CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ehehnurza018

Tyra Kamaruzzaman digelar Kylie Jenner Malaysia?

  [Copy link]
Post time 19-1-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah buh mekap sekati memang la.
Iols pun boleh jd kimk kalau buh shading mekap sekati..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh.. Budak yg result exam hauks kann.. Another bisnes timbang kilo jgk ker??
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 masa belum heboh pasal dia menipu results exam tu dia dikenali sbb muka mcm vanessa hudgens. Ada la sama sikit especially part mata tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kira pencapaian besar la bdk2 zaman skrg bila dikaitan dgn nama Kardashian or Jenner tu ya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn x tahu... si bungsu negeri paling bawah asik like jer semua gmbar2 tyra... dan dah bnyk mata nmpk tyra selalu lepak puteri harbour.. atas jemputan katanya....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-1-2021 05:08 PM
semua nak di samakan dengan kylie jenner...
bukak tengok2 muka macam tapai basi...

Facetune melampau sgt khennn. Tak main la B12. Facetune berbayar terus
Tp mmg cantik betul rambut dia. Jealous
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa jgk tp org kata pkai filter... oklatu kyle jenner tu pun bkn lawa sgt tp klu kendall tu mmg lawa lah supermodel kan.. iol sllu fkir kylie dulu2 mesti jeles dgn kendall kn
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:21 PM | Show all posts
immaryjane replied at 19-1-2021 06:18 PM
Facetune melampau sgt khennn. Tak main la B12. Facetune berbayar terus
Tp mmg cantik betul rambut ...

dia dekat youtube tanpa filter memang nampak rhoper common sek2 sskjp...tapi yang iols nyampah semuanya nak samakan dengan kylie jenner... apa yang adore sangat pun iols taktau... even orang us nun pun tak suka kylie jenner sefamily sebab family yang banyak drama... baru2 ni si bontot pelesu bercerai sebab kanye main bontot pondan kosmetik pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 19-1-2021 05:26 PM
Dulu le, yang ade orang komen pasal die tipu mase up result PT3 die kt twitter.
Tp x igt dah ape  ...

omaigod.result pt3 pun nak tipu.apa yg dik tyra ni cuba buktikan? dia beauty with brain? dah menipu lagi.nampak takde brain
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
She’s so beautiful
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 19-1-2021 06:17 PM
jgn x tahu... si bungsu negeri paling bawah asik like jer semua gmbar2 tyra... dan dah bnyk mata nmp ...

Moga berjodohan la.. drp si azief kaki pompuan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp i suka rambat kepok2 dia i nampak mcm healthy sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Another kylie jenner wannabe??
Jauhhhh....sangat, xmekap muka kedesaan amat!!!
Bdw brapa umur sheols nie??
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:31 PM | Show all posts
lattehazelnut replied at 19-1-2021 09:06 PM
Moga berjodohan la.. drp si azief kaki pompuan tu..

sapa pompuan yg dimaksudkan sis ... elok la iparose tu broke up dgnnya azief.  Kaki pompuan rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 19-1-2021 05:05 PM
sape pernah tgk dia live tahu la berapa byk Filter yg dia pakai, klau tgk kt Vlog kt YouTube CUPCA ...

Serius nabila huda flawless? I pnh jumpa..euuwwww
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-1-2021 06:21 PM
dia dekat youtube tanpa filter memang nampak rhoper common sek2 sskjp...tapi yang iols nyampah sem ...

Betul ke skandal dgn jefree starr??
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba buang makeup & tak guna filter
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:07 PM | Show all posts
anaktoyol replied at 19-1-2021 06:17 PM
jgn x tahu... si bungsu negeri paling bawah asik like jer semua gmbar2 tyra... dan dah bnyk mata nmp ...

berapa umur si bongsu tu bukan bawah umur lg ke?

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:09 PM | Show all posts
wenza replied at 19-1-2021 09:08 PM
Tp i suka rambat kepok2 dia i nampak mcm healthy sgt

i rasa muka dia biasa2 je tp nampak mcm lawa sebab makeup + rambut dia cantik dan lebat

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
I risau lah org muda mcm die ni kene penyakit.. Sbb tgk IG die full of herself...berfilter almost all gambar die.. Then dengan berfilter saja die confident.. Kalau naked face die x kan boleh nak jumpe org... Bonus rambut die yg lawa.. Then selfie 24h...ermmmmm nak maintain cantikkk dgn filter ni x penat ke??????? Muda lagi... Tp kalau betol gosip die dgn si bongsu.. No wonder lah nak kene filter 24h kekal cantik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:22 PM GMT+8 , Processed in 0.202231 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list