CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3330|Reply: 13

Cara pujuk suami...huhu

[Copy link]
Post time 1-4-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Korang...acaner nak pujuk incik suami ye? Asalnya terjahanamkan kereta sendiri. Tapi dia yg tulun jaga baik baik selama ni. Bila dah repair, tup tup ada masalah lain yg jadi. Lepas dah repair tu dia dh ok...xde marah pun. Dah siap "bergaul mesra" mcm xde apa pun. Tadi lps 2 hari repair, tiber dia perasan ada lg prob. Dia x merajuk. Tapi dia diammm je. Kalau tnya mesti dia cakap x marah. Tapi as his wife mestilah kita dah faham rentak dia kan...nak biar dulu ke eh...bg dia sejuk? Atau org laki ni dia suka ke kita terjah je dia malam mlam jemahat camni. Ala...takutnya...huhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2021 12:30 AM | Show all posts
The one and only car ke tu? Kalau ye, sape je tak sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
kereta rosak = duit terbang...

ingat senang ke nk cari duit sekarang ni chuolsss..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap apa masalah kereta tu?

And are you guys B40, M40 @ T20?

Cara nak pujuk bergantung pada kedalaman poket ko.. Juga size body esp di malam jemahat
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 01:22 AM | Show all posts
Normabaru replied at 2-4-2021 12:46 AM
Jap apa masalah kereta tu?

And are you guys B40, M40 @ T20?

Sis size body tu ikut mcm size poket jugak ke sis.. Makin tebal makin mantap
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
watymuchaz replied at 2-4-2021 01:22 AM
Sis size body tu ikut mcm size poket jugak ke sis.. Makin tebal makin mantap

Tebal sgt susah lak nk buat aksi gimnas so saiz body yang ni biar sedang2 aja
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Patutnye suami yg pujuk ko.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols selalu mkn hati sbb sikit2 gilap wife no 1 dia tu. tp percayalah dah smp masa utk let go yg tu bila asik wat hal tu akan tetaplah gitu. So cara nk atasi bkn mlm jemahat u. Trick dia ajak beli wifey no 1 ahahaaa setel prob.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Suami org lain2..tt lebih memahami rentak dia, sikap dia..

Tt dah minta maaf dgn suami?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 12:14 PM | Show all posts

kasik extra service la ...malam jumaat...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 01:29 PM | Show all posts
hmmm laki ni lain cara dia kalau pasal jaga kereta..
kalau laki i, you rosakkan or you langgar i tak nak tahu, you pegi repair walaupun yg jahanam tu kereta dia, dia tak tahu hati tak sakit..

tp kalau laki you yg uruskan kereta you, you minta maaf je la berkali kali..
tak pun bila tak layan jugak  you nangis je la.. ok la kot nanti
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin marah tu kurang tapi lebih kepada bosan kereta selalu bermasalah..seperti prob kereta nie tak habis2

Cuba tt pegang tangan dia dan pandang muka dia sambil cakap sorry..cium la pipi dia lepas tu hehehe

Lain orang lain caranya tt
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:55 PM | Show all posts
ko pakai la apakaian yg dia suke,dan ko beri ape yg dia mahu hehehehehe
sex
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 2-4-2021 01:29 PM
hmmm laki ni lain cara dia kalau pasal jaga kereta..
kalau laki i, you rosakkan or you langgar i ta ...

Laki merengek nak baby dari hang.....ada hang endahkan????

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 06:13 PM GMT+8 , Processed in 0.090012 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list