CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1336|Reply: 3

2 hari > 15 kali tukar avatar, masih tak jadi

[Copy link]
Post time 24-3-2021 09:28 PM | Show all posts |Read mode
apa masalah dia ???
dulu tukar senang je
makin benci CARI
bideo iklan pon byk nak mampos
slow gila

Avatar aku kang ni dah out
Najib dan Obama dedua dah lama hilang kuasa
dah dua hari aku tukar
F5 click berkali kali
menyampah gila  

takde telor nak luluskan avatar baru ke apa
polis nak tangkap CARI ke apa
atau undang baru kena bayar utk tukar avatar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 11:06 PM | Show all posts
Edited by trunks at 24-3-2021 11:10 PM

avatar yang awak nampk sekarang yang gambar di bawah ini ke?

avatar.jpg
sebab,avatar ni,lepas kita tukar,kita kena clear cookies browser, barulah akan nampk ia
sudah bertukar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-3-2021 09:20 PM | Show all posts
trunks replied at 24-3-2021 11:06 PM
avatar yang awak nampk sekarang yang gambar di bawah ini ke?

how ???
caner nak clear  ?
dulu tak payah pon

aku masih tak nampak avatar baru
yg lama still kekal


Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 10:38 PM | Show all posts
Edited by trunks at 25-3-2021 10:40 PM
kasijelaya replied at 25-3-2021 09:20 PM
how ???
caner nak clear  ?
dulu tak payah pon

dulu pun sama juga,kena clear cookies browser.

klik sini cara clear cookies semua


saya dah tolong remove avatar yang lama.dah kosong,

awak boleh cuba upload semula gambar ikut size   300x 250
format jpeg,selepas itu clear kan cookies browser

dah edit.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 10:15 AM GMT+8 , Processed in 0.091802 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list