CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: babyorange

Youtuber: Aisyah Habshee/Muhsin Yusni/ Shazz & Schaffy Zainuddin

  [Copy link]
Post time 11-2-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 13-12-2021 06:29 PM
aah.. bini bernombor second

Aah. Mak dia pun seksi gila and air stewardess dulu. Kahwin sorok2 lama juga Kan sampai kak cupcake yang sulung habis belajar kat overseas sana. Tapi bapak aishah ni kaya gila. Hari tu ada kes songlap duit ke apa entah pasal duit duit ni lah. Cupcake ni putih je muka ikut bapak dia. Kalau gelap sikit orang tau lah jawooo.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 masa Malaysian YouTube tak ramai, I layan johanis and naddy sekejap je lah. Sebab I curious kot mcm mana buat duit semua.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 08:59 AM | Show all posts
hangdenim replied at 15-1-2022 03:56 AM
Dulu iols layan jer aisyah habshee masa bujang utk ngisi masa lapang. Tapi lepas kawen ni mak ai cri ...

Masa solo dulu tengok jugak utube Aisyah ni. Tapi lepas kawin, ya rabiii cringe nak mampos! Apo geli nengok content semua mostly 100% mengada-ngada! Better sheolls tone down sikit la, buat content tu mesra penonton.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 09:01 AM | Show all posts
kembarsiti replied at 26-1-2022 12:22 AM
Block terus kalu keluar channel Aisyah Habsyee ni kat youtube tu.. Cringe sgt. Rase terpaling sgt  ...

Kannn dah mengarut. Tak rasa ke yg sheolls tu over nau nunjuk life dia. Macam dia sorang ade laki. Macam dia sorang je lah peknen dalam dunia ni.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 09:09 AM | Show all posts
jijilaaa replied at 8-11-2021 10:26 AM
tau xper.. cousin  dia tu asyik menempel je dgn fam diaorg..pastu try hard nk hidup lavish gitu... ...

Memang negative vibes pon. Imagine nak hidup senang lenang kaya raya at time yg kau hanya content creator...apo!!!??? Memang memalukan langsung Cupcake Aisyah ni. Patut la 1st wife bapak dia tu muka mcm nyampah je dgn budak ni. Pakai punyalah tak cukup kain. Macam takde rasa malu dengan ipar duai. And yes, bukan nak faceshaming, tapi cousin dia yg Nana tu muka memang busuk ya hamat! Pastu nak jugak menyeksi pakai tapi tetap la nampak kepam dik.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 09:53 AM | Show all posts
makbedah replied at 11-2-2022 07:21 AM
Aah. Mak dia pun seksi gila and air stewardess dulu. Kahwin sorok2 lama juga Kan sampai kak cupcak ...

aah bapak dia kaya gila.. tapi tak sure la cuci2 ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 10:23 AM | Show all posts
kakakgarang replied at 11-2-2022 01:53 AM
aah bapak dia kaya gila.. tapi tak sure la cuci2 ke tak

klw tgk pada gaya hidup dorg ni... mmg dasyat2 gakla... beli mainan pon harga bukan kaleng2... sejenis mcm klw berbelanja tu x pernah habis.. untungkan jadi anak org kaya... x payah pikir kerja.. jadi content creator je...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 10:25 AM | Show all posts
Prickford replied at 11-2-2022 12:59 AM
Masa solo dulu tengok jugak utube Aisyah ni. Tapi lepas kawin, ya rabiii cringe nak mampos! Apo ge ...

manenye dia nak tonedown... suke sgt share kebahagiaan... jgn nnt kne uji sikit... berpaling tadah... bukanla nak mendoakan yang x baik...tp berpada2la... muda lagi... perjalanan pon masih jauh.... org kate awal 5 tahun perkahwinan adalah waktu paling struggle....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 12:40 PM | Show all posts
nuril86 replied at 11-2-2022 10:23 AM
klw tgk pada gaya hidup dorg ni... mmg dasyat2 gakla... beli mainan pon harga bukan kaleng2... sej ...

betul tu.. paling murah kalau exchange hadiah tu min 3ribu.. hahaha dasyat sgt tu.. btw betul sgt.. bapak da kaya.. anak duk rumah je jadi content creator.. cerita fasal lifestyle guna duit bapak.. huhu..
cuma curious nk tau apa kerjaya bapaknya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 01:39 PM | Show all posts
nuril86 replied at 11-2-2022 10:25 AM
manenye dia nak tonedown... suke sgt share kebahagiaan... jgn nnt kne uji sikit... berpaling tadah ...

Bab ni ustaz yg iolls jemput datang rumah ada cakap. Penyakit skang yg melanda anak2 muda sebab suka menunjuk. Bila ada mulut orang cakap tak baik psl dorang, tu yg jadi doa. Nak2 setan suka dengar manusia ni cakap benda2 tak elok. Tu yg mcm2 kita tgk, baru kahwin dah bercerai, bergaduh sana sini, curang sana sini.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 01:40 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 11-2-2022 09:53 AM
aah bapak dia kaya gila.. tapi tak sure la cuci2 ke tak

Bapak yg kaya tapi anak pulak acah2 mcm sendiri banting tulang jadi kaya. apooo
Anak2 bini 1st elok je pangai, ada kerjaya. Datang anak bini no 2, mak aih, macam bohsia!


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 02:05 PM | Show all posts
Prickford replied at 11-2-2022 01:40 PM
Bapak yg kaya tapi anak pulak acah2 mcm sendiri banting tulang jadi kaya. apooo
Anak2 bini 1st elo ...

HAHAHAHA.. bini no 2 buat kueh kat rumah kan..

bosia ek.. hahaha.. cupkek tu mcm try hard nk jadi mcm kylie kot..

tgk utube sheolls balik2 kat dlm bilik je.. part mana entah membanting tulang cari duit.. hahaha lakar2 je
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 02:32 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 11-2-2022 02:05 PM
HAHAHAHA.. bini no 2 buat kueh kat rumah kan..

bosia ek.. hahaha.. cupkek tu mcm try hard nk jad ...

A'ah masak buat kuih je. Pastu pegi pos opis buat delivery. Tekejut jugak dgn taste Dato' tu, pantang dahi licin amik buat bini sedangkan bini 1st heolls ada Master in Physic! Bini 2nd ni bimbo jelah .


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 11-2-2022 09:53 AM
aah bapak dia kaya gila.. tapi tak sure la cuci2 ke tak

Managing director oil and gas last sekali yg keluar kat article tu(2019ish)

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 11-2-2022 01:40 PM
Bapak yg kaya tapi anak pulak acah2 mcm sendiri banting tulang jadi kaya. apooo
Anak2 bini 1st elo ...

Tapi tgk anak bini 1st pun selalu je melekat ngan cupcakes ni. (Bila kerja kalau time office hour pun keluar) N dia orang pun influencers kan. But for sure kakak2 dia kahwin ngan orang kaya2 juga-dr, business man.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 11-2-2022 09:53 AM
aah bapak dia kaya gila.. tapi tak sure la cuci2 ke tak

bapak die ade company ape uuu? haku Rasa bapak n mak tiri die mmg keluarga orka asalnyer la
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 07:05 AM | Show all posts
Prickford replied at 11-2-2022 02:32 PM
A'ah masak buat kuih je. Pastu pegi pos opis buat delivery. Tekejut jugak dgn taste Dato' tu, pant ...

sbb tu bini no 2 tu terima je family bini no 1. sbb sheolls bimbo je.. harap muka putih n keturunan cina je..

janji dpt laki kaya.. tak gitew?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 07:05 AM | Show all posts
makbedah replied at 11-2-2022 10:48 PM
Managing director oil and gas last sekali yg keluar kat article tu(2019ish)

oic.. thanks sis.. baru tau.. patut la kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 07:06 AM | Show all posts
acikhan replied at 12-2-2022 09:17 PM
bapak die ade company ape uuu? haku Rasa bapak n mak tiri die mmg keluarga orka asalnyer la

ada forumer ckp managing oil n gas... tak sure la bini no 1 punya keluar orka ke tak.. sbb mcm tak show off sgt kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya tak suka tengok angker sister kat hazeman tu sebab hanan tu macam palatou
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 09:43 AM GMT+8 , Processed in 0.089035 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list