CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ifanonline

Sewaktu Berjimak: Mengerang atau Tidak Mengerang

  [Copy link]
 Author| Post time 16-3-2021 04:19 PM | Show all posts
pxlbb replied at 16-3-2021 03:00 PM
Tered ko ipan mmg buat aku gelak di kala hujan lebat nan syahdu ni. Bodo aaa

saudari dah vote poll lum?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sound system wajib ada.. Barula tau pasangan sedang sedap ke tak.. Benda nya auto.. Cuma katanya ada stgh2 pasangan akan fake kan moan tu..
Cuma bila balik kg kena control sikit la tutup ngan bantal
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 16-3-2021 11:45 AM
Ko bertanya porumer ngerang ke idok tu yang xde pekdah lipan oiiii...

If yes so whattttt?

Ipan nak masuk AJL kot.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-3-2021 04:32 PM
Ipan nak masuk AJL kot.

Hahaha... Tajuk pon salah acaner nak masuk AJHael

Since semata2 nak tahu hal dalam kain org

Si lipan ni patut tukar tajuk

MENGERAM APA HARI INI?

baru la berdoyon2 suami dan bini org serta kaki celop share pengalaman masing2 mengangkang to fulfill his lust satisfaction

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ike ike ikeee
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 16-3-2021 04:49 PM
Hahaha... Tajuk pon salah acaner nak masuk AJHael

Since semata2 nak tahu hal dalam kain org

Ipan gila seks.

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-3-2021 06:12 PM
Ipan gila seks.

Setepekkkkkk..








Kaka norm loikeeeehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 16-3-2021 10:54 AM
Kalao masa senggama..moaning kurang tapi lebih pada vocal... Pokchik tetiba jadik macam negro rapper ...

Hahahahahahahhh secara tiba-tiba kau fasih bahasa omputeh persis native speaker yah! Hahahahahahah!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ku ajak menyembang...dah lki aku ckp ...nk menyembang plak siap tnya pintu dh kunci ke ..bla2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2021 08:21 PM | Show all posts
makadek replied at 16-3-2021 07:48 PM
Ku ajak menyembang...dah lki aku ckp ...nk menyembang plak siap tnya pintu dh kunci ke ..bla2..

dia nak ajak u mengerang la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat Bedah.cun je hal2 mengerang ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
suka lah ikut masing masing nak mengerang ke tidak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 11:04 AM | Show all posts
Edited by ifanonline at 17-3-2021 11:05 AM

sebenarnya ada bukti saintifik tentang kelebihan mengerang ni...

semakin kuat mengerang, semakin banyak lemak2 dlm badan akan di bakar...

sekiranya kita tengok ahli2 sukan, mereka akan menjerit, mendengus, bernafas dgn laju apabila mereka menjalankan sesi training mereka...teknik2 menjerit ini banyak digunakan dlm martial arts seperti karate, taekwondo, kung fu, etc...pernafasan dan lontaran suara akan membakar lemak dlm badan...dan juga memberi extra boost of energy sewaktu sesi fizikal...

jadi, digalakkan wanita2 apabila berjimak, mengerang sekuat-kuatnya...tapi hati2 apabila terdapat ramai org di sekeliling anda...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pervert
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengeram ada lah..mengeramkan teloo
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha bodo gile poll ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata Elsa...let it go, let it go...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoii.. macam2
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:09 PM GMT+8 , Processed in 0.082204 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list