CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 36307|Reply: 98

Sewaktu Berjimak: Mengerang atau Tidak Mengerang

  [Copy link]
Post time 16-3-2021 12:00 AM | Show all posts |Read mode
Sewaktu berjimak, pasangan akan memulakan audio masing2. Kepada wanita, adakah anda lebih suka mengerang atau tidak mengerang?

Lelaki juga boleh turut menjawab soalan poll ini, ada juga yg laki mengerang lebih dari wanita mengerang...
Single Polls, Total 83 Users voted
93.98% (78)
6.02% (5)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:40 AM | Show all posts
menda aa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tora dtg lagikkkk

Merengek je
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 09:22 AM | Show all posts
rugi nya bam andartu2 yg masih suci

tak dpt nak merasa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2021 09:27 AM | Show all posts
tagas replied at 16-3-2021 09:22 AM
rugi nya bam andartu2 yg masih suci

tak dpt nak merasa

andartu boleh mengerang juga...tapi dgn cara lain...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalao masa senggama..moaning kurang tapi lebih pada vocal... Pokchik tetiba jadik macam negro rapper west coast kat US..

Aiyem slappin yu bich!!  

Faking yu ass!!    .... yu swallow...swallow...don spit!!

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm..
Motip tepek ke'fetish'an kt benang pendidikan seks? Ko nk bukak kelas vocal ngerang mcm sore itik tersepit cik nab ke
Fetish antertu la lipan niiii

Benang xde pekdah mcm ni patut dikambos dlm2 sekali dgn kek putu piring, pau, sup bunjut dgn lip lap aidilfitri si ris isa yang plain like miniatures di taman tamadun islam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2021 11:39 AM | Show all posts
Normabaru replied at 16-3-2021 11:26 AM
Hmm..
Motip tepek ke'fetish'an kt benang pendidikan seks? Ko nk bukak kelas vocal ngerang mcm sore ...

awak ckp mengerang takde pekdah?

awak belum naik ke langit ketujuh lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 11:43 AM | Show all posts
kot la nak share ilmu bg pasangan mengerang takpa jugak.. setakat tnya jer..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 16-3-2021 11:46 AM
ifanonline replied at 16-3-2021 11:39 AM
awak ckp mengerang takde pekdah?

awak belum naik ke langit ketujuh lagi...


Ko bertanya porumer ngerang ke idok tu yang xde pekdah lipan oiiii...

If yes so whattttt?
Nak suruh acik tu dm ko hantar voice note dgr tempo pitching level ala AJHael ke

If no plak.... so what's next??? Ko nk hantar kaset demo kat depa utk sesi pembelajaran ka

Pembacaan sendiri pon hauk..
geli hati nk ajar pendidikan ngeseks kat acik porum

Cakap jela ko tgh haus cari prospek! Kehkehkeh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2021 11:52 AM | Show all posts
Normabaru replied at 16-3-2021 11:45 AM
Ko bertanya porumer ngerang ke idok tu yang xde pekdah lipan oiiii...

If yes so whattttt?

ada wanita suka mengerang...ada yg tidak suka mengerang...

teknik masing2 utk mencapai inzal...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2021 11:53 AM | Show all posts
Redmyvi replied at 16-3-2021 11:43 AM
kot la nak share ilmu bg pasangan mengerang takpa jugak.. setakat tnya jer..

mengerang ada juga tekniknya dan kesannya...kalau mengerang kuat, ape outcomenya...kalau mengerang perlahan ape outcomenya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 16-3-2021 11:52 AM
ada wanita suka mengerang...ada yg tidak suka mengerang...

teknik masing2 utk mencapai inzal... ...

Sooooooo.........?


Motip statement ni smpi lipan nk bkak benang siap buat banci bagai adalah......?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 16-3-2021 11:58 AM
Redmyvi replied at 16-3-2021 11:43 AM
kot la nak share ilmu bg pasangan mengerang takpa jugak.. setakat tnya jer..


Pekdahnya dia dpt kaset demo acik porum nk bljr cara inzal langit ke18


oh ohhh ahh ahhhh ehhh ehhhh kot


#pervertindahouz
#fetishhhhhhhtakbolehblah
#otakbiyol
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2021 12:03 PM | Show all posts

knp marah2 ni cik kak...mcm tak pernah mengerang je? cuba la mengerang sekali sekala...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 16-3-2021 12:03 PM
knp marah2 ni cik kak...mcm tak pernah mengerang je? cuba la mengerang sekali sekala...

Baca blk komen #7 kaka dik lipan pervert

Salam syabaan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2021 12:11 PM | Show all posts
Normabaru replied at 16-3-2021 12:08 PM
Baca blk komen #7 kaka dik lipan pervert

Salam syabaan

still...i doubt you have felt the pleasure of moaning a.k.a mengerang...

try and feel the sensation...i promise you, you will fly up up above the sky...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tidak mengeran
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tered ko ipan mmg buat aku gelak di kala hujan lebat nan syahdu ni. Bodo aaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 04:09 PM | Show all posts
Edited by rantaikendoq at 16-3-2021 05:05 PM

benda sedap watpa nak tahan
tapi mmg ada spesis yg sgt tebal malunya...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:57 PM GMT+8 , Processed in 0.098770 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list