CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3989|Reply: 25

Anugerah Juara Lagu Ke-35 Ditunda Kerana PKP

[Copy link]
Post time 12-1-2021 01:39 PM | Show all posts |Read mode
Perlukan Ramai Pekerja Belakang Tabir, Anugerah Juara Lagu Ke-35 Ditunda Kerana PKPHiburan 29 seconds ago
[size=0.8125]Oleh Putri Syafiqah
[size=1.25]
[size=1.25]
[size=1.25]



[size=1.25]
Susulan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang diumumkan semalam, Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) yang dijadualkan berlangsung pada 7 Februari 2021 depan telah ditunda ke tarikh lain yang masih belum ditetapkan.
Menurut sumber media, Ketua Pegawai Eksekutif Rangkaian Televisyen Media Prima dan Primeworks Studios, Dato’ Khairul Anwar Salleh berkata, beliau dan Penerbit Eksekutif AJL35, Puan Huda berharap PKP tidak dilaksanakan agar anugerah tersebut dapat berlangsung sesuai tarikh yang dijadualkan.

  



Namun, anugerah tersebut terpaksa ditunda berikutan pelaksanaan PKP yang telah diumumkan oleh Perdana Menteri Malaysia, YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin pada jam 6 petang semalam.
Difahamkan, keputusan tersebut terpaksa dibuat untuk kebaikan semua pihak. Hal ini kerana, kerja-kerja pembinaan tersebut memerlukan tenaga kerja yang ramai.


“Tempoh 14 hari PKP akan mengekang tugas-tugas persediaan AJL35, terutamanya kerja-kerja pembinaan pentas dan set lain,” jelas Khairul.
Dalam pada itu, pihak penganjur turut memohon maaf kepada semua pihak yang terlibat dan berharap agar semua orang mematuhi PKP demi kebaikan dan keselamatan diri.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
padan muka ko kan lumut? gegeh suruh sign perjanjian bagai tak nak kejutan lah hapa sekali ko balik yang kena kejutan khens?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Covid pun tak merestui keputusan finalists
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus... Postpone dua tahun lagi pun tak apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hujung2 jd anugerah lagu basi dh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 03:23 PM | Show all posts
ada ke takde ke AJL tahun ni tak beri kesan pun
takteruja pun nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
iols vote utk dicancelkn trus..xda lagu fav dlm final
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 03:36 PM | Show all posts
boleh la sekalikan AJL taun ni punya...
alang2 lagu pun dah basi...
silap2 mak iti pun dah siap kumpul material album lagu kanak2 sheols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2021 03:45 PM | Show all posts
Cancel je lah terus
Olympics pon boleh postpone setahun, xkan AJL x boleh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh la tahun ni ajl35/ajl36 sekaligus. Senang finalist pon pimai pimai tangtu juga org sama. Ahahhaaa.
Yg mana blm borong tu sempat la borong kek lumut kut boleh naik ranking haahhaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 04:18 PM | Show all posts
sedih la xdpt dgr nabila razali nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 04:25 PM | Show all posts
batal je terus
semak tol tiap2 minggu rancangan tv ade program melalak xsudah2
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 12-1-2021 04:25 PM
batal je terus
semak tol tiap2 minggu rancangan tv ade program melalak xsudah2

Yang program mengaji 24 jam kau tak nak tengok, yg tiap2 minggu program melalak x sudah2 tu yg kau berkuntum depan tv. Puiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 04:37 PM | Show all posts
ashilalat replied at 12-1-2021 04:32 PM
Yang program mengaji 24 jam kau tak nak tengok, yg tiap2 minggu program melalak x sudah2 tu yg kau ...

bingung(muka maslan)
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 04:59 PM | Show all posts
buat online je la
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 05:19 PM | Show all posts
Pasang ja lagu kat juri...juara lagu kan...juri pilih la sapa pemenang hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2021 05:54 PM | Show all posts
Skip jela AJL tahun ni sebab finalist pun tak menarik..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 06:22 PM | Show all posts
Lebih bagus cancel terus upacara melalaikan ini
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2021 11:47 PM | Show all posts
Edited by Rhyno at 12-1-2021 11:50 PM

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 12-1-2021 04:32 PM
Yang program mengaji 24 jam kau tak nak tengok, yg tiap2 minggu program melalak x sudah2 tu yg kau ...

hippo khen
pdhl channel agama berlambak...  nak berhibur tu mmg naluri manusia tuhan bagi.. tp tak keterlaluan la...  nastid oun stop la klay acah2 beramal 24 jam kahkah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:10 AM GMT+8 , Processed in 0.111636 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list