CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 21-7-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 8-7-2022 05:23 PM
tq uolss...nak tgk...hahah

Reply 1988 best juga chuolss. From all reply series, yg 88 ni paling best. Iolss je yg tak suka tengok kdrama genre family life ni pun tetibe boleh habis nonton reply 88 ni

Sume pasal life lesson, family conflict, friendship, love, comedy ada kt drama ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 21-7-2022 03:18 PM
Reply 1988 best juga chuolss. From all reply series, yg 88 ni paling best. Iolss je yg tak suka te ...

Iols da tgk 2 epi... Comel n kelakar laaaa... Realiti hidup kannn... Tertgk Ghost Dr.. Hold la kejap
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 22-7-2022 10:17 AM
Iols da tgk 2 epi... Comel n kelakar laaaa... Realiti hidup kannn... Tertgk Ghost Dr.. Hold la kej ...

Ghost dr kimbum dan rain tu ye chuollss?? Drama tu pun bagus jga storyline dia, lawak juga

iolss tak follow sangat pasal kimbum, last time iolss tengok drama heolss ni bff itu je. Shock juga tengok nape dia hensem sangat kt ghost dr ni

Dsh tengok law schools ke chuolss?? Kimbum pun bagus juga kt drama tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 22-7-2022 11:21 PM
Ghost dr kimbum dan rain tu ye chuollss?? Drama tu pun bagus jga storyline dia, lawak juga

iol ...

Iols kertu... So suke hero kertu.. Rain tu
Baiklahh.. Iols akan tgk law school plak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 04:00 PM | Show all posts
sell your haunted house pun best jangnara berlakun jd penghalau roh

best juga citer ni suka perempuan lasak2 jd hero
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke yg dah tengok cafe minamdang? Tengok kt TT byk yg komen best juga, skrg tengah hits ye drama hero dia boleh teka masa depan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:26 AM | Show all posts
"Clickbait"TV show Best di Netflix!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 27-7-2022 04:00 PM
sell your haunted house pun best jangnara berlakun jd penghalau roh

best juga citer ni suka perempu ...

Ada try tgok hri tu. Ingt cerita nk jual rumah berhantu ke, tp awal2 tunjuk berlawan dgn roh pulakk. Terus stop nt x leh tdo pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-7-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 27-7-2022 08:20 PM
Ada ke yg dah tengok cafe minamdang? Tengok kt TT byk yg komen best juga, skrg tengah hits ye drama  ...


Ada tgok kejap masa dia buat interview, pastu bomoh tu keluar terus i stop

Actually i suka tgok k drama jnji jgn ada hantu2. Kiranya skrg duk layan k drama je lah. Recently layan Our Blues, Becoming Witch, Remarriage & Desires
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Zonus replied at 28-7-2022 04:26 AM
"Clickbait"TV show Best di Netflix!

Thanks suggest cerita ni, baru tengok sikit, Menarik!!! Nk tgok lagi nt i bagi feedback
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2022 09:00 AM | Show all posts
Naatasha replied at 31-7-2022 09:17 PM
Ada try tgok hri tu. Ingt cerita nk jual rumah berhantu ke, tp awal2 tunjuk berlawan dgn roh pulak ...

oh u x boleh ek tgk citer hantu2 ni...seram la kan sbb hantu kuar mengejut2 gitu, tp best la x bosan keje berlawan je

lagi2 heroin kuat iols suka, cuma nya dlm citer ni hero lembik..hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 04:24 AM From the mobile phone | Show all posts
try tgk cter darlings alia bhatt belakon...best jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2022 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
AyeL87 replied at 6-8-2022 04:24 AM
try tgk cter darlings alia bhatt belakon...best jugak

Baru habis tengok. Pada pendapat i ok ok je la cerita ni, jalan cerita tak berat. Kalau dia buat seram2, pembunuhan, and kejam sikit mungkin lebih sedap cerita nye

Patutnye lepas dah jatuh tangga and keguguran buat la report polis, tapi dia pilih nak ikat laki dia kat rumah lepas tu kelam kabut bila bos laki dia telefon. Tapi kalau dia report polis awl2 tak jadi la drama ye dak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2022 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 21-7-2022 03:18 PM
Reply 1988 best juga chuolss. From all reply series, yg 88 ni paling best. Iolss je yg tak suka te ...

Paling best deok sun dengan jung hwan couple in real life. Walaupun dalam drama cinta tak kesampaian
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:48 AM | Show all posts
Mamiyan replied at 21-7-2022 03:18 PM
Reply 1988 best juga chuolss. From all reply series, yg 88 ni paling best. Iolss je yg tak suka te ...

yup best citer ni..dah habis dh tengok, kelakar sedih semua cukup
deuk sun tu mmg kelakar suka dia dgn taek
cuma adik dia noel tu nape dha tua jd mcm orng cacat pulak..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:49 AM | Show all posts
tgh layan alias grace best juga citer ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 11:41 AM | Show all posts
Naatasha replied at 31-7-2022 09:22 PM
Ada tgok kejap masa dia buat interview, pastu bomoh tu keluar terus i stop

Actually i suka  ...

bomoh scammer je tu. dia membongak je psal roh padahal dia dah siasat n intip klien2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:45 AM | Show all posts
duk tengok purple hearts, tgk rating tgi tapi susah sis nak fokus abiskan. tgk 10-15 minit stop g buat keje lain
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:37 PM | Show all posts
Edited by Alisa9 at 19-8-2022 04:39 PM

This show portrays a magnificent message and has pulled at my heart strings even by only watching 4 episodes. The way emotion is conveyed in this show will make you truly feel for the main character Shaun Murphy. You'll see his ups and downs and watch him suffer but also watch him do good and it truly made me want to continue watching episode after episode to see what happens next in both his life and his career. Some will relate to his character on personal levels and some will feel sympathetic towards him. But either way both of which prove at how well this show does at making you want to follow this person's story and see them grow and develop even if sometimes you may shed a tear from your eye. Again, we will all probably see the show from different viewpoints but no matter what viewpoint it is, this show will still put you in awe of how incredible the script and acting performance is, so incredible in which by the end of the show you will adore Shaun and be inspired by the journey he takes. Data analytics in uk, I stand by my rating of 5/5 because again I cannot see why someone wouldn't adore this show and it's somewhat charm.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:04 AM | Show all posts
iols tengah tengok thai cave rescue harini baru di tayangkan di netflix..

wow mendunia betul yach thai punya siri sekarang ni... dah setaraf chernobyl dah siri remake kalini...

ingatkan biasa2... betapa susahnya nak menyelam masuk gua tu sebab arus deras...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 01:57 PM GMT+8 , Processed in 0.073383 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list