CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: babyorange

Youtuber: Aisyah Habshee/Muhsin Yusni/ Shazz & Schaffy Zainuddin

  [Copy link]
Post time 2-4-2021 10:17 PM | Show all posts
aku layan life at thinker n hazeman punya channel. sometimes aku tengok mhazimhamdan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 08:46 AM | Show all posts
marikhgirl replied at 1-4-2021 12:06 AM
Entah la. Aisyah tu dulu mcm ok sikit. Tp sejak dah makin dikenali ni mcm gedik pulak. Shazz tu kela ...

setuju. time pregnant ko tak tengok lagi cam hanatz yerrrr dia punya mengada tu asyik menjerit je
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa youtubers kat Malaysia so annoying lah....cupcake aisya tu...duk gelak2 ntah apa2 nampak gigi jer.....yg lain pun sama umur dah 20an tapi act childish...and content ntah apa2..
Try watch Emma Chamberlain punye ...jauh beza sangat...that's why sampai juta2 viewers
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
SEMUA bukan citarasa aku. Tapi vlog bibik indon yg kerja HK aku layan pulak. Saja nak tgk life dari perspektif diorang.Aku suka vlog simple yg content dia apa ada nya. Hazeman bila ada angkersister je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Shazz tu adik dan anak buah i yg rekomen tgk. Video dia pegi bangkok sorang2 tu la. Video yg lain so-so je la. I plg suka che nom.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:23 AM | Show all posts
wallflower replied at 8-11-2021 12:17 AM
SEMUA bukan citarasa aku. Tapi vlog bibik indon yg kerja HK aku layan pulak. Saja nak tgk life dari  ...

weh ada geng rupanya, aku pun suka tgk utube maid2 indon kerja kat sana. ada jugak yang takde permit pun, masuk illegal. kerja dgn bos kaya. bos balik pun sekali sekala, so time bos takde, dia relax je jafa rumah masak utk diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:26 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 7-11-2021 07:35 PM
I rasa youtubers kat Malaysia so annoying lah....cupcake aisya tu...duk gelak2 ntah apa2 nampak gigi ...

tau xper.. cousin  dia tu asyik menempel je dgn fam diaorg..pastu try hard nk hidup lavish gitu...hdiup ari2 g shopping, makan mahal2. vibes yang sngat tak bagus utk anak2 muda follow
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:30 AM | Show all posts
kipas.berhabuk replied at 24-3-2021 12:58 AM
Haritu ada terrrrtengok one of diorang punya youtube content pasal lelaki try rasa period pain. Wala ...

aisyah start dulu buat yt...pastu si muhsin bf/husband dia buat..then adik aisyah and 2 org abang dia buat jugak

pastu adik beradik si muhsin (3 org) pun buat yt...then awek2 adik beradik muhsin buat yt jugak

memasing maybe dah nampak si aiyah senang buat duit dgn yt..so semua ikut...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:49 PM | Show all posts
dah bertahun2 tengok youtube, sampai skrg belum jumpa lagi youtuber malaysia yg jadi favorite....
skrg suka tengok youtuber indonesia sbb diaorg banyak content yang mendidik mcm christina lie, raymond chin dll...
orang gaji yg dok hongkong yang skrg ikut suami balik canada tu pun kadang² tgk jgk...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku jaki kot sbb tu tk tgk mana2 cenel o subs
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 8-11-2021 10:23 AM
weh ada geng rupanya, aku pun suka tgk utube maid2 indon kerja kat sana. ada jugak yang takde perm ...

Yg illegal aku x pernah jumpa lagi.Itu pon bkn follow sgt uols. Aku selalu lompat2 video tgk channel tu sikit channel ni sikit. Sbb x semua content diorang menarik kan, kdg satu dua je.

Kalau influenza aku suka nisha ezzati. Sbb dia naturally funny.Padahal aku takkan buat pon mekap tu.Review gincu duck pon best je boleh layan sampai habis. Saja nak dgr dia menceceh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 8-11-2021 09:56 PM
Aku jaki kot sbb tu tk tgk mana2 cenel o subs

X jaki uols. Aku pon x sub. Sbb aku tak suka feed byk2. Walaupun boleh off, tapi aku nak akaun aku bersih tanpa subscription to any channel. Gittew.

Lagipon views lebih penting dari jumlah subscriber.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Schaffy kat zurich kerja ape?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 10:20 PM | Show all posts
ledigugu replied at 12-11-2021 04:09 PM
Schaffy kat zurich kerja ape?

Media/PR/Social media agency rasanya. 10 tahun dh keje kt sana.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 08:44 AM | Show all posts
dulu layan gak cupcake esah tu. lelama mcm bosan... hmmm lagi best life aku.. gitew
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 11:14 AM | Show all posts
kakakgarang replied at 15-11-2021 08:44 AM
dulu layan gak cupcake esah tu. lelama mcm bosan... hmmm lagi best life aku.. gitew

yela aku pon skrng dh bosan layan utiub kapkek
dgn makin besar makin menyeksi
sekali ngn nana2 ikut dia seksi
lagi xleh hadam

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 01:34 PM | Show all posts
lifeline replied at 15-11-2021 11:14 AM
yela aku pon skrng dh bosan layan utiub kapkek
dgn makin besar makin menyeksi
sekali ngn nana2 iku ...

da menyeksi satu.. kuku tu doplopatjam la berkala.. kappey gamoknya kot.. dedulu mcm comel je.. skrg mcm diva.. lagi satu mcm menyampah bila dpt tau maknya tu perampas
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 02:40 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 15-11-2021 01:34 PM
da menyeksi satu.. kuku tu doplopatjam la berkala.. kappey gamoknya kot.. dedulu mcm comel je.. sk ...

Tula dah mcm kapir dah pakaian pon
mak ayah ok je pulak tu
ada tgk trip ke penang kot last year
pakai bikini kau
dh besar mcm tu malu la sikit kot ye pon kulit halus mulus
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 08:34 AM | Show all posts
lifeline replied at 15-11-2021 02:40 PM
Tula dah mcm kapir dah pakaian pon
mak ayah ok je pulak tu
ada tgk trip ke penang kot last year

da la kering. papan mcm tu ada hati ek nk pakai bikini.. kalau montok2 dap gak tgk..

iolss kalau pakai pun takde makna nak post dekat aigee.. untuk tatapan en suami udah lerrr

sheolls beruntung kulit putih mulus persis maknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 10:27 AM | Show all posts
nuggetkrispy replied at 30-3-2021 12:32 PM
Fikri zamri tu best. Cinematography dia power. Kalah program travel yg ada dekat tv. Mak aku pun s ...

1st time tahu, try, terus aku subscribe.

style videography macam aku, tapi lagi mantul.

konten dan style macam ni patut di julang.

bukan konten sampah, buat prank dan so sial eksperimen melalut..


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 08:09 AM GMT+8 , Processed in 2.862405 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list