CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ifanonline

Sewaktu Berjimak: Mengerang atau Tidak Mengerang

  [Copy link]
Post time 18-3-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh jugak di buat topik ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 11:56 PM | Show all posts
lepaskan perasaanmu itu...

begitulah

hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha kalau senyap mcm bisu plak
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 06:04 PM | Show all posts
aica187 replied at 18-3-2021 11:40 PM
Boleh jugak di buat topik ye

macam macam ada..hahha
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anakkerengga at 19-3-2021 06:10 PM

Meneran tdk, Mengerang ya...mcm mn blh bisu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2021 06:21 PM | Show all posts
Sitinenas replied at 19-3-2021 12:28 PM
Hahahahaha kalau senyap mcm bisu plak

org bisu berjimak mcm mana pula?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya kita dh tau apa pendapat org ramai berdasarkan keputusan vote ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
I mengerang waktu kena BJ and cowgirl
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk tanya dulu sblm jawab ,,
Mengerang dan mendesah bnd sama ke lain ?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
hazzy0304 replied at 20-3-2021 12:48 PM
Nk tanya dulu sblm jawab ,,
Mengerang dan mendesah bnd sama ke lain ?

Ngerang bunyi kuat.. Desah ni perlahan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-3-2021 04:06 PM | Show all posts
hazzy0304 replied at 20-3-2021 12:48 PM
Nk tanya dulu sblm jawab ,,
Mengerang dan mendesah bnd sama ke lain ?

mendesah ni apabila dalam proses nak mencapai inzal...
mengerang apabila biji kelentit dah berdenyut..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-3-2021 06:10 PM | Show all posts
hampir 92% forumer menyatakan bahawa mereka mengerang sewaktu berjimak
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 09:19 AM | Show all posts
ifanonline replied at 29-3-2021 06:10 PM
hampir 92% forumer menyatakan bahawa mereka mengerang sewaktu berjimak




automatic ngerang kot .... cuma sikit atau banyak... or slow atau kuat....

ngerang confirm ngerang nye.... sodap la kato kan...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 04:40 PM | Show all posts
ifanonline replied at 29-3-2021 06:10 PM
hampir 92% forumer menyatakan bahawa mereka mengerang sewaktu berjimak

X penah lagi tau, kalau main x mengerang..
cuma slow atau kuat je suara mengerang, bergantung pada cara dayungan hentakan pasangan kita..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-4-2021 05:27 PM | Show all posts
sl33p_w4lk replied at 2-4-2021 04:40 PM
X penah lagi tau, kalau main x mengerang..
cuma slow atau kuat je suara mengerang, bergantung pad ...

rugi la kalu tak ngerang ye dak?

kasi sound system baik punya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 01:53 PM | Show all posts
dah serupa main batang pisang kalau tak mengerang
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena cari hotel baru confident nak ngerang betul2. Tapi masalahnya, boleh cepat pancut pulak kalau pasangan mengerang... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Auto mengerang time wife kemut..haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2021 11:00 AM | Show all posts
hazzy0304 replied at 20-3-2021 12:48 PM
Nk tanya dulu sblm jawab ,,
Mengerang dan mendesah bnd sama ke lain ?

hat ni memang win...soklan dia... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2021 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila x bunyi apa2 time ML... Mengerang ka... mendengus ka.... mcm tak ada perasaan la orang yang dicucuk tu dan mcm cucuk patung la pulak.... biasanya orang lelaki @ suami suka isteri mengerang... tak kira la betul ka buat2... haha... betul tak guys?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:33 PM GMT+8 , Processed in 0.084039 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list