CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ehehnurza018

Tyra Kamaruzzaman digelar Kylie Jenner Malaysia?

  [Copy link]
Post time 26-1-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Gamba youtube vs gamba ig

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 25-1-2021 05:13 PM
Tingin nk berbiras gn cpk ke

Xpastila iols, mgkn die rasekn die ade persamaan skit kot ng cpk, kulit tanned kurus tggi lampai kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 22-1-2021 10:06 AM
dia hitam pun sweet je, tp klau sbb pakai Filter nk cakap Kylie tu mmg kelakar la sbb jumpa in rea ...

Kylie Kim sapo?? Utuber yg mekap2 tu ke  japanese kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sugarlovebutter replied at 26-1-2021 01:44 PM
Xpastila iols, mgkn die rasekn die ade persamaan skit kot ng cpk, kulit tanned kurus tggi lampai k ...

Dulu2 filter gambar sampai cerah/putih. Sekarang bukan main ayat embracing my tan. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 26-1-2021 07:21 AM
Gamba youtube vs gamba ig

tula bila kita komen kt ig kata kt YouTube muka lain peminat dia kecam hahaha, mmg lain sgt pun masa jumpa in real life hrtu, dlm gambo lain, x kisah pun sbnrnya sbb sape je suka buruk dlm pic, tp bila org sama kan dgn Kim la Kylie la tu mmg kelakarrrr wakakakaka mcm maid Kim ada la
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by remotechiever at 27-1-2021 11:18 AM
lofar11 replied at 27-1-2021 11:01 AM
tula bila kita komen kt ig kata kt YouTube muka lain peminat dia kecam hahaha, mmg lain sgt pun ma ...


Yg minat pun mostly budak BBNU, what to expect Mentah hijau & she’s so full of herself. Gambr berangan je manjang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:48 AM | Show all posts
lofar11 replied at 19-1-2021 05:05 PM
sape pernah tgk dia live tahu la berapa byk Filter yg dia pakai, klau tgk kt Vlog kt YouTube CUPCA ...

ok baru tgk vlog cup cake aisyah ni..mg agak berkerak ..myb sb tone color kulit dia..dlm ig nmpak btul flawless..kt vlog gelap tgn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 12:02 PM | Show all posts
Sooooo cantik!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 27-1-2021 11:01 AM
tula bila kita komen kt ig kata kt YouTube muka lain peminat dia kecam hahaha, mmg lain sgt pun ma ...

Kawan i selalu share tyra ni kata cantik gila

Dia comella. Petit. Badan kecik breast besaq. Tapi x la lawa gila
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 03:04 PM | Show all posts
budak ni satu2 nya pempuan yg aku rasa nak muntah tengok IG dia
terkeluar kat feed mmg aku jijik sungguh tengok
sejenis muka meminta penampo
muka tade lawo pun... filter berkati2.
eh tak faham lahh
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ratubunga replied at 27-1-2021 11:48 AM
ok baru tgk vlog cup cake aisyah ni..mg agak berkerak ..myb sb tone color kulit dia..dlm ig nmpak  ...

phm semua org nk gambar lawa kt ig, tp jgn ler edit dari kerak muka penyek, tetiba kt Feed ig sendiruli hidung mancung kulit ploles hahah dari rupa marhaen yg comel edit tan nya sampai jd Kim muahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 27-1-2021 01:42 PM
Kawan i selalu share tyra ni kata cantik gila

Dia comella. Petit. Badan kecik breast besaq. Ta ...


Teksar mende?? Tek penyek je
Aiyo kalau cup B pun kata besar xtau lah kalau nampak cup G camne reaksi uols wkwkwkw
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:44 PM | Show all posts
hmmm pnh bergambar n dia.... dlm IG lain jmpe depan lain.. ala cm barang online.... kt shopee
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Minah bimbo ni so fake… result pon tipu… maap laa tak nampak menarik pon… harap rambot jaa berkepokkkkk berkepokkkkkkk -diva aa
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:50 PM | Show all posts
anaktoyol replied at 19-1-2021 06:17 PM
jgn x tahu... si bungsu negeri paling bawah asik like jer semua gmbar2 tyra... dan dah bnyk mata nmp ...

Bungsu selatan ke? Booboo tu? Patutlah, tyra ni satu circle dgn opie ex putera selatan yg minat racing tu. Taste selatan ni mmg yg tan mcm tu la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
I jumpe depan elok je lawa Tyra.Simple orgnya as compared to kawan2 dia yg cuba utk stand out tapi tak menjadi????
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 02:20 PM | Show all posts
evlinne replied at 18-2-2021 09:00 AM
Teksar mende?? Tek penyek je
Aiyo kalau cup B pun kata besar xtau lah kalau nampak cup G camne rea ...

ketet dia nampak besar sebab chest to waist ratio dia besar. Shape badan hourglass. In terms of cup rasanya biasa je

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde identity ke sundel
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:57 PM | Show all posts
penat2 berfilter bagai mencapub di socmed, sudahnya masih dikenali sebagai "ex anak tiri siti" sajork...sedeh dik!
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
There is only ONE Kylie, Kylie Minogue

@dani-rox tersenyum sinis

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 03:23 PM GMT+8 , Processed in 4.194982 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list