CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ehehnurza018

Tyra Kamaruzzaman digelar Kylie Jenner Malaysia?

  [Copy link]
Post time 19-1-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sori soalan bodoh.

Kendall and kylie jenner ni siapa? Adik kim k jugak ke?
Bapak lain ye?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:30 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 19-1-2021 11:07 PM
berapa umur si bongsu tu bukan bawah umur lg ke?

kerabat selatan ker...ingatkan pahang hehe...klu si bongsu selatan bdk sungguh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-1-2021 06:21 PM
dia dekat youtube tanpa filter memang nampak rhoper common sek2 sskjp...tapi yang iols nyampah sem ...

Tahun lepas kanye kata dah insof nak tobat kembali kepada agama.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sskjp ni mmg lawa2 perempuan dia..tp bila dok kl memang semacam pergi dia...dressing kalah org kl sendiri...culture shock pun ada dorg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta replied at 20-1-2021 12:22 AM
Sskjp ni mmg lawa2 perempuan dia..tp bila dok kl memang semacam pergi dia...dressing kalah org kl se ...

Bila pulak dia sskjp..
Parent kat gombak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorg ni Aazief Khalid cp dgn siapa? Still dgn Rose apo nth namanya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia dulu staf simplysiti jugak masa couple dgn aazief tu. lepas tu buat produk sendiri dah alang2 instafemes kan guna la populariti utk keluarkan produk. Result pt3 tipu ke 7G ke kalau ada rupa dan femes di ig, jual produk ada jah bbnu atau acik2 support beli, kaya la deme ni. Lepas tu show off pula kereta mahal hasil titik peluh, kumpul aset di usia muda kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ptt la selalu nmpak dia dgn cpk..adik beradik kerabat selatan mmg fetish kulit2 tan gini kut..lawa la tu kalau kerabat johor nk
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
lemak x merempsn ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kylie jenner sebelum operate ye sama
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:50 AM | Show all posts
sapa dia ni>??
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 09:08 AM | Show all posts
Managerara replied at 19-1-2021 11:26 PM
Sori soalan bodoh.

Kendall and kylie jenner ni siapa? Adik kim k jugak ke?

ye...lain bapak.

tp skrg bapaknye dh jadi pompuan (dari bruce jadi caitlin)
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
jasmeen replied at 19-1-2021 04:18 PM
nama betul memang tyra ke? kau ingat ko tyra bank?

athirah kalau xsilap.. nma melayu je uols
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 19-1-2021 06:17 PM
jgn x tahu... si bungsu negeri paling bawah asik like jer semua gmbar2 tyra... dan dah bnyk mata nmp ...

apa nma ig si bongsu negeri bawah tu uols? mai sikit nk stalk
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 19-1-2021 11:26 PM
Sori soalan bodoh.

Kendall and kylie jenner ni siapa? Adik kim k jugak ke?

mak sama bapak lain2.. ala2 lopak ngn lmk tu lerr..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 19-1-2021 05:05 PM
sape pernah tgk dia live tahu la berapa byk Filter yg dia pakai, klau tgk kt Vlog kt YouTube CUPCA ...

Boleh geng dgn anak kak dara jalil la
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 10:13 AM | Show all posts
love terok rmbt sheols..kepok2
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh nak memaham ex gf kepada anak tiri eh bekas anak. Omg
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:07 AM | Show all posts
dia ni nampak bubbly n sweet je...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
hasil menempel dgn penempel nama mak tiri? lel. umur dia brp ni sbnrnya ? baca kat komen kata result pt3 la hape tp kata penah jd staf simplysiti pastu ngn sibongsu south (bukan ke budak lagi tu?)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 01:05 PM GMT+8 , Processed in 0.081511 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list