CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: babyorange

Youtuber: Aisyah Habshee/Muhsin Yusni/ Shazz & Schaffy Zainuddin

  [Copy link]
Post time 24-4-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 24-4-2022 02:51 PM
Tak sure tapi tengok umah mak dia kat Kedah…dop tahu area mana…mak jenis baik2 warak gitu

Depan ...

Ai pun ritu terfikir, nak husnozon tapi adui
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2022 09:11 AM | Show all posts
ledigugu replied at 14-2-2022 11:18 PM
Kenot go laa shaz skrg. mcm kecoh sgt even kat vid org lain pun iols skip part dia. Dulu ok je

setuju dah nampak try hard sangat sekarang nak jadi terpaling aku pun skip dia dalam video orang lain hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa schaffy tu minat je perempuan sbb dia pernah cakap ada ex and ada video dia yg dia review gambar facebook lama2 then ada satu gambar dia dgn perempuan ni, dia mcm terkedu terdiam kejap.

Anyway schaffy ni kureng laaa interact dgn comments kat youtube dia, kau malas reply pun ko like aje lerrrr cehh bitter kekdahnya. Haze rajin layan comments kat youtube instagram ????????
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak youtube yg kurang bcakap mcm youtuber korea hamimummy tu? Atau youtube thai mcm justacare
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow schaffy je sbb nak tgk switzerland and dia masak. Tp kadang ada yg xbest gak mcm dia mkn buat bunyi2
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 10:36 AM | Show all posts
meols turn off tgk pompuan nih! jenis2 youtuber yg membebel lama2 semua mender nak terangkan assume semua org bangang mcm dia ... klu makeup2 youtuber pun klu byk berckp ok selamat aku unsubscribe!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 08:19 AM GMT+8 , Processed in 0.174406 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list