CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: ipes2

[HISTORY PENYAKIT]: BAGAIMANA KES2 AIDS MULA2 DIKESAN

  [Copy link]
 Author| Post time 21-2-2021 09:55 PM | Show all posts
lilac85 replied at 24-1-2021 07:04 AM
Very interesting indeed. Tq Dr Ipes. Pls share kalau doc ada detailnya ya

dah letak dan sy dapati awak pun dah tgk thread itu
terima kasih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2021 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:21 AM | Show all posts
'a small cut on the AIDS's patient's bottom can transfer plasma, body fluid, blood onto the toilet seat and you then can get this if u also have a very small cut on your bottom eg from scratching'

Doktor,  this is true though, right?

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nice sharing doc..apa beza HIV dan AIDS? Selalu keliru antara 2 term ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:57 PM | Show all posts


jauhi seks luar nikah termasuk seks melalui dubur.. dan juga bestialiti..

itu semua perangai bangsa etis teori evolusi tu..

betul tak?? @FOTHER-MUCKER @Maideen. @M5


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 02:38 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 08:57 PM
jauhi seks luar nikah termasuk seks melalui dubur.. dan juga bestialiti..

itu semua perangai ban ...

hmmm.. lagunya best la jugak.
tapi, kita tidak byk kes dapat AIDS dari male-to-male anal intercourse, kan?
kita dapat byk dari suntik dadah.
dadah tu lebih problematic dari AIDS bagi saya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 02:40 PM | Show all posts
kuchibambam replied at 22-3-2021 11:21 AM
'a small cut on the AIDS's patient's bottom can transfer plasma, body fluid, blood onto the toilet s ...

unfortunately, this is true
sharing ketip kuku dan trivial stuff sebegitu pon mmg boleh dapat
sorry tk dpt notification (ini masa Forum sedang diupdate dan byk tacang dan notificatiosn hilang)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 02:42 PM | Show all posts
cmf_blanco replied at 30-3-2021 09:39 PM
Nice sharing doc..apa beza HIV dan AIDS? Selalu keliru antara 2 term ni..

maaf lmbt jawab sebab notifications tak keluar (this is masa Forum upgrade dulu)
HIV tu kumannya
AIDS itu syndrome dari kuman itu.
HIV menyebabkan beberapa penyakit eg Kaposi Sarcoma dan beberapa lagi
jika ada beberapa elements tertentu dari jangkitan HIV pada seseorang, maka dia akan dikata sudah mengidap AIDS

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 02:46 PM | Show all posts
ipes2 replied at 2-7-2022 02:38 PM
hmmm.. lagunya best la jugak.
tapi, kita tidak byk kes dapat AIDS dari male-to-male anal intercour ...

zaman kegemilangan rock kapak di Malaysia masa tu pes...

nak dibandingkan zaman dulu dan sekarang

seram gak ada bdk datang bertanya kat kita.. "bang AADK kat mana bang??"

perhati pergelangan tangan dia penuh "demam campak"

risau nak dekat2...


alhamdulillah

budaya dadah kongsi jarum dah banyak berkurangan di Malaysia..

kempen2 kesedaran yang giat dilaksanakan kerajaan telah memberikan anjakan paradigma kepada anak2 Malaysia

supaya berpindah kepada ganja dan ketum

waaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkahkah


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 02:50 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 02:46 PM
zaman kegemilangan rock kapak di Malaysia masa tu pes...

nak dibandingkan zaman dulu dan sekarang ...

haaa zaman tu lagu power2
iklim la ekamatra la fotograf
now.. hmmm pompuan nyanyi 1 album lepas tu berIG je

ha ha cari aadk lak ye

ya, ketum mungkin lebih elok dari dadah atau dari some medicine
..dari segi side effects lah
dulu ketum org guna macam biasanya
sejak bila tetiba berkejaran atas highway dgn polis sebab bawak ketum ni?
tetiba jadi glamer
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi tak semesti orang tu homo dia boleh dapat Aids kan? Walau dia main bontot partner dia sampai lencun pun tak boleh kena Aids as long both takda virus ni kat badan dorang kan? So boleh happy lah terus kan hisap kote wahai geng homo.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 10:12 PM | Show all posts
star_karat replied at 23-7-2022 10:10 PM
Jadi tak semesti orang tu homo dia boleh dapat Aids kan? Walau dia main bontot partner dia sampai le ...

ha ha ha , iya. wah wah, clear penerangan scenario nya

betul.
if you dont have the HIV virus dan your partner doesnt have the virus, then you will not get HIV infection, its complications or AIDS.

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:18 PM | Show all posts
teringat freddie mercury...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2022 05:22 AM | Show all posts
Zaien replied at 8-8-2022 08:18 PM
teringat freddie mercury...

dan Rock Hudson, Dan Hartman dan banyak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:04 AM | Show all posts
ipes2 replied at 9-8-2022 05:22 AM
dan Rock Hudson, Dan Hartman dan banyak lagi

sygkan.. zman kegemilangan... femes.. tpi ada penyakit..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2022 04:48 AM | Show all posts
Zaien replied at 9-8-2022 09:04 AM
sygkan.. zman kegemilangan... femes.. tpi ada penyakit..

anak2 seni ini, pemikiran mereka sudah sangat berbeza
untuk jadi famous, memang kena byk factors membawa kepada fame itu
tetapi ianya ada cost-nya, termasuklah dalam handle fame itu
tu jadi penagih la, berfikiran sexual songsang la etc
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:13 PM GMT+8 , Processed in 0.080361 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list