CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 180678|Reply: 1998

SUHAIMI SAAD: Kalau betul hisap pun kenapa? 99% customer repeat urut tau UPDATE:

     Close [Copy link]
Post time 30-1-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by cikgojesss at 21-2-2021 12:54 AM



Memandai je korang kata Aimy tubuhkan kumpulan nasyid. Aimy tubuhkan kumpulan Zafeen ok. Nantikan..



Btw, korang jangan macam-macam. Aimy bukan tukang hisap, Aimy tukang urut je.. #maafkalautakngam




Tapi kalau betul pun so? Korang yang rela dirogol. Lagipun urut sedap Aimy memang laku keras 99% customer repeat..



**********************************

REEFERENCE:

Thread 1-
SUHAIMI SAAD KANTOI MAIN APPS GAY & MELUCAH MELAMPAU (UPDATE #1260 LIVE SS NAK TAMPAR ANAK HANYA KERANA SE-SLICE KEK SR. MAK BODOH HANYA GELAK KUDA)

Thread 2-
LEPAS KANTOI MAIN APPS GAY & NAK TAMPAR ANAK, SS RAKAM SINGLE HASIL I-SINAR BINI? INA NAIM EJEK NETIZEN #1, NAK SAMAN FAMILY PASAL HARTA #303 #1183, KANTOI PAU 30K KAT ARWAH BAPA #1563 #1626

Thread 3-
SUHAIMI SAAD MAKI KELUARGA ANJING SETAN BARUA BETINA, TAPI KANTOI HUTAN DGN ARWAH BAPA 30K. UPDATE HOT TOPICS #3. KANTOI SERVICE HISAP #1241, TIPU PERNAH BERHENTI JADI DJ IKIM KONONNYA SBB DIGODA #1888

Membongak - #280 #284
Urut Sedap Tetap Onz Walau PKP - #830
Taknak Wariskan Harta Kat Anak - #912
Surat Terbuka Buat Ustaz Don - #1031
Nak Lari Masuk Hutan & Gunung - #1032
Bukti Servis Hisap, Tambah RM100 - #1241
Sory, Ina Pun Boleh Hisap - #1557
Edisi Hasanah Berhenti Jadi DJ Radio IKIM Sebab Digoda DJ Perempuan - #1888

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-1-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikgojesss at 30-1-2021 01:21 PM


HOT TOPICS PREVIOUS THREAD:

**********************************

Aimy nak tampar anak secara live semata-mata anak minta sepotong kek Chocolote Indulgence SR. Disebabkan mak sibok nak Cheesekut maka si anak terpaksa pilih ikut tembolok mak. Malangnya kedai Cheesekut tutup, langsung si anak tak diberi makan dua-dua sebab dituduh menipu. Padahal si anak berbelah bahagi angkara mak yang pentingkan tembolok sendiri.

Start minit 12:35

Tampar tangan anak minit 00:20


**********************************

Aimy buka puasa mencekik sorang2 kat SR, anak yang puasa dibiar kat kaki lima alasan tak boleh masuk sebab SOP.



**********************************

Ina Naim hencap netizen sebab bagi “dahi merah” kat live facebook. Fefeeling penceramah tapi takda pengisian.

min 03:40 mengadu netizen bg dahi merah
min 05:20 hencap netizen tak sekolah agama
min 14:45 Anak tegur tak baik doa buruk kat org


**********************************

Aimy kantoi main apps gay. Alasan cari pelanggan urut. Tak kisah halal haram asalkan dapat urut sedap.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:08 PM | Show all posts
First..               
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-1-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 30-1-2021 01:08 PM
First..

kelazzz cuolss
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka  betul bukak thread pasal ss. Aku yg tgk dia ni stress aje. Iza zaim boleh happy je, I is confusing
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:13 PM | Show all posts

x sempat kau nak reserved kan..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Third

Tt weiii..
Meols baru nak makan limau tau dak chuols..
Sekali tertampang muka kepam sohai iza tuh memula sekali di header
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak percayalah dia buat benda benda tu. Tapi dia layan aje netizen. Dia feed netizen utk kekal relevan. Lagi korang terkinja mengutuk lagi dia main peranan sana. Dua dua pihak bongok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cilakak je. Kalo nk hisap kena bayar. Nmpk sgt ko pn mengofer. Kalo btl2 alim, ko dh stop conversation tu.

Ni siap bukak harga Lagy. Binawe punye sohai!! Hang mmg dajal
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
jemput masuk semue thread baru..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-1-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
seru @dino

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 30-1-2021 02:30 PM
Aku tak percayalah dia buat benda benda tu. Tapi dia layan aje netizen. Dia feed netizen utk kekal r ...

Salam isap rm100
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiii...rumah baru dh?
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 30-1-2021 01:48 PM
seru @dino

salam isap rm100.. album laku tak tu?
apo cetak sekali je.. tak rugi la tak beli haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 30-1-2021 01:30 PM
Aku tak percayalah dia buat benda benda tu. Tapi dia layan aje netizen. Dia feed netizen utk kekal r ...

sah2 ko tak follow banglo sohai
haters ni la patahkan semua penipuan die tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
X diskriminasi gol LGBTQ dia ni.. Berfikiran liberal juga ye mamat ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 30-1-2021 02:25 PM
salam isap rm100.. album laku tak tu?
apo cetak sekali je.. tak rugi la tak beli haha

Nak pergi cc banyak kali nak burn cd leceh buat sekali arung harini burn cd esok gi printing shop photocopy cd cover. Ah gitew
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
uuuu ada rumah baru

Assalamualaikum semuaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 30-1-2021 02:25 PM
salam isap rm100.. album laku tak tu?
apo cetak sekali je.. tak rugi la tak beli haha

sohai kan artis 20 tahun, ala limited edition la khenn siapa yang dapat cd hauk dia anak beranak nanti
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 02:52 PM | Show all posts
Dia ni pengotor

walau apa pun bawaan dia , dia xbetul tu

Islam xajar mcm itu

sebagai bapa pun dia main lepas benih biar isteri dia mengandung tp anak keluar kedunia xde dia bela elok-elok pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 02:02 PM GMT+8 , Processed in 0.101274 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list