CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hell0jennie

Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??

  [Copy link]
Post time 9-4-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg 'tea' nye. Takde apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa fazura is too precious to be wasted on seekor kutu macam makcik neelofa. Mind your own bisnes lah, kubur pun kata mari
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak dekjenningang, hatersngang,  or carireputzngang yg bukan thread pasal lopa,  pastu berjujuk masuk komen.

Patutlah byk thread yg lebih kurang sama yg naik and dok atas2.

Cuba la korang istiqamah boikot betul2, jgn komen jgn komen jgn komen...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by laradelara at 9-4-2021 07:28 PM
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:32 PM
Well its about time for the public to know the truth...


About what, jennie?

Satu negara tau jah niqobis penunggang agama.
Family dia mcm mak cik tu gila publicity.
Jah npd batak attention.
Puriz acah ustaz tapi tak habis blaja lagi pun. Asyik skip class. Tiru assignment. Asyik tukar course.
Jah bajet kayangan. Langgar sop sesuka hati.

What else is there to know about?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
jaja8 replied at 9-4-2021 03:32 PM
haish....satu family nak ade nama dalam forum ke ape..dari mak bappak, kakak adik, sepupu sepapat, m ...

So..kita tukar la nama cari forum..lopa forum pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:49 PM | Show all posts
apa yng dia spilled nya?
biasa je aku baca statement makcik ni
nk dua2 berbaik
tak ada plak dia tuduh pihak mana2
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 9-4-2021 03:29 PM
Ya ya bakal menjadi headline kt medsoc...bagus fam ni... Xlekang jd buah mulut netizen... Jgn sampai ...

Hahaa care to share that tweet please? Aku tak pernah baca rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape je selebriti yang ngam dgn jah?
WArtawan pun byk  nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:05 PM | Show all posts
Bosan la cite dia sesaja
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
2 orang ni nak berbaik bertepuk tampar macam tak kot. habis kuat pun takat tak ambik tau perihal masing masing saja.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpuanviolet replied at 9-4-2021 03:47 PM
Gif ni kena sangat dengan jawapan nektanz tu

Sebab tu cam menipu je npd ni bungkus muka. Tgk mocit dia. Rambut kaler kedai tu. Dah tentu mandi hadas tak lut air mean tak sah. Ewww.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 9-4-2021 03:29 PM
Ya ya bakal menjadi headline kt medsoc...bagus fam ni... Xlekang jd buah mulut netizen... Jgn sampai ...

scr tu apa ya?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 9-4-2021 04:08 PM
Faz tak rugi apa pun ...who are yousss kan jer mancis....
Faz is not a hipocrite macam artist lai ...

Jap dari tadi I baca mancis. Apa kaitan mancis dgn npd?.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 9-4-2021 04:30 PM
Apasal nenek ni sibuk betul dgn life ex laki dia? Biar la BK tu bhunny bunny. Dh ex laki mampu! Da ...

Hunny Bunny tu apa. Ada gf lesbo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak Malu sibuk2 je tag mommy fatima
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-4-2021 03:40 PM
Dan aku nak kena carut meh?

Silakan weh
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda gini pn jd isu??xde ke org y x gila perhatian ek?makin sakit jiwa dorg nih..lg satu,who r yussssssssss pd negara??
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg menanya pon bengap. Kalau i jd mek jura pon xsuka lopa. Ko entah sapa2 nak rampas bf (at that time)
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik ni yg nk kawin dgn bf Nigeria kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:32 PM
Well its about time for the public to know the truth...

Ko sapeee nak tahu hal2 balik kain artis. Dorg gaduh ke x ngam ke. Tu hal diorang la. Know the truth la bagai pe jadah.. Org tu kenal ko pun tak dan dia xperlu pun nak cerita benda2 yang xperlu pada public. Gile benak ko ni.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 08:03 PM GMT+8 , Processed in 0.080372 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list