CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 10745|Reply: 25

Budaya Dildo di kalangan wanita Melayu, sejauh mana penerimaan Bangsa Melayu?

[Copy link]
Post time 19-3-2021 09:15 PM | Show all posts |Read mode
Zaman kini kita lihat ramai wanita2 melayu, baik single, andartu, janda, mahupun isteri orang menggunakan khidmat dildo sebagai hobi atau sebagai pemuas nafsu di kala kesepian.

Memandangkan dildo ini merupakan taboo di kalangan masyarakat melayu, sejauh mana penerimaan penggunaan dildo ini di kalangan wanita melayu? baik atau buruk?

Pada masa kini, lazada dan shopee banyak menjual dildo dan di hantar terus kpd pelanggan2 wanita melayu.


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dildo silver bless you!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 10:05 PM | Show all posts
@dodolgemok ipan pendek panggil kau
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-3-2021 09:22 PM
Dildo silver bless you!

Dildo silver bless you and baby oil berpisah teda
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 19-3-2021 10:41 PM
Dildo silver bless you and baby oil berpisah teda

Campur minyak zaitun
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Guna dildo = onani ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 04:16 AM | Show all posts
Pernah baca news ada lessy kena tangkap basah siap ada brg2 mainan macam ni lagi. Lupa dah baca kat mana tapi kt Malaysia la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
"Sebagai hobi?"   Spesifik beno kajian dildo si andartu lover nih...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 08:03 AM | Show all posts
KIM.K replied at 19-3-2021 10:05 PM
@dodolgemok ipan pendek panggil kau

Kemak sgat khennzzz seru dodol di benang keji sebegini??
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:05 PM | Show all posts
lembumanis replied at 20-3-2021 04:16 AM
Pernah baca news ada lessy kena tangkap basah siap ada brg2 mainan macam ni lagi. Lupa dah baca kat  ...

Kaum teh lesbo ni klakar, dorg ktanya x suka llaki tpi bab "tu" nak pkai dildo plak yg terang2an bntuk kote llaki lol.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 10:28 PM | Show all posts
Guna bila teringin nk bersama.. tapi huby o/s..
Tapi inform huby dulu bila nk guna..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 05:57 AM | Show all posts
sl33p_w4lk replied at 1-4-2021 10:28 PM
Guna bila teringin nk bersama.. tapi huby o/s..
Tapi inform huby dulu bila nk guna.. : ...

ya... saya pun sama. hubby akan belikan sex toys dan kdg kami guna waktu bersama.
tp klu time dia outstation, klu teringin mmg dia izinkan sy gunakn sb tapi nnt kami facetime.
tp ni sejak pandemic dia jrg outstation dh.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 10:17 AM | Show all posts
nitty replied at 2-4-2021 05:57 AM
ya... saya pun sama. hubby akan belikan sex toys dan kdg kami guna waktu bersama.
tp klu time dia ...

Samalah..
Bila nk guna... mesti VC dgn hubby..

Skrg ni dia dah tak o/s.. sbab pkp


Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 11:13 AM | Show all posts
sl33p_w4lk replied at 1-4-2021 10:28 PM
Guna bila teringin nk bersama.. tapi huby o/s..
Tapi inform huby dulu bila nk guna.. : ...



perghhh .... sempoi .....

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nitty replied at 2-4-2021 05:57 AM
ya... saya pun sama. hubby akan belikan sex toys dan kdg kami guna waktu bersama.
tp klu time dia ...

Haha my wife malu2 kalau masa ber video call. Kalau chat dia OK nak notty2..

Dah pernah try remote vibrator guna time keluar dating berdua? Best tau haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:13 AM | Show all posts
nitty replied at 2-4-2021 05:57 AM
ya... saya pun sama. hubby akan belikan sex toys dan kdg kami guna waktu bersama.
tp klu time dia ...

sportingnye suami,mesti bestkan suami selalu dpt
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun ada sex toy yg husb belikn ada yg i beli sendiri. Bukan nak guna pun saje je nk beli buat koleksi..cth butt plug sbb nampak menarik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Psycholily replied at 8-4-2021 04:00 PM
I pun ada sex toy yg husb belikn ada yg i beli sendiri. Bukan nak guna pun saje je nk beli buat kole ...

wahh hebat, butt plug tu utk bontot kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-4-2021 04:32 PM | Show all posts
copy_paste replied at 8-4-2021 04:09 PM
wahh hebat, butt plug tu utk bontot kan

bukan...utk tasbih lepas habis solat...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 8-4-2021 04:32 PM
bukan...utk tasbih lepas habis solat...

Haah..pasal warni warni kui kui
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 08:23 AM GMT+8 , Processed in 0.088297 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list