CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: cutestars

KKN DESA PENARI - based on true story by Simpleman (update: #20, #36, #37)

  [Copy link]
Post time 6-4-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt pi mana neh, busy sgt eh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-4-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 6-4-2021 02:08 PM
Widya ni pelajar Malaysia atau kesemua pelajar yang terlibat dlm KKN ni adalah pelajar Indonesia?
...

Semua indonesia...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:31 PM | Show all posts
Dah baca. omaigod seramnya...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:00 PM | Show all posts
shernazz replied at 5-4-2021 05:35 AM
Hahaha
Iols tengok time siang
Tak terasa sgt

aku tak fokus sgt dengar atau tengok video tu, sb takut
sambil dengar, aku buat kerja.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 6-4-2021 03:00 PM
aku tak fokus sgt dengar atau tengok video tu, sb takut
sambil dengar, aku buat kerja.

Bunyi seruling tu kalau uols tak anggap apa apa..tak.seram pung
Tapi dia kata kan kat te gah hutan..takdak sapa
So..tertanya2 sapa yang main seruling tu
Hahahah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:15 PM | Show all posts
mana sambungan cita Widya ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jonedjonni replied at 6-4-2021 01:26 PM
aku tak reti nak bg link... tapi blh baca di sini.. tagar.id blogspot.. type tajuk tu horor kk ...

Ini dlm bahasa indo atau jawa ye? Nak tunggu TT update dah bape hari xde rasa sendu je hari-hariku xde bahan bacaan .. tiskkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
notM replied at 6-4-2021 06:39 PM
Bukan melalui darah...Perjanjian materai tu...Perjanjian mati setem hasil....maksudnya kisah ni Ad ...

Maka dah bocor dah pun

Si simpleman siap cakap lagi kan yang dia ada contact direct dengan peserta kkn tu.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-4-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
notM replied at 6-4-2021 06:44 PM
Ada suara sebut "Kamu buat apa di sini"

Dekat telinga i langsung tak ada kedengaran kalimat itu.
Yang ada...

" Apa Sih Itu ??. "

Jeellaasssss buaangeeetttt..

Eerrkkkkkk...
Apa cuman gue aja mungkin kali yach yang beda pendengaran ama yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Yuhuuu TT.... yuhuuuu.. ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
I dah pernah baca kisah kkn and dah baca kisah sewu dino. Seram yach kisah negara seberang, bukan kaleng2
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 7-4-2021 02:31 AM
I dah pernah baca kisah kkn and dah baca kisah sewu dino. Seram yach kisah negara seberang, bukan ka ...

Ad lg x cite best camni??? Nak bca tp xde accnt twittr
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt up up pls tt
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 7-4-2021 02:31 AM
I dah pernah baca kisah kkn and dah baca kisah sewu dino. Seram yach kisah negara seberang, bukan ka ...

Sama!!! Me pun dah baca both cerita. Dia punya seram fuhhhh sampai masuk dlm mimpi
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 7-4-2021 02:31 AM
I dah pernah baca kisah kkn and dah baca kisah sewu dino. Seram yach kisah negara seberang, bukan ka ...

Sewu dino tu pasal apa pulak? Siang busy sikit nak baca tp malam takuttt nak baca ekekek
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Cintakapuri replied at 7-4-2021 06:23 AM
Ad lg x cite best camni??? Nak bca tp xde accnt twittr

Type je simpleman kat google. Mesti jumpa..xde acc twitter pun leh baca
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-4-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
malaygirl replied at 7-4-2021 07:53 AM
Sama!!! Me pun dah baca both cerita. Dia punya seram fuhhhh sampai masuk dlm mimpi

Aura seram dia lain kan..i smpi susah nak tidur maybe sbb overthinking kikiki... lain aura dia compare dgn baca citer seram msia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 7-4-2021 09:01 AM
Sewu dino tu pasal apa pulak? Siang busy sikit nak baca tp malam takuttt nak baca ekekek

U baca thread kisah seram TT yg lagi satu..yg tu pun best..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 7-4-2021 09:05 AM
U baca thread kisah seram TT yg lagi satu..yg tu pun best..

Owh cerita hantu jugaj, ingat apa benda sewu tu. Ok skarang jugak baca hahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 7-4-2021 09:08 AM
Owh cerita hantu jugaj, ingat apa benda sewu tu. Ok skarang jugak baca hahah

After sewu dino tu ada sambungan dia..jalur ineng namanya..tp yg sambungan tu tak sure real ke idok..silakan baca..serious mmg best!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:31 AM GMT+8 , Processed in 0.080978 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list