CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: babyorange

Youtuber: Aisyah Habshee/Muhsin Yusni/ Shazz & Schaffy Zainuddin

  [Copy link]
Post time 17-11-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 16-11-2021 08:34 AM
da la kering. papan mcm tu ada hati ek nk pakai bikini.. kalau montok2 dap gak tgk..

iolss kalau  ...

Putih mulus xpe... Yg cousin die tu pehal la makin mnyeksa pakaiannya. Huhuhu... Bukan nk body shaming tapi ko yg mengundang.... Pakai tshirt pakai short je. Ya ampunnn bagaimana perasaan abg2 ipar ecah tu dok ngadap deme
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 15-11-2021 01:34 PM
da menyeksi satu.. kuku tu doplopatjam la berkala.. kappey gamoknya kot.. dedulu mcm comel je.. sk ...

nak wat cmne da uuuu, mak die dolu2 pun sexy seksa gak masa muda2 dulu mak pun x boleh nk marah jugek ngn ank nyer
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
haku layan utube student malaya Kat india si aishah budiman n azfar badrul je jln2 Cari makan area perak sinun...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
wallflower replied at 8-11-2021 12:17 AM
SEMUA bukan citarasa aku. Tapi vlog bibik indon yg kerja HK aku layan pulak. Saja nak tgk life dari  ...

Apa vlog bibik indon tu u? I ada layan juga vlog bibik indon kat taiwan. Suka tgok dia masak unt majikan. Kemas je preparation memasak dia. Now dah balik indon, jadi dah jarang tgok.

Actually I suka youtubers yg buat vlog pasal kehidupan kat luar negara.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 07:36 AM | Show all posts
acikhan replied at 18-11-2021 06:27 AM
nak wat cmne da uuuu, mak die dolu2 pun sexy seksa gak masa muda2 dulu mak pun x boleh nk marah ju ...

ye la kan jiwa muda kan..

biar la dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 07:38 AM | Show all posts
kembarsiti replied at 17-11-2021 11:26 PM
Putih mulus xpe... Yg cousin die tu pehal la makin mnyeksa pakaiannya. Huhuhu... Bukan nk body sha ...

oh kazen dia tu muka nonhadohh kannn..

kalau kita da tau tak berapa nk helok tu.. kena la tone down..

alah skrg yg hauk tu la lagi menyeksa..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 18-11-2021 07:38 AM
oh kazen dia tu muka nonhadohh kannn..

kalau kita da tau tak berapa nk helok tu.. kena la tone do ...

cousin die dulu manis bertudung n simple je org nyer pastu kalo ari2 layan peel cousin yg cantik n pemes kdg2 perasaan #dengki ke mesti timbul cikit byk kan so mari la kite tukar ke lbh vasss boom walaupun muka non Hado....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 11:05 AM | Show all posts
acikhan replied at 18-11-2021 10:39 AM
cousin die dulu manis bertudung n simple je org nyer pastu kalo ari2 layan peel cousin yg cantik n ...

tergugat la kot.. nk juga lifestyle mcm kazen nya..


Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols layan luebkes sejak covid2 ni. Quite organic and informative content. Tp plg iols suka sbb depa dok german n si husna cakap melayu dgn laki dia. Content dorang 90% ckp melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 15-11-2021 01:34 PM
da menyeksi satu.. kuku tu doplopatjam la berkala.. kappey gamoknya kot.. dedulu mcm comel je.. sk ...

mak kapkek tu perampas ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:32 PM | Show all posts
Idok ler kaka subs dan tgk ytuber2 ituuu...kaka hanya subs ytuber kucen jer....ytuber mesia kaka tgk ytuber kereta jer...kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 18-11-2021 07:18 AM
Apa vlog bibik indon tu u? I ada layan juga vlog bibik indon kat taiwan. Suka tgok dia masak unt m ...

@Naatasha antaranya mboke memey. Ni follow sbb ada anak majikan dia comel dan cerdik. Dulu2 andikers. Dia kerja dkt kampung HK dulu. Bercucuk tanam. Skrg dah tukar majikan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 06:29 PM | Show all posts
flipolivio replied at 9-12-2021 05:14 PM
mak kapkek tu perampas ke?

aah.. bini bernombor second
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:25 PM | Show all posts
acikhan replied at 18-11-2021 10:39 AM
cousin die dulu manis bertudung n simple je org nyer pastu kalo ari2 layan peel cousin yg cantik n ...

video lama lama kapkek siap taknak masukkan sebab cousin youknowwho tengah tak pakai tudung, sekarang semua part body dia belanja tak kira tempat dan masa dah gayanya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu iols layan jer aisyah habshee masa bujang utk ngisi masa lapang. Tapi lepas kawen ni mak ai cringe nyaaaa sampai shuben iols suruh tutup. Merengek2 dgn laki, buat perangai sambil mention patploh kali diri tu ngandong halah2. Couple muda kan, so loyaaaa. Pemuja pulak budak2 skolah yg hormon gatai tengah at peak. Yihhh.

Yang lebih sedih adalah gepren2 ipar sheols yach. Nak jugakkkk jadi youtuber, walaupun cakap pun sangkutttt. Yihhh lagi.

Iols nak try tgk yt bibik2 indo yg ramai katakan tu, tak is pernah pulak terjumpa…
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:37 PM | Show all posts
Edited by solarlunar at 16-1-2022 06:39 PM
hangdenim replied at 15-1-2022 03:56 AM
Dulu iols layan jer aisyah habshee masa bujang utk ngisi masa lapang. Tapi lepas kawen ni mak ai cri ...

Yup. Adik beradik si Muhsin tu pakat dok jd Youtuber sekali dgn GF depa.
Content plak alahai. Asik dlm kereta jah



Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:58 PM | Show all posts
hangdenim replied at 14-1-2022 07:56 PM
Dulu iols layan jer aisyah habshee masa bujang utk ngisi masa lapang. Tapi lepas kawen ni mak ai cri ...

aku ingat xde org cringe tgk minah nie... lepas tu adek-bradek si muhsin pon xnk kalah eyh.. memasing berlumba nak tunjuk kapel terpaling kt utube... kohkohkoh...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:08 PM | Show all posts
Shazz masuk MHI semalam.
Shazz dgn abg dia lawak,kadang boleh layan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 19-1-2022 01:58 PM
aku ingat xde org cringe tgk minah nie... lepas tu adek-bradek si muhsin pon xnk kalah eyh.. memas ...

Block terus kalu keluar channel Aisyah Habsyee ni kat youtube tu.. Cringe sgt. Rase terpaling sgt la kot org nak tgok rutin hidup dia....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 13-12-2021 06:29 PM
aah.. bini bernombor second

Aah. Mak dia pun seksi gila and air stewardess dulu. Kahwin sorok2 lama juga Kan sampai kak cupcake yang sulung habis belajar kat overseas sana. Tapi bapak aishah ni kaya gila. Hari tu ada kes songlap duit ke apa entah pasal duit duit ni lah. Cupcake ni putih je muka ikut bapak dia. Kalau gelap sikit orang tau lah jawooo.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.083151 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list