CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6296|Reply: 55

Attached Images ada problem ?

[Copy link]
Post time 23-1-2021 10:49 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FanTasyCreaTioN at 2-7-2021 05:40 AM

Biasa kalau aku nk sertakan image
ada 2 cara aku buat
ada masanya aku pakai link
ada masanya aku screenshot dan aku upload

so point #2 tu
Advanced Mode > Image > Attached Images

kali ni icon tak keluar

ada problem ka?

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 11:14 PM | Show all posts
ada, problem dia cariforum ni mngkn dia guna server cap ayam kut made in china no cop sirim no kim kardashian
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 05:32 PM | Show all posts
Masih guna Adobe Flash...?

Adobe Flash dah tak berfungsi ...

Boleh cuba guna ni...
SilverLight

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 05:33 PM | Show all posts
Screenshot

ss.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2021 05:38 PM | Show all posts
tgh hari tadi dh boleh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 05:44 PM | Show all posts
R2D2 replied at 24-1-2021 05:38 PM
tgh hari tadi dh boleh
owh kalau boleh ...
sistem Cari lah tu ...

pernah berlaku juga ...
tempat nak upload gambar tu kosong kan ...

ss2.jpg

try restart browser ... harap dapat ...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2021 08:23 PM | Show all posts
covid1.jpg

testing ...

boleh pula sini ...
C.I dah cuba banyak Thread ... tak boleh


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2021 10:50 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 6-2-2021 08:23 PM
testing ...

boleh pula sini ...

mlm ni CI ok je

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2021 07:43 AM | Show all posts
masih tak ok ...

semua sub board bawah SEMASA ... lain2 ok


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 7-2-2021 07:43 AM
masih tak ok ...

semua sub board bawah SEMASA ... lain2 ok

Belum settle lagi kan FC?
Dah settle nanti baru ada semangat nak upload gambar....hehehe....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 10:29 PM | Show all posts
Xim replied at 9-2-2021 08:00 PM
Belum settle lagi kan FC?
Dah settle nanti baru ada semangat nak upload gambar....hehehe....
Blom ...

sini boleh pula


tapi takpa la ... FC guna cara up jer gambar kat memana ... pastu ambik link tu dan tepek kan...



Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2021 05:27 AM | Show all posts
beza nya ...

gambar.jpg


gambar1.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-3-2021 06:53 AM | Show all posts

betul tu
ada masanya jadi mcm tu
setakat ni dah OK


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:22 PM | Show all posts
Sama, banyak kali jadi. Saya ingat PC ni yang tak ok. bila guna laptop pun sama.
kadang saya logout dan login balik baru boleh
hari ni saya buat macam tu tak boleh pulak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:07 PM | Show all posts
siputpepel replied at 21-3-2021 05:22 PM
Sama, banyak kali jadi. Saya ingat PC ni yang tak ok. bila guna laptop pun sama.
kadang saya logout ...

saya upload guna laptop ok tadi boleh, cube guna browser lain pula
firefox , chrome ,Brave ,Microsoft Edge

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 07:47 AM | Show all posts
trunks replied at 21-3-2021 10:07 PM
saya upload guna laptop ok tadi boleh, cube guna browser lain pula
firefox , chrome ,Brave ,Micro ...

Will do, thanks

Eh pagi ni boleh pulak. muncul box "files upload" tu

Macem macemmmm

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:54 AM | Show all posts
siputpepel replied at 21-3-2021 05:22 PM
Sama, banyak kali jadi. Saya ingat PC ni yang tak ok. bila guna laptop pun sama.
kadang saya logout ...

Menda ni terjadi kat Board SEMASA jer ... semua sub Board bawah SEMASA masih tak boleh upload gambar

- Isu Semasa
- Kongsi Tular
- Perubatan

lain - lain Board boleh


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:55 AM | Show all posts
trunks replied at 21-3-2021 10:07 PM
saya upload guna laptop ok tadi boleh, cube guna browser lain pula
firefox , chrome ,Brave ,Micro ...
kat Board lain semua boleh ...

under SEMASA jer masih tak boleh


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 07:28 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 6-4-2021 03:54 AM
Menda ni terjadi kat Board SEMASA jer ... semua sub Board bawah SEMASA masih tak boleh upload gam ...

Sama kaka. Dia ada time. Kalau boleh upload image, mana2 board pun boleh.
Kalau tak boleh, semua board tak boleh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 10:02 AM | Show all posts
Edited by trunks at 6-4-2021 11:38 AM
FanTasyCreaTioN replied at 6-4-2021 03:55 AM
kat Board lain semua boleh ...

under SEMASA jer masih tak boleh

kena report Admin kot,mungkin ter disabled mana2 setting,sebab nampaknya
board lain macam ok boleh upload,

update- baru test dalam board isu semasa,boleh upload gambar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.548536 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list