CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: cutestars

KKN DESA PENARI - based on true story by Simpleman (update: #20, #36, #37)

  [Copy link]
Post time 19-5-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 18-5-2022 01:35 PM
tak tgok lagi sebab ramai pula yg kata bosan film tu

haah dia cam slow sikit cerita tu, tapi okay lah uols, boleh tengok. banyak jumpscare je
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-5-2022 09:41 AM | Show all posts
Siputjelly replied at 18-5-2022 01:14 PM
gi je tengok uols, tak seram pun , cuma banyak jumpscare hehe

i dah pegi tonton smlm.
nasib i dah baca dulu cerita tu, kalau sekadar tgk movie je mmg tak faham sangatlah.
and betul you ckp, tak seram pun.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 03:44 PM | Show all posts
nak tengok movie tapi takottt
buku dah khatam lama
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
notM replied at 3-4-2021 09:56 PM
Nnt meols PM

Sis, blh pm kat iols jgk x
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 08:48 PM | Show all posts
tgk la..mmg best dan seram movie nie..tak rugi untuk ditonton..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Terjawab persoalan

https://youtu.be/dPdRs8idKcg
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolss tengok kat telegram je movie ni...tengok sampai part si nur tu jumpe si mbah buyut xsilap. Sebab da bace kisah kkn dalam thread ni...paham la jugak kisah nye. Kalu nengok saje dari movie tu...memang meolss xpaham ape2 la. Sebab macam cite tak siap jea..camne la anak menantu meolss bole layan movie ni kat wayang aritu...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 31-5-2022 08:53 PM
Meolss tengok kat telegram je movie ni...tengok sampai part si nur tu jumpe si mbah buyut xsilap. Se ...

Ni versi cut ke uncut?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-6-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 31-5-2022 08:53 PM
Meolss tengok kat telegram je movie ni...tengok sampai part si nur tu jumpe si mbah buyut xsilap. Se ...

Boleh share link tele tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
notM replied at 3-4-2021 09:56 PM
Nnt meols PM

Boleh share FB Widya, terima kasih ya ????
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 1-6-2022 04:27 PM
Ni versi cut ke uncut?

Tak pasti laa...sebab tengok kejap jea.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
zilozz replied at 5-6-2022 11:50 PM
Boleh share link tele tu?

Meolss da pm chuolss..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 05:03 PM | Show all posts

nak jugak sis..iols duk search by kkn ada channel kene request masuk utk tgk movie, sekali camera bioskop..hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:36 AM | Show all posts

nak gak please
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:48 AM | Show all posts
wei nk juga tgk pilem nya.. share tq tq
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Syndora replied at 8-6-2022 05:29 PM
Boleh share FB Widya, terima kasih ya ????

Meols nak jgk..pm pls
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-6-2022 03:08 AM | Show all posts

NAK JUGA LINK NYA,
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:22 PM | Show all posts

bisakah saya mendapatkan link-nya juga? makasih
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai chuolss    maaf ye yang minta link pm tu xberbalas. Meolss ase movie kkn yang ade kat tele tu macam yg bukan tayang kat cinema tu...sebab bile tgok poster die macam xsama...n dialek diorang pun meolss xbape faham sangat. .search je la athea fateha movies....dalam tu ade jugak movie2 yang best selain kkn yang meols tgok separuh tu...sekali lagi meolss minta maaf ye if kkn dalam tele tu xsama dengan kkn yang kuar kat wayang...meolss xtaw plak kalu kkn tu ade versi2 lain ke....
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 03:06 PM | Show all posts
krimkraker replied at 17-7-2022 10:51 AM
Hai chuolss    maaf ye yang minta link pm tu xberbalas. Meolss ase movie kkn yang ade kat tele tu ma ...

thank you krimkraker.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:09 AM GMT+8 , Processed in 0.304042 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list