CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Kalau korang jumpa yang ni,,, apa korang buat...

  [Copy link]
Post time 22-3-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ledigugu replied at 16-3-2021 12:02 PM
Bwk dpn tv duduk bersila pastu makan smpi habis

Yaaaa btol mmg ni slalu buat
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-3-2021 07:52 PM | Show all posts
siapa tahu link thread untuk baju raya? haritu i ada jumpa, ni cari balik dah tak jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg terliur lah jawapnya..

Lagi sodap kalo ditambah mangga muda, sengkuang & jambu air. Mkn lak bawah pokok ptg2. Uiiiiii.. Mengelamun jauh jadiknya
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 03:17 PM | Show all posts
Kecur air liur, masa kecik2 dulu makan cich kicap, gula, cili... fuhhhh sedapppp
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2021 09:51 AM | Show all posts
mestilah suka.. sedap gilaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat apa lagi.. kasi angkat, cari tempat landing baik punya.. Makan ler
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 06:35 PM | Show all posts
Tambah mempelam, tambah sengkuang, gaul sebati & enjoy depan TV
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 04:49 PM | Show all posts
tak tau nak buat apa sebab tak pernah ada kat rumah
bukan jenis makan benda2 masam
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-4-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
suka
Tgk pun dh terliur
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk pun dah sedop..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Pebret nie..kalau sekali dapat tu mkn sampai x hengat dunia rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Biase iols x suke bnda masam2 tp maybe sbb tgh pregnant skang ni kalo boleh hari2 nk mkn
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak sekarang dah pukul 1 pagi. Telan air liur nampak gambar ni. Dah lama tak makan. kalau dekat kampung senang jek nak dapat makan sebab pokok belakang rumah. Duduk bandar ni nak kena keluar mencari.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak berapa suka kalau yg masam. Even  waktu pregnant pun x suka. Kawan siap bagi lagi buah ni kononnya kot mengidam. Akhirnya hubby yg menyicah lebih sbb mmg favourite dia. Kita yg tengok dia makan ni terasa nyilu gigi terasa masam.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelam x  obes sgt, ai obes tembikai papaya manggis durian nanas nangka
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tertelan air liur dulu...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak heran sgt..tp klu ade geng tjebak gak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang sukaaaa.....

Mangga muda cicah kicap+gula+cili api ...sodappp

Atau jeruk mangga+asam boi+cili api+gula ...pun sodappp jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 09:13 AM | Show all posts
suka sangat.....makan sorang pun laju jer habis.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau buah lain iols suka sangat yang masam2 .

Selalu the best ada jual dekat penang. Yang buah ini iols tak minat sngat maybe sebabkan sauce dia kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 08:43 PM GMT+8 , Processed in 0.072274 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list