CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Macam mana korang layan perasaan?

  [Copy link]
Post time 7-1-2021 11:30 PM | Show all posts
pergi pusing2 taman... lately suka pergi hiking seorang2...trail utk newbie la...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pulak akan dengar lagu2 lama
Lagu2 slow boleh terbuai skli prasan tu
Tenang dan dama gitu
Mcm lagu kat bwah ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I bila nak alone time( surirumah sepenuh masa) , suka layan docuseries kat netflix... kalau I tengah layan netflix, anak and laki malas nak kacau dapat la rehat sat....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:14 AM | Show all posts
FC selalu nya layan perasaan ikut pada mood masa tu ...

kalo sedih layan lagu sentimental... terlampau sedih layan lagu metal

kalo happy selalu akan buat kraf ... masa ni jer pegang apa saja menjadi... boleh leka


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Youtube dengar muzik 80s or cari any benda dlm sosmed utk dibaca...
Buatlah sesuatu yg mendekatkan diri anda utk dibuai perasaan itu seketika
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan perasaan bila tiba2 dgr lagu ke or bau/perfume yg reminds me of something or someone pastu duk sengih sorang2 reminiscing the good old times..arghhh dah tuaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan perasaan.... buka album lama... dengar lagu lamaa... sedihhh  n perfume pun boleh imbas eknangan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 10:34 PM | Show all posts
Kalau sedih, stress suka tidur...

Kalau tgh happy, tgk la kdg2 nk masak2..layan movie..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
buka Joox tu dengar macam - macam lagu, kadang buka kuat - kuat, join nyanyi sekali.. kadang sambil buat kerja rumah, buat apa - apa task yg selama ni duk tangguh.. tau - tau je siap.

sambil melayan perasaan
time pkp ni bukan boleh ke mana sangat pun
rasa release juga bila buat macam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukak lagu jiwang.. Acah acah mood sedih
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu bad mood suka tido dgn harapan stress hilang. Klu happy mood suka dgr lagu jiwang2
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2021 05:05 PM | Show all posts
tengok movie. kalau tengah sedih tgk cite sedih, kalau mood nak ketawa tgk movie kelakar. hahaa dah 30 tahun baru perasan sbb movie je dapat escape dr reality
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 01:38 PM | Show all posts
jarang layan perasaan
mmg masa2 dihabiskan dgn usik budak2 dan mak budak dan main game
kalo dgr lagu pon sbb xtau nk buat ape depan pc
cuma kalo nk merempit akan pasang lagu2 metal dlm kete
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengah Covid ni nak rentas mana2 pun jadi cuak so melayan perasaan tengok youtube..tengok aksi haiwan,  safari Afrika...tengok macammana penyelamat haiwan di Afrika menjalankan misi menyelamatkan misi gajah, badak., di bandar pula misi menyelamat kucing dan anjing terbiar...suka tengok bagaimana haiwan2 terbiar ni begitu semangat utk teruskan kehidupan..bagi aku satu motivasi dari melayan perasaan tak tentu hala.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:59 AM | Show all posts
hmm...

tengok cerita cintan cintun
or romcom, or romantic movie yang boleh kasi leleh ayaq mata

selain itu, cerita sedih2 yang mendayu2...

lepas nangis tu rasa mcm lega sangat...

hahaha, drama sangat
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:22 AM | Show all posts
tgk atas mood masa tu.. kalo sedih, nangis...dgr lagu sedih..
baring2 sambil renung siling.. pastu mula teringat kenangan itu ini..
last2 tdo
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 01:49 PM | Show all posts
kalau kat rumah suka duduk tepi coridor sambil pandang langit, dpt dengar bunyi burung, tgk cantiknya langgittgk bangunan2 yg tinggi...

kalau p bercuti suka duduk tepi laut pandang laut n langit cantik sangat dengar pulak ombak sangat2 mendamaikan... tgk sampan nun jauh di tengah laut..omg.. windunya ketenangan
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu  dengar lagu ikut mood .. n layan .. sampaii laa rasa mood tu ok .. ni zaman muda sekarang lebih kepada perbanyakkan zikir
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku cuba busykan diri dengan writing.  Kadang2 dalam tidur pun termimpi nak tulis apa. Kalau aku rest,  aku mudah fikir yang bebukan
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Layan movie sedih or cerakarama sedih sampai banjir.. sekarang tak da masa dh nak.melayan rasaaaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:00 PM GMT+8 , Processed in 2.709396 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list