CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1798|Reply: 11

IKLAN TEPI BOARD AGAMA TAK BERAPA SESUAI..

[Copy link]
Post time 9-2-2021 02:36 PM | Show all posts |Read mode


Dear Mod , Admin semua...
maaf na....ada masalah sikit
saya pun xberapa nak aktif mcm dulu
tapi akan masuk juga sesekala...
so tetiba tadi baru ALERT, alahai
tak berapa manis
bukan isu besar sgt ,tapi rasanya bole settle
bole pakai algorithm utk settle kan...
board agama bole ada iklan tepi pusat luutut spender amoi
kalau bulan posa esok saya masuk dok berforum
jenuh gak nak control....
dahla siang xleh masuk sarung kan
mohon bantuan admin agar dipermudah urusan nah

9feb-board agama iklan seksi tepi.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 02:51 PM | Show all posts
itu iklan google.iklan tu menunjukkan tt pernah shopping bra pada google history.  tt ni amfibia ye? macam abang jat?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-2-2021 03:00 PM | Show all posts
Edited by rantaikendoq at 9-2-2021 03:01 PM
CiliPadiSedap replied at 9-2-2021 02:51 PM
itu iklan google.iklan tu menunjukkan tt pernah shopping bra pada google history.  tt ni amfibia ye? ...

xpernah pakai google ads pon, hanya pakai lazada shopee
by the way, iklan tu bawah nama by zalora
zalora saya xpenah pakai pon
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 03:08 PM | Show all posts
rantaikendoq replied at 9-2-2021 03:00 PM
xpernah pakai google ads pon, hanya pakai lazada shopee
by the way, iklan tu bawah nama by z ...

google serve iklan berdasarkan history search dan analytic data dia ada based on gmail account seseorang.  . ads block kan ada? takkan digital marketer tak tahu google ads? atau ads block.

lain kali click benda yang bermanfaat tak pasal pasal cariforum jadi mangsa





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-2-2021 03:34 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 9-2-2021 03:08 PM
google serve iklan berdasarkan history search dan analytic data dia ada based on gmail accou ...



kan saya dah kata, zalora tu saya xde...
lazada tu adala, tu pon bukan kita bole kawal lazada
dok wat iklan ni, memang ada selit benda2 merapu dari lazada
dah report kat skmm pon xleh wat pa
habes kuat lazada tu bole buat pilihan samada atas 18 atau belom
sapa2 pon bole lepas mcmtu

tapi benda portal web ni, bole pakai algotihm nak settle bende2 mcmtu
cuma rajin2 tak rajin team programer je...

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
rantaikendoq replied at 9-2-2021 03:34 PM
kan saya dah kata, zalora tu saya xde...
lazada tu adala, tu pon bukan kita bole kawal lazada ...

Ad jenis iklan recommendations contoh history click bra di shopee lazada , tapi recommend zalora

Sama juga user maxis, iklan muncul di google iaitu umobile.

Dari sudut seller iaitu zalora tentulah buat iklan kepada people who click shopee lazada click women underwear.

Programmer setup forum je ruang iklan .yang control content iklan ialah google. Kalau tak click benda merapu xde keluar iklan sebegitu. Sendiri click sendiri denied sendiri suggest programmer

Better pg delete history google cookies and caches tu. Mana tahu lepas ni dh xkeluar iklan tu lagi. Xpun login gmail akaun baru di incognito tab
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-2-2021 05:16 PM | Show all posts
benda2 bra bukan merapu
nama pon shoping online
ofcoz la cari barang utk wife...
sebenarnya boleje buat 1 tools pakai algo
saja nak tgk respond
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 09:23 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 9-2-2021 03:08 PM
google serve iklan berdasarkan history search dan analytic data dia ada based on gmail accou ...
Setuju ...

boleh jer guna Adblock atau Ghostery...


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 09:35 PM | Show all posts
rantaikendoq replied at 9-2-2021 03:34 PM
kan saya dah kata, zalora tu saya xde...
lazada tu adala, tu pon bukan kita bole kawal lazada ...
Apa yang @CiliPadiSedap cuba sampaikan ... tak kisah la surf kat memana pun ...
carian kita semasa online tu la yang Google akan "cadangkan" atau "bagi" kat kita atau yang hampir sama dengan apa yang pernah kita tengok / baca


Boleh guna Adblock atau yang sewaktu dengan nya supaya tak "nampak" iklan yang tak sepatut nya tu.


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 09:47 PM | Show all posts
rantaikendoq replied at 9-2-2021 05:16 PM
benda2 bra bukan merapu
nama pon shoping online
ofcoz la cari barang utk wife...

kan dah kantoi ngaku je lah awal2 beli bra untuk bini. kan mudah. pusing sana pusing sini last2 kena roadblock pkp. dah susah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2021 04:44 PM | Show all posts
bukan kantoi apa
saja la nak habaq, iklan tepi board ni memang kurang sesuai
jika anda penah bekerja sbg customer servis di korporat besar spt DELL
atau sebagainya, cara handling customer itu
bukanlah semudah berforum
stick to the main issue focus is the key point
anyway, saja ja lawak2....
jgn amik hati....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya forum cari tak boleh buat apa-apa, iklan semuanya Google yang kontrol eh kontol berdasarkan user search history yang gersang cari bra online sebab sarung keris dah lama tak dimasuki keris

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 10:21 AM GMT+8 , Processed in 3.252753 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list