CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: cutestars

KKN DESA PENARI - based on true story by Simpleman (update: #20, #36, #37)

  [Copy link]
Post time 22-4-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 22-4-2021 04:19 PM
MEK BACAA
tapi yg ni part mana??
teheheheheh

Hat ni diceritakan dari versi nur mek... versi nur tu macam pelengkap kisah widya nie..bima dengan ayu tu berzina masa dorang pi buat keje praktikal tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 04:28 PM | Show all posts
krimkraker replied at 22-4-2021 04:24 PM
Hat ni diceritakan dari versi nur mek... versi nur tu macam pelengkap kisah widya nie..bima dengan ...

oh baik, mek baru abes baca pov widya, esk mek sambung bacapov nur..
kne balik prepare buka poser

tq, muahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 10:29 AM | Show all posts
cutestars replied at 3-4-2021 03:55 PM
Haha malam nanti I sambung ya..sabo

mana sambungan
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kisah yg di kongsikan Dammerung..
Misteri yurizawa.. kampung terpencil..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai, Dah habis baca novel kkn desa penaru, sewu dino dan janung ireng. Ranjat kembang xsampai lg. Ada x sesiapa yg boleh suggest novel seram indonesia yg lain? Mmg best sangat novel indonesia. Bahasa mudah faham, yg xfaham guna google. Please, anyone... Suggest judul or penulis... Addicted...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 7-4-2021 01:37 PM
Thanks a lot kaka @notM tolong translate kan kisah nie...meolss baca jadi xkhusyuk sebab xbrape paha ...

Mana post drp @NotM? Penat scroll ke de pan ke belakang nak baca.. takde pun.. dah delete ye? So blh sesapa bgtau pg mana sambgn selepas mandi yg nampak perempuan cantik tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
nurkasih74 replied at 23-4-2021 11:31 PM
Mana post drp @NotM? Penat scroll ke de pan ke belakang nak baca.. takde pun.. dah delete ye? So b ...

Meolss carik balik komen @notM pun xjumpe. Mungkin da delete la tu kot. @notM cume bagi keypoint kisah kkn ni jea sebab meolss xpaham sangat bahasa indonesia/jawo nie. Die xsambung pun post tt yang tergantung nie....chuolss try la google kisah kkn nie...mana tau chuolss bole faham..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dn_vision replied at 4-4-2021 03:07 AM
betul..Desa Penari tu nama panggilan je. nama sebenar lain.wartawan Trans7 dan owner cerita tu (Si ...

Serammm gilossss
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 7-4-2021 11:37 AM
Meolss da baca kisah KKN nie..sambil baca tu teringat persoalan kaka @notM ... kaka ase memang tu  ...

Mane nak tgk @notM punya cerita
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
BONDAFAD replied at 6-6-2021 12:05 PM
Mane nak tgk @notM punya cerita

Die da delete komen tu bonda....
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2021 01:31 AM | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 13-4-2021 02:17 PM
bahasa novel dia lebih kurang bahasa kita je izna..kena baca slow2 sbb simpleman gaya penulisan di ...

tima kasih Amanda.
maaf lambat jawab sb lama i tak masuk forum.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram jugak kisah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
disebabkan mcm takde chance tt nak sambung cerita, dh baca kat link tu full story.. cerita ni best, tp still tak boleh naikkan bulu romas even baca lepas midnight till 2-3 pagi sensorang.. so rasa mcm tak berapa serem sgt..seram tak sampai, tp jalan cerita best.. and masa baca dok terbayang kampung mcm movie Perempuan Tanah Jahanam
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 05:37 PM | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 13-4-2021 02:17 PM
bahasa novel dia lebih kurang bahasa kita je izna..kena baca slow2 sbb simpleman gaya penulisan di ...

tima kasih Amanda..tapi gambar2 dan jalan ceritanya seram sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 07:15 PM | Show all posts
Park dulu nnt mai baca blk...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahan best cerita ni.
Kurang seram tp misteri.
Tak faham kenapa widya & nur tu berahsia sesama sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
dn_vision replied at 2-4-2021 03:17 PM
Dah abis baca citer dia..memang seram dan menarik.

Rasanya Trans7 TV Indonesia dah jumpa lokasi seb ...

Menarik, sampai dorang jejak kat mana tempat tu ya....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:15 PM | Show all posts
dah ada movie kisah KKN desa penari ni ,

https://youtu.be/_ykK5YsWes0
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:15 PM | Show all posts
dah ada movie kisah KKN desa penari ni ,

https://youtu.be/_ykK5YsWes0
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 09:30 AM | Show all posts
Dah masuk malaysia ke belum movie kkn ni. family kt indo cakap best jga ver movie ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 12:54 PM GMT+8 , Processed in 0.122094 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list