha

tertarik nak tgk pun sbb hero heroin nya hensem
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Annaquinn009 replied at 26-7-2021 10:21 AM
dah bosan layan netflix lately ni...now i langgan disney+..layan balik series criminal mind, harrow. ...

Cmna nk langgan disney+?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2021 02:03 PM | Show all posts

download je kat appstore/playstore...lepas tu subcribe rm50++ lebih mcm tu la untuk 3 bulan...daftar pakai no phone je pun...2 screen dlm satu masa
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
malam tadi aku tertengok cite the blind side, sandra bullock berlakon. cite based on real events on how michael oher boleh jadi pemain american football. sedap jugak walaupun mula2 aku skeptikal nampak mcm tak best.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Jamil_Abu replied at 25-6-2021 12:11 PM
ohh.. satu lagi mini series yg best kat netflix aku dah tgk haritu. The Queen's Gambit. Highly recom ...

queen's gambit tu byk kali lalu lalang kat sugesstion aku, tapi mcm takde feel lagi nak tengok. mmg best ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 21-6-2021 09:31 AM
anak 2 i rajin gak tengok kartun2 jepun kat netflix tu

ada yg best mcm citer spirited away

i mmg layan kartun2 jepun keluaran ghibli ni. scenery cantik, kartun cantik, cerita menarik. suruh la anak2 u tgk yg lain macam totoro, ponyo, kiki's delivery service, howl's moving castle, the cat's returns, arrietty. hah,gitu banyak suggestion i
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 12:27 AM GMT+8 , Processed in 0.089380 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list