CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hell0jennie

Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??

  [Copy link]
Post time 9-4-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 9-4-2021 04:00 PM
jahat x kalau i pk yg tnye tu geng2 dorg gak

Haha. Kekadang aku pikir dia or anak2 tino dia yg taip sendiri q&a tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:17 PM | Show all posts
Aku pula rasa skrg bukan waktu yg sesuai nk berbaik pon.. cukup dorg dah tak berdendam antara satu sama lain. Ngam ke tak, suka hati dorglah.. asal tak kacau hidup seteru.

Opkos dorang pon patut bahagia. but if being ignorant to toxic people makes u happy, then let it be.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 9-4-2021 04:06 PM
gigi bawah acik ni pelik.euw.entahla.rezeki dia pernah kawin dgn kerabat.

struktur rhg die kot, mcm kedepan bwah tu.. persan gak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini ke definition spill the tea untuk budak MSU?
Bodoh nyer.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:18 PM | Show all posts
ToungeSoup replied at 9-4-2021 03:29 PM
curlasttttt  makcik lopah rambut karat

Ceramah dari Puyu tak kebal dgn clan ni semua. Nampak sgtla laki si lopak ni just nak kawen dgn lopak sebab rete mek tu....silap esok...kau jadi budak bawak handbag aja la puyu.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 9-4-2021 04:17 PM
Haha. Kekadang aku pikir dia or anak2 tino dia yg taip sendiri q&a tu

Ai jenis x pro mane2..tp rsnye belah fazura xpenah nak ungiit2 pon...yg peliknye makcik lofa lak sebok2 dh kenapa..bole abaikan kot kalau btol ade yg bertanya..ke mmg saje soal dan jwb sndri utk raih publisiti
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:53 PM
Soalan ni dah pernah kena tanya kat Q&A ig and they said they never said or do anything to Fattah  ...

Nak I tunjuk gambar acik lobenak kesayangan hajjah acik sherot maki baculkan fattah Masa di set meletop?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Anamia replied at 9-4-2021 03:56 PM
Owemji. Mana uolsss tengokkk?? Honey bunnylg cantik ke bk cantik lg? Owemji sgt

Tak tau sohih chuols.tiber je timbul kat q&a, dari sorg tnya pastu byk pulak soalan psl honey bunny ni. Last2 nektanz cakap soalan ni tak patut ditanya pada saya. Tapi kenapa ko release soalan q&a tu in the first place. Ke auto?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 9-4-2021 04:19 PM
Ai jenis x pro mane2..tp rsnye belah fazura xpenah nak ungiit2 pon...yg peliknye makcik lofa lak s ...

Itulah, soalan q&a kt ig ni auto ke kita boleh pilih? Serius tak tau pasal tak pernah guna.

Kalu betul, tiber nak up bakpo
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
gila publisiti sungguhla lofa sefamily ni.. Fazura rasanya xperlu sebut2 nama lofa atau family diapun, elok je dia mendonia.. Yang ni tunggang sana sini. tumpang limelight sana sini.. Xpernah puas..udah2 le!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat apa fazura nk sibuk2 dgn attention seeker fake clan ni?!

Oh! Dorg boleh je sesuka ati petik nama fazura
Nanti fazura balas, korg jugak yg panas! Lobenak juga yg over! Yg xda kaitan dgn fam fake ni pun dh panas bontot lobenak kecam fazura. Sedangkan hattan, laki bini yana tu yg terang2 perli hajah n laki rentas negeri!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:26 PM | Show all posts
Dah benak tnya pon makcik lopak... So what u expect dgn jawapan makcik lopak.. Puji faz melambung.. Adoiii Pls la jeni... Jgn tunjuk sgt  benak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 9-4-2021 04:22 PM
Itulah, soalan q&a kt ig ni auto ke kita boleh pilih? Serius tak tau pasal tak pernah guna.

Ka ...

Aah..same la xpenah guna...ke bole type sndri soalan tu..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik pon nk interprameeeeesatu clans batak attention
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk nya semua nak bercakap.. laki jah diam seribu bahasa.. harap fazura Jgn layan.. Tak yah komen apa... kalau faz dah maaf kan itu antara dia dgn Allah.. Tak yah tunjuk tahan dlm media segala.. u have class Fazura dan Bamtah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 9-4-2021 04:15 PM
Nektanz kan rajin buat q&a, pastu sekali ada yg sorg ni tnya bk n madu dok sekali ke, nektanz buat ...

Apasal nenek ni sibuk betul dgn life ex laki dia? Biar la BK tu bhunny bunny. Dh ex laki mampu! Dah cerai tu diam sj la. Klu org tanya, xpyh jawab! Ni sibuk nk buat q&a.. Mcm dia lebih tau hal rumah tangga ex laki. Baik ex laki ambik tindakan, ni sesuka ati jaga kisah ex laki. Kata dh ada bf, still bzbody dgn life ex laki! Kesian!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:32 PM
Well its about time for the public to know the truth...

The truth according to whom?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
puanbintang replied at 9-4-2021 04:23 PM
gila publisiti sungguhla lofa sefamily ni.. Fazura rasanya xperlu sebut2 nama lofa atau family diapu ...

Nak tumpang glemer fatima lettew... Smlm kan fatima viral... Harini nak caras la... Sebut nama faz.... Low class btl sskjp nih..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pas ni makcik lopah boleh up kat igs betul ke lopah tak ngam dgn anzalna? Simpan untuk content minggu depan untuk diperkatakan netizen. #freemarketing
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kezzzzah pulak fazura nak ngam2 dgn hajah

Who r yussss

Sekadar tibaiunta vs best actress

#fliphair
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.083286 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list