CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1888|Reply: 5

Mohon ambil tindakan keatas user ini.

[Copy link]
Post time 8-1-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai,
Saya nak mohon agar tindakan dapat diambil atas user ini, @aliana123. Saya dah penat nak padam komen-komen bot ni. Dari tahun lepas lagi bot ni tak berhenti menggangu.

Terima kasih atas kerjasama admin/mod sekalian.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 09:24 PM | Show all posts
aliana tu gundik tengku jalal
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 02:26 AM | Show all posts

Hmmm...

[AceHand SPECTaceLAR]

Peminat ko tu dah meninggal dah...


Jizzz... Klong! Klong!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 10:57 PM | Show all posts
tu SM Ace dah banned kan dia.cuma lain kali,PM saya direct
lebih cepat saya banned jenis2 bot ni,tengok dah banned
pun masih online kacau orang

da ban masih online.jpg

https://bm.cari.com.my/home.php?mod=space&uid=2422924&do=profile
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2021 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 9-1-2021 10:57 PM
tu SM Ace dah banned kan dia.cuma lain kali,PM saya direct
lebih cepat saya banned jenis2 bot ni,te ...

Tenkiu SM Ace & trunks. Harap dia tak menganggu dah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 03:27 AM | Show all posts
J4I replied at 10-1-2021 02:30 AM
Tenkiu SM Ace & trunks. Harap dia tak menganggu dah.

hehe ada aje tiap masa dia orang create bot untuk pos2 iklan dalam segala forum terkenal
selagi wujudnya pengiklan nak percuma ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 04:09 AM GMT+8 , Processed in 0.095956 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list