CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ehehnurza018

Tyra Kamaruzzaman digelar Kylie Jenner Malaysia?

  [Copy link]
Post time 25-10-2021 07:11 PM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 25-10-2021 07:08 PM
There is only ONE Kylie, Kylie Minogue

@dani-rox tersenyum sinis

woi ape ni??







Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape ke bangga sangat berebut2 nak follow slut usa tu tak tau laa
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 20-6-2021 01:44 PM
hmmm pnh bergambar n dia.... dlm IG lain jmpe depan lain.. ala cm barang online.... kt shopee

Tek besar ke klau depan2?
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni cam berlagak la terperasan masa tengok liveig dia. Ingat cantik sangat ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2021 11:01 AM | Show all posts
standard muka2 bbnu laa ni.

yg kat ig lawa, irl .....
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2021 11:21 AM | Show all posts
dia ni lawa sbb mekap je
pastu rambut kepok2
dah la mekap pon tebal
pakai filter pulak
teringin nak tgk bareface dia mcm mana

tp tung laa cantik muda rambut kepok2 badan selim melim
gunakan kelebihan tu utk cari laki kayooo hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 02:41 PM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 28-10-2021 09:29 PM
Yang penting ex gf  anak tiri CT okay.. korang rakyat forum hader... Dengkilatu.. hahahaha

Muka bukan helok sgt anak tiri tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 25-10-2021 08:57 PM
Ape ke bangga sangat berebut2 nak follow slut usa tu tak tau laa

Biasalah sundal2 tak habis study ni kan
Ms study main2 malas belajar ..acah2 nk femes nk kawen dgn vvip bagai
Ujung2 angkat sundal amerika jd idola
Gitu la cikki2 instafemes tersangkak nih
Dia tak tau yg ummah amerika sana pun sakan mengutuk family kim K nih..dah takde moral pun family ni........dr bapak smpi ke anak2 sume jd bahan makian ummah2 kokesen Kat sana...
Kat sini je bohsia2 ni memuja kim k tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 25-10-2021 08:57 PM
Ape ke bangga sangat berebut2 nak follow slut usa tu tak tau laa

Biasalah sundal2 tak habis study ni kan
Ms study main2 malas belajar ..acah2 nk femes nk kawen dgn vvip bagai
Ujung2 angkat sundal amerika jd idola
Gitu la cikki2 instafemes tersangkak nih
Dia tak tau yg ummah amerika sana pun sakan mengutuk family kim K nih..dah takde moral pun family ni........dr bapak smpi ke anak2 sume jd bahan makian ummah2 kokesen Kat sana...
Kat sini je bohsia2 ni memuja kim k tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Follow sebab suka the amount of money she makes i guess. Bbnu skrg semuanya tgk duit, yg tgk sahsiah ke cerdik pandai ke tak ramai pun. Hence ramai skrg bdk² buat biz. I dont mean salah ber biz tu tp when u jeopardize your education for money, that's so wrong. Biz ni ada pasang surut, when your biz is not in anymore, what's left with u? Kalau ada education blh la jgk la apply keje mana² if biz x menjadi.
Sebok nk duit nk cantik n handsome je bbnu skrg ni tp xde quality. Yg bbnu malaysia lain sebok laaa nak ikut instafemes yg takde education pun.
#donetarbiahacik
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal die releks2z ja berbisiness... Aku tgk founder lain kemain lg struggle jual product sendirik... Hahaha
. Untunglaaaaaaa ade kerabat payong
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 29-10-2021 06:30 AM
Follow sebab suka the amount of money she makes i guess. Bbnu skrg semuanya tgk duit, yg tgk sahsiah ...

Dia punya brand tu ialah simplisiti la. Beautyra tu dia dan aazief punya. Segalanya team simplisiti yg handle.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 30-10-2021 10:43 PM
Dia punya brand tu ialah simplisiti la. Beautyra tu dia dan aazief punya. Segalanya team simplisit ...

Iye..bkn yg start from scratch yang bbnu nk bangga pn..entahla nakkkkk, unless nti ko buat biz lain yg sustainable pastu kaya raya sgt then it's another story. As of now, semua org tau biz tu under tokti.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 30-10-2021 11:16 PM
Iye..bkn yg start from scratch yang bbnu nk bangga pn..entahla nakkkkk, unless nti ko buat biz lai ...

Kalau biz lain pon kira bukan from scratch dah. LOLLLL
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 31-10-2021 01:53 AM
Kalau biz lain pon kira bukan from scratch dah. LOLLLL

Btol jgk kan? Matila nakkkk ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Annoyed budak2 zaman tiktok ni. Tegedik2 buat video.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 26-1-2021 09:21 AM
Gamba youtube vs gamba ig

V shape look dgn pinggan ikea look hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:08 PM GMT+8 , Processed in 0.280431 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list