CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2335|Reply: 5

[Pelbagai] Resolusi Tahun 2021

[Copy link]
Post time 2-1-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Dah hari kedua tahun 2021,apa azam korang untuk tahun ni? Atau sambung azam tahun 2020  je since kita berjemaah dok umah umah selama 9 bulan?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sambung azam tahun 2018, 2019 & 2020

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
To be better in every aspect insyaAllah. Ada juga plan nak sambung study, tapi masih samar2. Kalau tak sambung study pun, I akan ambil profesional courses untuk mantapkan skill

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga tahun 2021 menjadi tahun yg cemerlang dalam hidupku dr segala aspek kehidupan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 11:07 AM | Show all posts
dah masuk 10 bulan dah dalam tahun 2021 ...

alhamdulillah azam untuk tahun ni dah tercapai ... nak buat koleksi kraf untuk diri sendiri ... takmo jual untuk tahun ni...nak jadi hiasan kat rumah sendiri.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 08:21 PM | Show all posts
most of my wishlist utk tahun 2021 dah tercapai
ada few yang terbabas sbb belum cukup wang + overspend on ad hoc thingy
carry forward ke 2022
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.092450 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list