CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ifanonline

Sewaktu Berjimak: Mengerang atau Tidak Mengerang

  [Copy link]
Post time 29-6-2021 12:33 PM | Show all posts
aica187 replied at 18-3-2021 11:40 PM
Boleh jugak di buat topik ye



macam macam ada....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 12:37 PM | Show all posts

the questions is......

Ladies.... boleh ke TAK mengerang or mendengus .... ketika disorong-tarik?

boleh ke tahan? atau die cam terAutomatic berbunyik...  P
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
mikey.zid replied at 29-6-2021 12:37 PM
the questions is......

Ladies.... boleh ke TAK mengerang or mendengus .... ketika disorong-tari ...

boleh kot x ngerang.... kalau dia x enjoy, x stim... kena sorong tarik boleh tengok hp mkn kacang ka... haha... takpun mmg yg jenis 'kayu', senyap ja kena sorong tarik... haha... pendapt ja...
ladies yg kena jawab soklan mlkey.zid ni...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2021 09:28 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 30-6-2021 07:57 AM
boleh kot x ngerang.... kalau dia x enjoy, x stim... kena sorong tarik boleh tengok hp mkn kacang  ...



hahaha... tq tq...

ladies .... please.... enlighten us men...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:43 AM | Show all posts
nampak sangat belum kawen..hikhikhik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2021 11:39 AM | Show all posts
HuoJingJue replied at 3-7-2021 10:43 AM
nampak sangat belum kawen..hikhikhik

maksudnya?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2021 11:40 AM | Show all posts
hampir 95% manusia berjimak akan mengerang...5% sahaja tidak mengerang...

statistik ini menunjukkan mengerang itu sangat di tuntut dlm hubungan sexual pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 3-7-2021 11:40 AM
hampir 95% manusia berjimak akan mengerang...5% sahaja tidak mengerang...

statistik ini menunjukk ...

wow... dapat data daripada ni? tp mmg ada ja yg jenis mengerang sungguh2... mcm perempuan korea / jepun... ada ja yg jenis senyap x ngerang...
tp kalau kena batang yg besar dan panjang sampai senak boleh dok senyap lg xtau nak kata apa la... haha...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2021 03:22 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 3-7-2021 02:13 PM
wow... dapat data daripada ni? tp mmg ada ja yg jenis mengerang sungguh2... mcm perempuan korea /  ...

dpt data dr tred ni la brader...cuba tengok kat poll tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 3-7-2021 03:22 PM
dpt data dr tred ni la brader...cuba tengok kat poll tu..

haha... betul2... ok2... lupa ada poll...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Lobai ipan air mazi punya standard thread
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 16-3-2021 10:54 AM
Kalao masa senggama..moaning kurang tapi lebih pada vocal... Pokchik tetiba jadik macam negro rapper ...

Mlm2 buta iol trgelak bca komen uol ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 16-3-2021 09:22 AM
rugi nya bam andartu2 yg masih suci

tak dpt nak merasa

Boleh je mngerang time fingering sndri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Automatiklah keluar bunyi..lebih2 lagi time klimax
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:49 PM | Show all posts
Mcm pelik tak mengerang time ML
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 03:41 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 28-6-2021 07:06 AM
Bila x bunyi apa2 time ML... Mengerang ka... mendengus ka.... mcm tak ada perasaan la orang yang dic ...

makin ngerang makin di henjut laju2 smpai pangkal
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 03:14 PM | Show all posts
mikey.zid replied at 29-6-2021 12:37 PM
the questions is......

Ladies.... boleh ke TAK mengerang or mendengus .... ketika disorong-tarik?

tak boleh lah tak mengerang. bukan tarik sorong dengan mannequin

lagi keras bunyi, lagi suami suka..lagi badan macam ular meliuk lentok, lagi ganas dia buat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2022 04:14 PM | Show all posts
lolipopmanish replied at 21-1-2022 03:49 PM
Mcm pelik tak mengerang time ML

kalau tak ngerang, lelaki tak mudah pancut...mengerang memudahkan pancutan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 04:41 PM | Show all posts
ifanonline replied at 7-2-2022 04:14 PM
kalau tak ngerang, lelaki tak mudah pancut...mengerang memudahkan pancutan...

Ah uh ah uh ah gituh bunyinye seiring tempo
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengerang ...baru stim menghairahkan.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.083513 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list