CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Macam mana korang layan perasaan?

  [Copy link]
Post time 30-12-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Solat malam... Itu sgt best, especially kalau heart broken.
Selain tu stop focusing on the problems.
Instead, change your inside stories.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
aku suka dok depan laut. layan angin laut dr petang sampai malam pun no hal.. sorang lg syok..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Naik skuter dengan suami. Pi breakfast sam2. Pi minum kopi....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Termenung. I suka termenung. Apalagi kalau ada orang drive I jadi passenger. Maka termenung la jawabnya. Sambil imagine benda indah-indah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa.. Nk share lagi satu. Layan perasaan tepi pantai.. Dengar desiran ombak.. Sambil tudung shawl di tiup angin sepoi2 bahasa.. Oh indahnyaaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 30-12-2020 09:47 PM
Haaa.. Nk share lagi satu. Layan perasaan tepi pantai.. Dengar desiran ombak.. Sambil tudung shawl d ...

Boh lagu hindustan sedas,,,, apa nak kata... Hahaha berguling2 atas pasir la jawabnya layan jiwang... Hahaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
marea replied at 30-12-2020 09:44 PM
Termenung. I suka termenung. Apalagi kalau ada orang drive I jadi passenger. Maka termenung la jawab ...

Haaa kalau brek mengejut... Jenuh,,, hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 30-12-2020 08:11 PM
Solat malam... Itu sgt best, especially kalau heart broken.
Selain tu stop focusing on the problems ...

Betol tu, cara kita tarbiah diri, lepas tu baca quran, doa banyak2 mohon kekuatan dan kesabaran, konfom meleleh ayaq mata.... Tak yah tunggu layan cita hindustan,,,
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-12-2020 09:50 PM
Haaa kalau brek mengejut... Jenuh,,, hihi

Tulah I category myself as the worst driver ever. Driving license I macam tu je nengok-nengok. A dreamer yang tak membawa hasil kepada negara. Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-12-2020 09:49 PM
Boh lagu hindustan sedas,,,, apa nak kata... Hahaha berguling2 atas pasir la jawabnya layan jiwang ...

Ish xnak la kaka main lagu hindusetan.. Baik main lagu yereb2.. Sambil layan muka crush ala2 ben amir ni Nmpk x giwang kaka dah keluar? Harap xmuntah la ye.. Sekali sekala. Kehkehkeh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2020 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 30-12-2020 09:57 PM
Ish xnak la kaka main lagu hindusetan.. Baik main lagu yereb2.. Sambil layan muka crush ala2 ben a ...

Giwang ke gelenyor... Hahaua
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-12-2020 10:47 PM
Giwang ke gelenyor... Hahaua

Dedua sebenarnya... Muahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
klu aku keluar drive waktu petang pusing2 tanpa hala tujuan tp hujung2 bulan xdapat lah kering dah poket nak isi minyak ni   

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-12-2020 09:51 PM
Betol tu, cara kita tarbiah diri, lepas tu baca quran, doa banyak2 mohon kekuatan dan kesabaran, k ...

Tak payah... Allah ada... Luahkan semua pada Allah. Allah Maha Mendengar, Maha Mengetahui. I dah berapa kali heartbroken. Yg latest, sampai Allah tarik I pegi Mekah lagi. Punya tak sangka boleh pegi Mekah tu. Peginya senang, sepanjang kat sana pun senang, balik pun senang. Alhamdulillah. Balik tu dpt kekuatan.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Main lagu-lagu rock kapak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar lagu zaman2 kegemilangan abang & kakak iols, dalam kenangan deyols terselit  kenangan childhood iols

Wan, Exist (mamat)  Pojia Latip, Ella, BPR, Limpbizkit, Redhotchillie,

Zaman keset uols, gigih iols kena putar2 pakai pencil kalau ada tali yang tersekat. Sambil dengar2 lagu sama2 deyols, siap dapat upah sebab urut badan & buatkan air.

Sekarang semua dah besar, lagu2 lama tu lah pengikat sayang adik beradik. Sampai anak sedara yang 11 tahun pun layan lagu2 lama, sebab iols selalu putar, tak macam jauh jer komen aku dengan tajuk benang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Since mco iols if nak layan perasaan suka belek gambar2 & video2 lama dari anak kecik smp besor. Rindu zaman ada baby. Kejap je masa berlalu. Especially 2020. Buat iols rase lagi nk hargai n spend masa dgn org2 tersayang from now on.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai headphone, on spotify lagu2 best zaman 90's n 00's, lagu hindustan pun bole... pastu dok kt dapor mengemas sorg2 smpai berkilat n tersusun sume brg2.. but hv to make sure makanan ank2 n suami dh settle terhidang ats meja.. pastu lepak ats katil smbil baca komik dik cerdas(shinchan)..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar lagu   sambil  duduk  kat beranda mengadap KLCC .Lagi syahdu kalau  duduk sorang2 pukul 2-3 pagi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2021 07:29 PM | Show all posts
i akan duduk dlm bilik, termenung sambil menangis sampai tertidur. tapi kena ubah dah..kena byk solat tgh malam

i bukan jenis suka pantai, i takut tgk laut dgn ombak, i jd lg stress sebab takut tsunami , ramai kwn2 suggest pegi pantai tp i tak nak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 12:29 PM GMT+8 , Processed in 0.073362 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list