CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hell0jennie

Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??

  [Copy link]
Post time 9-4-2021 03:48 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:32 PM
Well its about time for the public to know the truth...

And what exactly is the truth? Do you have reading comprehension problem?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka pajura please ignore these nonsense.
Jangan layan. Buat mereka Tak ujud.

Keluarga Sskjp hajjah very the senteng. Jiwa kacau bilau. Scary ....

Jangan lupa ape mereka dah buat pada daddy Fatima.  Ingatttt.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 9-4-2021 03:37 PM
Konon nk pass bola balik la ni..Selama ni faz la punca depa xngam..hahahaha..sesi mencuci cirit ja ...

Gitula. Dasar iq rendah kan. Konon ayat acah2 baik. Tp ayat mula dah taikkan org. Dia la terpaling dianiaya. Anat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:52 PM | Show all posts
kak faz mesti rase zizik agaknye bile nektan & familykentut jah menyebut2 name die .. lol

kak faz flip hair je .. jgn di layan familykentut mental
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku SR je selama ni. Tapi hanet, pehal psl nenek ni kau nak tepek sini? Apa motif buka benang baru utk sekor2 family? Artis ke dia ni?

TOLONG TUTUP LUBANG SAMPAH NI....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 9-4-2021 03:46 PM
Takde sape nak gali ke kt igs nektan, katanya BK ada honey bunny? Byk kali dh aku tgk naik kt igs ne ...

Yeke u. Camni nektanz ni up kesah tu? Gimana ayat dia? Beekay mcm bahgia angau kt laki dia je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-4-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 9-4-2021 03:50 PM
Kaka pajura please ignore these nonsense.
Jangan layan. Buat mereka Tak ujud.


Soalan ni dah pernah kena tanya kat Q&A ig and they said they never said or do anything to Fattah Amin but if there's really some misunderstanding happen dulu, makcik neelofa dah minta maaf kat ig story tu . So jangan nak buat cerita
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazzylicious replied at 9-4-2021 03:52 PM
kak faz mesti rase zizik agaknye bile nektan & familykentut jah menyebut2 name die .. lol

kak fa ...


Manifesting faz to block all kobis clan. Suke ati main tag org. Zizik yihhhh!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:55 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:32 PM
Well its about time for the public to know the truth...

Apa yg kau nak cakap sebenarnya??
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuh siap tag pajura, nak jadi ajk pendamai ke? Let them be. Jahnpd tu maaf takda dalam kamus hidup dia kan? Kalau iols jadi faz iols flip hair jah, toksah layan family gila glamer ni, baik ulit fatima
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila kambus thread sampah !
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 9-4-2021 03:46 PM
Takde sape nak gali ke kt igs nektan, katanya BK ada honey bunny? Byk kali dh aku tgk naik kt igs ne ...

Owemji. Mana uolsss tengokkk?? Honey bunnylg cantik ke bk cantik lg? Owemji sgt
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:56 PM | Show all posts
nanaBanana replied at 9-4-2021 03:54 PM
Manifestinng faz to block all her clan. Suke ati main tag org. Zizik yihhhh!!!!

kann.. dah laa nektan ni selalu mengata kak faz dulu.. igt kak faz tu bodo ke cam jenni.

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:53 PM
Soalan ni dah pernah kena tanya kat Q&A ig and they said they never said or do anything to Fattah  ...

Jeni ni ke kau pggl tea?? Budu amat yach. Ni teh basi la. Elok la puak2 lobenaks minum teh mcmni. Hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 9-4-2021 03:32 PM
Well its about time for the public to know the truth...

Truth about lofa's dark side keee?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:58 PM | Show all posts
roserouen replied at 9-4-2021 03:56 PM
Truth about lofa's dark side keee?

smue dark side jahkentut da abis kene reveal.. oh ade lagi ke dark jah?? reveal laa dik jenikentut ..,ko kan jobless
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah bikin panas lagi. Jentik nama seteru pulak in the hope jadi isu paling panas.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:59 PM | Show all posts
Jangan kacau Fazura boleh tak? tak habis habis.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:00 PM | Show all posts
Boleh dak I nak mintak kalau ada benang Lopa especially kalau benang yang dibukak oleh dak jennie dengan dak loli, mod hantar p bod kelab peminat tu? annoyingnya lah. macam nak  backup tapi tak berasas. Q&A makcik si lopa yang takde kaitan dengan industri seni ni pun boleh jadi gosip. title taknak kalah.

takde istilah spill the tea pun. open secret rasanya apa yang jd antara faz-lopak.

Kang habis semua tersingkap kang bertambah malu lopak, bertambah malu keluarga mertua yang tabligh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:00 PM | Show all posts

jahat x kalau i pk yg tnye tu geng2 dorg gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:40 AM GMT+8 , Processed in 0.079430 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list