CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hell0jennie

Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??

  [Copy link]
Post time 9-4-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati hati ada sesi nak pergunakan nama faz untuk nampak suci sebab keluarga keladakshian ni amat dibenci sekarang!lebih baik tutup thread ni

Kau ni bdh ke apa JINNloli......kau ingat warga porem ni selenge ke mcm kau!

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga deyols boleh lapang dada antara 1 sama lain. tak benci takde dendam lg.. tak pyh baik blaga pipi blaga ketet. cukup ada perasaan yg aman antara 1 sama lain. girtuhhh ucapan semperna ramadhan tibah.. kalau dorg baik bukan dorg je dpt manfaat. fans dan haters pn dah xyh bgocoh..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:53 PM
Soalan ni dah pernah kena tanya kat Q&A ig and they said they never said or do anything to Fattah  ...

Buat2 lupa pulak jah clan duk memaki fattah kat meletop. Nak mintak maaf pegi lah jumpa depan2, apa barang setakat igs
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
spill tea mokluuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:05 PM | Show all posts
abaikan jela benang budak x ckup umur ni, isi apa pun tarakkkk. xyah komen2, lama2 tenggelam ke bwh..ok bai
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahha macam2..aku pun tingin nk tgk faz & lopa berbaik..nnt boleh ank2 playdate gitew
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
gigi bawah acik ni pelik.euw.entahla.rezeki dia pernah kawin dgn kerabat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:06 PM | Show all posts
doubleA replied at 9-4-2021 03:55 PM
Fuh siap tag pajura, nak jadi ajk pendamai ke? Let them be. Jahnpd tu maaf takda dalam kamus hidup d ...

hahhaa..kan ..ulit daddy fatima lagi best kan....ignore je..sskjp tu..ingat faz jgn dilayan..u dh ada class tersendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:07 PM | Show all posts
Typical keturunan species JahPaki ghomar menjobo...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:07 PM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 9-4-2021 07:29 AM
Ya ya bakal menjadi headline kt medsoc...bagus fam ni... Xlekang jd buah mulut netizen... Jgn sampai ...

nape nak jwb benda yg dia boleh elak? ee bodo eh depa ni. iols dr sopan terus rasa nak caruts tgk satu2 family dia. apehal wehhhh, leave fazura alone lah gilerrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:08 PM | Show all posts
ai rasa faz n laki beliau sampai mati pun taknak dikaitkan dengan jah lagi.. apatah lagi nak berbaik2 comolot bagai.. jah pun rasanya tak hingin nak berkawan dengan theyols.. masing2 dah ada life masing2.. karatz je bercakaran tak sudah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:08 PM | Show all posts
Faz tak rugi apa pun ...who are yousss kan jer mancis....
Faz is not a hipocrite macam artist lain yang membodek2 jah sebab nak job or collaboration ...they look so pathetic to me macam elfira loy and umie aida...sebok lah puji2 and comment kat ig jah ...last2 tak jemput pun datang wedding...lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak tak sapa sebenarnya sibuk kaitkan lopakmental dgn seteru dia????? Semua berkait lopakmental sememangnya mental.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha kaka faz bye felicia jah hal2 gini

Kosser! Baik layan daddy fatima
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 9-4-2021 04:08 PM
ai rasa faz n laki beliau sampai mati pun taknak dikaitkan dengan jah lagi.. apatah lagi nak berbaik ...

Aku rasa diorg pandang jijik je dgn clan gila ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekurangnya faz ni takde la dari adik beradik ke mak n acik2nya batak perhatian. Yeeee faz tak bertudung macam Jahlop tapi aman2 je hidup sheols.

Yang JAHanam ni dari dia ke mak, acik2, sepupu semua batak perhatian. Hidup kalau tak buat orang mengata tak sah.
Apa?nak kumpul pahala cara cepat hasil orang dok mengata dengan harapan lepas bangkit dari kubur direct ke syurga? Yang pentaksub pun 1 hal, dah nampak buat salah tunggang agama still jugak mempertahankan. Betul2 la infinity punya lobenakss.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 9-4-2021 04:08 PM
Faz tak rugi apa pun ...who are yousss kan jer mancis....
Faz is not a hipocrite macam artist lai ...

Huuhuhu..sadisnya hidup..rsanya sbb guest number pun limited..kalau x jah haruslah jemput 1 industri..welding of the century ken
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:15 PM | Show all posts
mod, tlg lah humban ke benang JAHaham sana mod please...

iols nak tgk fazzy aman2 jer. ya Allah, menyampah betul lah dakjeni ni!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 9-4-2021 03:52 PM
Yeke u. Camni nektanz ni up kesah tu? Gimana ayat dia? Beekay mcm bahgia angau kt laki dia je

Nektanz kan rajin buat q&a, pastu sekali ada yg sorg ni tnya bk n madu dok sekali ke, nektanz buat tanda tak tahu. Lepad tu ada few q&a  tnya betul ke bk bermadu. Last2 nektanz cakap soalan ni bukan utk dia jawab.

Siap ada sorg tu srh nektanz get together, tp nektanz ckp dia dh ada boipren
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
motif?.. nk limelight jgk ko?.. hok jong nanyo pong, supo takdok soaley lain.. mugo tu mokcik dio, tetu tetu la nyo bekap ank sdro sdri..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 09:03 PM GMT+8 , Processed in 0.078990 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list