CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2452|Reply: 11

[Jenayah] edisi melopong; da masuk troli shopee tapi barang oder takdpt.

[Copy link]
Post time 4-3-2021 04:17 PM | Show all posts |Read mode
Kenyataan Media Ahli Parlimen Sekijang pada 4hb Mac 2021

TOLAK PENGKHIANATAN, TEGUH DALAM PERJUANGAN
Semalam, 3hb Mac, saya telah dikunjungi dua individu termasuk seorang yang bergelar ‘DATO' SERI’. Dalam pertemuan itu, mereka menceritakan bagaimana saya telah melakukan kerja yang baik di Sekijang dan keinginan mereka untuk membantu saya meneruskan usaha sebagai seorang Ahli Parlimen.
Mereka bertanya apakah saya berminat untuk memberi sokongan kepada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, serta manfaat yang boleh diperolehi dengan pemberian sokongan tersebut.
Saya dengan terang dan jelas menjawab bahawa saya tidak berminat untuk menyokong Tan Sri Muhyiddin Yassin dan menolak tawaran mereka. Bagi saya, tiada erti mendapat manfaat apa sekalipun jika saya berpaling tadah dari perjuangan Reformasi dan melanggar sumpah yang telah saya lafaz apabila menjadi seorang Ahli Parlimen.
Saya telah melaporkan perkara ini kepada pucuk pimpinan KEADILAN. Ini kerana saya percaya usaha jahat untuk menawar habuan dan jawatan atau mendesak serta mengugut Ahli-Ahli Parlimen KEADILAN serta pembangkang amnya terus berjalan. Jelas kerajaan minoriti hari ini bersedia melakukan apa sahaja, kecuali menasihati Yang di-Pertuan Agong untuk memanggil sidang Parlimen segera.
LAWAN TETAP LAWAN !!
YB Hjh Natrah Ismail
Ahli Parlimen Sekijang



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2021 04:26 PM | Show all posts
kesian penat ek merusuh2 time Reformasi dulu last2 ini je pengakhirannya. sabar ye acik
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:50 PM | Show all posts
awat aku baca tajuk dia lain, isi lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 05:10 PM | Show all posts
anuat kaya..takat 25j duit raya abahko sape pun tak heran
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 05:14 PM | Show all posts
kah kah kah time sapie apdal ajak masuk warisan bukan main.

PKR katak lagi ramai. Anwar ibrahim mula rasa tergugat dengan kemampaun azmin ali

bekas pegawai khasnya sendiri.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-3-2021 08:01 PM | Show all posts
ada yg gigih bershopee 3.3 sejak semalam.
jgn ingat semua benda bleh beli kat shopee.

pesan buat "datuk seri" yg gagal membeli tu,

nati try la bawak duit uol tu ke pintu dewan ye.
mana la tau ada yg bleh dibeli last2 minit sebelum masuk dewan.

  

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
suruh dato' seri check kat tab "to pay" kadang2 payment sangkut bila hari spesel shopee sbb traffic tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:17 PM | Show all posts
aku masuk sebab ada ejaan shopee di situ lalala
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2021 09:23 PM | Show all posts
sebab iols tak minat politik... iols nak komen pasal shopee je sebab kena mengena dengan tajuk....


sape tag orang2 politik dapat 100 juta... tc applies...
cash boleh tebus dekat bumi mendatar atau redeem voucher laksa di bumi mendatar
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka shopee sebab anti dengan jdt
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:37 PM | Show all posts
dulu meriah iklan shopee kat CI



Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 4-3-2021 09:17 PM
aku masuk sebab ada ejaan shopee di situ lalala

Aku pun ingat sale apa yang best sangat sampai barang yilekk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:02 AM GMT+8 , Processed in 0.092965 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list