CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hell0jennie

Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??

  [Copy link]
Post time 9-4-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh xde modal terpaksa create story mcm ni?? Memalukan..... Makcik Fazzura ke sapa x teringin langsung nk kenen kan dorang dua korang je muka tepek kulit khinzir x malu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu selepas minggu depan nektanz feed netizen kenapa apa punca cerai dengan kerabat? #freemarketing
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:47 PM | Show all posts
Fly_over replied at 9-4-2021 04:02 PM
semoga deyols boleh lapang dada antara 1 sama lain. tak benci takde dendam lg.. tak pyh baik blaga p ...

Kalau ikhlas nak berbaik reach out to Faz la terus apahel pula nak post kat IG konon2 suci, innocent, jaksa pendamai pulak. Tak dapat Faz boleh contact her manager Iman. Benda macam ni common sense la kalau betul nak berbaik.

Ni nampak macam nak create another viral story so that sampah macam Jennie ni pick up and jadikan bahan gossip.

Mod @friedfishsoup with all due respect, please close this thread. Thank you.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
The irony of it all. Seorang dikeji oleh peminat2 jahnpd sebab tak bertudong. Tapi hidup dia aman2 surrounded by family, friends, baby comel and husband handsome yg rajin berkerja untuk family. Seorang lagi berbungkus tapi hari2 dimaki hamun oleh beribu rakyat Msia kerana angkuh Dan tidak menunjukkan akhlak yg baik. Melanggar undang2 sesuka Hati dan memburukkan imej ugama Islam. Dan suami yg nampaknya malas. Harapkan duit bini dan keluarga saja.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:49 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:32 PM
Well its about time for the public to know the truth...

Ni MO puak depa yang jijik la nak alihkan perhatian org.Pasal idola mu minta maaf tu supaya tak kena cerca lagi la.
Tak payah nak babitkan orang lain la kalau puak idola mu dari dulu perangai tak semengah.

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Woii x malu ke petik2 tag2 nama faz.. Tumpang glamor ke tu

X takut ker cerita lama terlondeh semula termasuk tweet tmj tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
saje la tu nk petik nama faz bg faz serangan balas pastu nampak yg suci jahlop. mcm tk kenal modus operandi korg kan setan? kuajo btl
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mampus la ngam x ngam..masing2 bahagia ngn kehidupan msg2 dh..nyibuk ja aunty lopa nie..kisah hidup sendiri sudahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hala hala saje nak cr isu ke ni so yesterday la jeni oi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:32 PM
Well its about time for the public to know the truth...

Jangan bingai sgt la lobenak oiii. Knowing family sskjp ni. Takkan la dia taknak bekap anak buah dia. Harey nate bodoh. Story2 dia yg lain tu ko taknak up thread pulak eh
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 9-4-2021 03:46 PM
Takde sape nak gali ke kt igs nektan, katanya BK ada honey bunny? Byk kali dh aku tgk naik kt igs ne ...

Kann banyak kali org tanya dia pasal btl ke bee ada honey. Yg pompuan tua tu jawab konon2 taknak terlibat ngn soalan mcm tu. kau boleh je jawab taktau atau ignore je soalan mcm tu. dasar family suka create issue
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 9-4-2021 04:30 PM
Apasal nenek ni sibuk betul dgn life ex laki dia? Biar la BK tu bhunny bunny. Dh ex laki mampu! Da ...

Ex laki kerabat uols. Selagi ada orang tnya pasal ex, mungkin selagi tulah nektanz akan trobek
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tuttt replied at 9-4-2021 05:10 PM
Kann banyak kali org tanya dia pasal btl ke bee ada honey. Yg pompuan tua tu jawab konon2 taknak t ...

In the first place ko takpayah releease boleh tak. Tu mak tiri anak hang
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nektan takda gigi ni pun attention seeker gak eh. Konon good good la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
jaja8 replied at 9-4-2021 03:32 PM
haish....satu family nak ade nama dalam forum ke ape..dari mak bappak, kakak adik, sepupu sepapat, m ...

Toktan.
Tokna.

Najis pun patut ada sekali nk limelight. Ewwww.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah netz tanya dia jawab je..apa salahnya saling mendoakan bukan dia kutuk fazzy ke apa...org dlm forum ni kot hati busuk berkerak lendir najis mughalazoh...puihhhhhh to makcik2 kepam nuraka forum choiiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hala hala perlu la up cite mcm ni?
Bukan semua Q&A perlu dijawab...lagi2 yg leh speku mcm ni...aduyaiii..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
jenie batu api half cook ni bukak benang sampah lagi..

tiberrrrr *dgn intonasi maciklopa*
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo macik dari nuraka ni nak mencapub jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka faz mesti sapo nenek tua ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:41 PM GMT+8 , Processed in 0.083184 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list