CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: tumpanglalu74

[Tempatan] Kenape Bod Gosip Tempatan & Gosip Para Kenamaan Tak Boleh Akses?

   Close [Copy link]
Post time 3-4-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun mula2 ingat itu ‘wahyu’ suruh aku bertaubat sbb aku nak memakikan agama rider yg baru kawen tu. Tp aku access kat iPad, ok pulak. So, sambung maki dlm ipad.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lobenak ada yg Cuba hack ke page Cari ni.. Maklum la pujaan diorg niqabis terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 10:09 PM | Show all posts
Chuols klo tak dpt access, try la tukar2 "nombor" kat "mforum" tu.


https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=30 - link tadi ni tak dpt masuk . forbidden.

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=30 - tukar ke no1 , ok plak.

https://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=30


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 11:00 PM | Show all posts
Closed...isu dah resolved....any problem boleh post di Forum: Kesulitan & Cadangan

Thanks....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 11:00 PM | Show all posts
klu time lock down tk bole masuk cari forum mati kutu aku. ni je la hiburan selain netflix. fb ig takde
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 03:25 AM GMT+8 , Processed in 0.072577 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list