CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3023|Reply: 4

Mencari multi cooker berkualiti dan tahan lama utk masak nasi dan menggoreng

[Copy link]
Post time 11-1-2021 02:55 AM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum semua,

Saya tengah mencari dan memilih ni multi cooker berkualiti dan tahan lama yang boleh digunakan untuk masak nasi, menggoreng ayam atau telur dadar menggunakan minyak dan sebagainya.

Sesiapa boleh syorkan jenama yang baik dan berkualiti? Kalau ada gambar lebih bagus.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2021 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Better beli rice cooker dgn air fryer..
Multi cooker xpanas sgt pun utk goreng2..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2021 09:29 PM | Show all posts
lattehazelnut replied at 11-1-2021 04:57 AM
Better beli rice cooker dgn air fryer..
Multi cooker xpanas sgt pun utk goreng2..

Air fryer tu berfungsi utk menggoreng ke? tanpa minyak? Cth jenama yg baik?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
rizalra75 replied at 19-2-2021 09:29 PM
Air fryer tu berfungsi utk menggoreng ke? tanpa minyak? Cth jenama yg baik?

Selalu beli di shoppe je..tp tak tahu pulak jenama yg baik..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
rizalra75 replied at 19-2-2021 09:29 PM
Air fryer tu berfungsi utk menggoreng ke? tanpa minyak? Cth jenama yg baik?

Beli air fryer yg digital instead of analog. Lebih kurang sama je smua tapi bila lah brands yg nng diketahui ramai sperti Philips ke khind ke etc paling penting ikut budget and menepari criteria yg dikehendaki.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 05:24 AM GMT+8 , Processed in 0.082481 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list