CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: babyorange

Youtuber: Aisyah Habshee/Muhsin Yusni/ Shazz & Schaffy Zainuddin

  [Copy link]
Post time 15-3-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorang pun i x kenal. Now selalu dengar podcast je time bz kat dapur.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 15-3-2021 09:30 AM
kalau kau tgk yt abg si muhsin tu. ada part diaorg tgk cite seram ramai2. aisyah and 4 org adik be ...

Haha..video tu aku skip tgk sbb ada muhsin n aisyah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 14-3-2021 10:44 PM
Iolss baru masuk thread uolss balik ni.. Haha baru nampak uolss rply sbb iolss takde notification. ...

Baju buah ape tah. Manggis kot ntah. Kannn... Mmg gile dua bradik tu. Best tgk time tu. Tgk jgk video trip tu kt channel haze. Syoknnye dpt jln2 korea
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 15-3-2021 09:30 AM
kalau kau tgk yt abg si muhsin tu. ada part diaorg tgk cite seram ramai2. aisyah and 4 org adik be ...

X brani nk tgk video seram abg muhsin tu....dgn drg jerit tu lg la rase takot. Tp muhsin paling penakot paling over jerit
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2021 04:23 PM | Show all posts
mawaria replied at 11-3-2021 04:35 PM
baru aku block si muhsin dgn wife dia tu asyik la gambar kahwin semak dgn timeline aku

samalah. mungkin i bukan berjiwa remaja nak follow channel remaja belia skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 09:15 AM | Show all posts
nowhite replied at 15-3-2021 02:54 PM
Haha..video tu aku skip tgk sbb ada muhsin n aisyah

video abg dia paling best yang pasal period pain tu..adoii berdekah aku gelak
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 16-3-2021 09:15 AM
video abg dia paling best yang pasal period pain tu..adoii berdekah aku gelak

Haa video tu lawak gila
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik yg kertu ni tak kenal semua ni. Tp anak acik yg umo 13 taun tu asik la ibu tau tak shazz Zainudin. Sapooo tu nakk. Ibu tau tau aisyah habsyi tu dia dok rawang buu. Aisyag habsyee mkn tu beli ni... Ya ampun nakkk. Ibu tak kenal sapa sekor pun kau sebut ni. Anak i lelaki lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 10:34 AM | Show all posts
Edited by Ailin at 19-3-2021 10:36 AM

skrang suka tgk neyna story....sjk PKP ni..pastu lg fikri zamri..best dgr dia cerita pasal travelling dia...yg dr luar suka nadia omara...kalau psl beauty care plak suka tgk noel faisal..lupa nak habaq...yg aishah habshee tu pernah lh tgk sekali..tp mcm xleh masuk...dan kdg rasa annoying pun ade,,,,huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-3-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ailin replied at 19-3-2021 10:34 AM
skrang suka tgk neyna story....sjk PKP ni..pastu lg fikri zamri..best dgr dia cerita pasal travellin ...

iols lngsg xkenal 4,5 ketul name yg uols sebut tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
xsuka semua sebab bingit ..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ailin replied at 19-3-2021 10:34 AM
skrang suka tgk neyna story....sjk PKP ni..pastu lg fikri zamri..best dgr dia cerita pasal travellin ...

semua yg u sebut ni.. satu nama pon i xpernah dgr..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 05:37 PM | Show all posts
kenal diaorg pun sebab layan youtube hazeman huzir...tp x berkenan mana sbb bingit...now, i layan kumarr family
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg peminat Shazz dan Schafy Zainudin.. Kalau tgk video dorang gabung, waktu Shazzg Switzerland.. Berdekah gela k

Aisya tu pun aku br kenal lepas die stat kawan ngan Shazz kat Thailand..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Haritu ada terrrrtengok one of diorang punya youtube content pasal lelaki try rasa period pain. Walaupun kejung tapi gigih la iols menengoknya dgn 1.75x speed. Lepas tu membawak la ke nikah si muhsin tu. Baru tau wife nya pun youtuber. Terus subs Aisyah Habshee channel. Syok gak la dengar dia bercerita pasal football player rescue cave Thai tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-3-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kipas.berhabuk replied at 24-3-2021 12:58 AM
Haritu ada terrrrtengok one of diorang punya youtube content pasal lelaki try rasa period pain. Wala ...

Oo uols kenal muhsin dlu ek? Yg video period pain tu channel abg si muhsin ni...luqman. aah iols pon suka dgr aisyah ulas psl kes sesat gua thai tu. Die jenis wat research and die study dlu sblm wt ulasan tu..bgs bdk ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka tgok isaac osman, cupcake aisyah, haze, seismictv
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ailin replied at 19-3-2021 10:34 AM
skrang suka tgk neyna story....sjk PKP ni..pastu lg fikri zamri..best dgr dia cerita pasal travellin ...

Fikri zamri tu best. Cinematography dia power. Kalah program travel yg ada dekat tv. Mak aku pun suka tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah la. Aisyah tu dulu mcm ok sikit. Tp sejak dah makin dikenali ni mcm gedik pulak. Shazz tu kelakar tp tak kuasa la nak naikkan view mereka..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni Layan kucing  Korea jer ,pastu mukbang Isaac Osman ,Yang lain2 Ada la kalau bosan sangat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 12:07 PM GMT+8 , Processed in 2.372630 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list