CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 79407|Reply: 531

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 21-5-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Naatasha at 22-8-2021 07:48 AM

Hi uols

Nak share cerita best kat Netflix. Kalau korang ada cerita best boleh share juga yea. Tq

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-5-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba chuols tgk "The Circle" Dia adalah so called "reality TV". Ada 2 season. Addicted and furthermore, dia "clean" Takdelah romen2 mcm "Too Hot To Handle" or "Love Island" tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk citer The 100
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
2 3 menjak ni movie baru best2, tapi iols tak ingat tajuk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
2 3 menjak ni movie baru best2, tapi iols tak ingat tajuk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemonademint6 replied at 21-5-2021 03:17 PM
Tgk citer The 100

I tgk season 1 habis tapi masuk season 2 tu dah jijik dah bila si heroin tu jadi lesbian pulak pastu lots of 18+ moments kikiki pastu i terus tak follow dah rasanya stop kat awal2 season 3
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 21-5-2021 02:15 PM
Cuba chuols tgk "The Circle"  Dia adalah so called "reality TV". Ada 2 season. Addicted  ...

Actually i ada tgok Too Hot to Handle dan Love Island tu. I suka THTH. I memang suka reality tv show (paling suka Masterchef n Hells Kitchen :p)

The circle tu dah pernah try tgok tp mcm x adventurous je. Mungkin i tgok sat sgt. Hehe. Dia yg info couple keluar kat TV tu eh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 21-5-2021 04:39 PM
nazzse replied at 21-5-2021 03:34 PM
2 3 menjak ni movie baru best2, tapi iols tak ingat tajuk.


Alaaa. Nt dah ingt bgtau. Ada kawan suruh i tgok 50 Shades of Grey ke tajuk dia. Punya la hampeh citer tu.. Give me something berkualiti like Money Heist hahah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-5-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 21-5-2021 04:34 PM
Actually i ada tgok Too Hot to Handle dan Love Island tu. I suka THTH. I memang suka reality tv sh ...

Dia mcm rancangan yg berkisar psl soc media giteww. Mcm, chuols pakai gambar betul, atau chuols catfish kan mereka2 itu. So, contestant yg lain, sama ada be themselves atau catfish jua. So chuols kena berbaik2 dgn mereka. In between, ada challenge2 yg kena complete. All the while, they cannot see each other, until dah tersingkir. Agituuuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 21-5-2021 03:54 PM
I tgk season 1 habis tapi masuk season 2 tu dah jijik dah bila si heroin tu jadi lesbian pulak pas ...

Oh no, lesbian2 i x suka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 21-5-2021 04:38 PM
Dia mcm rancangan yg berkisar psl soc media giteww. Mcm, chuols pakai gambar betul, atau chuols ca ...

Ohh... Faham2. Nanti i try tngok balik. Thank you chuols!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh layan masterchef aussie,canada..great British menu tggu banquet finale..all that glitters dah tamat..HK xde lg..alahaiiii..riki2 jdorama saja..siri omputeh ai kurg layan skrg lps supernatural dah start mengarut..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling best so far Viscenzo. Still takleh move on.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Prison break cerita paling best..x nyesal tgk.Dari Siri 1-5 mmg xpernah miss.Sayangnya heronya
gay in real life  Wentworth Miller mmg handsome sgt2.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer lama yg iols baru tengok - The Next Three Days. Quite underrated tapi citer ni serious best gila! Kisah pasal wife John si Lara kena jail sbb dituduh membunuh. So mcm mana John ni cuba membebaskan Lara. Cubalah tengok. Intense.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tengok Born in Gaza. Tak tahu la tahan ke tak. Iols x tahan. Cannot...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 21-5-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 21-5-2021 04:43 PM
Tgh layan masterchef aussie,canada..great British menu tggu banquet finale..all that glitters dah ta ...

So far i layan yg US je. Kalo dah xde citer sgt boleh la layan aussie punye. Hehee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
puan_rohayu replied at 21-5-2021 05:16 PM
Prison break cerita paling best..x nyesal tgk.Dari Siri 1-5 mmg xpernah miss.Sayangnya heronya
gay ...

That's y la ramai sangat2 suggest suruh tengok Prison Break. I try tengok sampai 2nd episode, belum jumpa lagi titik keseronokan. Mungkin i kena sambung tengok lagi.

Org kata Michael tu seperti Professor dalam Money Heist, and T bag tu seperti Berlin...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pxlbb replied at 21-5-2021 05:35 PM
Boleh tengok Born in Gaza. Tak tahu la tahan ke tak. Iols x tahan. Cannot...

Kalau perang teruk2 sgt i tak boleh u. Haha. The next 3 days boleh letak dalam list. Thanks you
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 21-5-2021 04:49 PM
Ok guys i nak share

After tengok youtube ni banyak gile positive comment pasal Prison Break. So f ...

Actually cerita prison break lg lama berbanding money heist but mmg hebat, genius lah producer dia blh create cerita macam tu.. setiap episode mmg berbaloi tgk dan semua pelakon mmg meninggalkan kesan.Rindu nk tgk Michael Scofield balik nantilah nak rerun balik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 09:50 PM GMT+8 , Processed in 0.100972 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list