CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 27-1-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 22-1-2021 08:17 PM
uols betul ke sara tu dulu penah kena rogol

Dia ngaku u.. i pon xpaham motif mengaku terang2an camtu huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 27-1-2021 12:50 PM
Dia ngaku u.. i pon xpaham motif mengaku terang2an camtu huhuu

Kan..siap cakap kena rogol ramai2 ....nasib baik tak mental...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2021 06:21 PM | Show all posts
alter la cmne skali oun.. muka nan desa juaa..

si tony x abis2 nk target berat dia tu.. muka makeup ok la..
muka x makeupp jantan juga rupanya hahaha

ingat lgi sara ckp.. dlu dia spedo laki smpai duit habis berapa..
then skang dia takkan lagi buat sbb tony ajar dia..
" biar laki yg cari mereka"
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
anjing pomeranian tu comel la. cam tediber
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2021 08:04 PM | Show all posts
mohon letak pic pls uols

haram i x kenal satu nama ni

ni mmg kluster influencer rempit..baruu ku tahu set2 gini wujud di ig secara open
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 29-1-2021 07:25 PM
anjing pomeranian tu comel la. cam tediber

Memang mengundang ke apa? Huhuuu taktik utk viral ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-1-2021 11:36 AM | Show all posts
311gurl replied at 29-1-2021 08:04 PM
mohon letak pic pls uols

haram i x kenal satu nama ni

yes uals ..mmg ade ye spesis mcm ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-1-2021 11:37 AM | Show all posts
smlm siap bawak anjing pusing2 taman..mesti org tgk pelik  muka melayu totok je tp feeling2 urban bwk anjing jln2..siap letak dekt bakul basikal lg..bukn basikal tu yg jenis sewa tu ke ..dh kesian org yg pakai lepas diorg
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sara ni alter la mcm mne pun. Tetap huduh ya
Lg2 dia suke tanned kn kulit, nmpk kepam bkn hot.
Bersakit berhbis duit, hujung2 pakai filter. Apoooooo
Ngaku kne rogol dgn hrapan org sc mcm kes tk minat lelaki malay, sorg mnusia pn tk nk amik port nk viral kn. hbiskn boreh, hujung2 caj review coz rmai tgh tgok stories. MO mcm juling
Now bawa anjing plak merata, pun sorg tk nk amik port. Sorry ya, ig dia rmai yg follow agent etc and life mcm dia je.
Yg ustagajah catit salah org, dia berkuntum dgn ig retis. Klau terlepas sekor, maybe ade la yg soksek dkt twitter sehari dua
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 30-1-2021 11:49 AM
Sara ni alter la mcm mne pun. Tetap huduh ya
Lg2 dia suke tanned kn kulit, nmpk kepam bkn hot.
Ber ...

Kan u.. gigih bwk anjing tu duk peluk2 bagai.. deyols sume tu muslim kan? Tony tu sabah muslim ke? Huhuuu

Sendu je produk dia.. dia ngan nadira isaac tu geng ke?

Btw adik si darling ni duk obersi tu cam lawa pulak lain rupanya.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 30-1-2021 12:14 PM
Kan u.. gigih bwk anjing tu duk peluk2 bagai.. deyols sume tu muslim kan? Tony tu sabah muslim ke? ...

Dia nk sruh org viral kn je tu. tu yg buat memacam. Tk ley brain sejnis mnusia yg ehh jom prgi dine in pakai lawa2 smata2 nk show off kt ig sajokkk.. nk tnjuk kt org dia makan yg dine in je
Tgok cara makan pn thu sejenis “jakun”. Bkn biase makan. Saje nk tnjuk kt org
Pdhal kt rumah makan sambal geprek sambil kaki sebelah atas kerusi.
Classy yach haha
Adik dia mmg lawa sikit kn dr sara ni.
Tp iols okay je dgn sara coz dia buat hal dia je. Tk mcm juling kaki gduh
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha mlm ni tony finally tunjuk yg dia minum chocolate drink yg dia selalu promote ahhah...baca forum ke tony hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 30-1-2021 12:14 PM
Kan u.. gigih bwk anjing tu duk peluk2 bagai.. deyols sume tu muslim kan? Tony tu sabah muslim ke? ...

nadira isaac tu selamba buat live pakai bikini. teks pun x berapa nk ada iols yg tgok pun malu. adik dia isha yg kawen org uzbek tu cantik. nampak la ada hala tuju hidup dari sara ni masih lost.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 30-1-2021 06:00 PM
Dia nk sruh org viral kn je tu. tu yg buat memacam. Tk ley brain sejnis mnusia yg ehh jom prgi din ...

Aah iols ok je ngan dia.. janji xkaki gadoh dgn org.. pastu xde sorok2 sume cam mamisha.. kejap camni kejap camtu dah lupa jalan cerita dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2021 09:56 AM | Show all posts
haifawehbe replied at 31-1-2021 05:35 AM
nadira isaac tu selamba buat live pakai bikini. teks pun x berapa nk ada iols yg tgok pun malu. ad ...



Bukan teks nadiraisaac ni besar mcm belon ke?? Membuak2 je aku tgk bila dia pakai sports bra time dia jogging kat taman KLCC tu....

Dia pun sibuk nak justify nape dia tak suka bf melayu - dia kata boys melayu suruh awek tutup aurat, tapi belakang2 masa tgh chatting, mintak gbr pakai singlet, gbr tak pakai tudung - "I tak tau, I confuse, I confuse" - hahahahhahaha....

Tapi dia tinggi kan - dia kata height dia 180cm - and dlm vids pun npk dia agak tinggi....and body dia mmg hawt.

Sekrg ni macam ada trend muncul group2 "BABY BOSSES", or female "entrepreneur" yg jual product tapi tayang tetek and bontot and vid buat tiktok mendada and menunggeng je.... Aku confuse, korg jual product ke jual diri?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih aku baca smpai habis tp sepatah haram aku xkenal siapa mereka2 ni..rajinnya chuols sume skodeng ig manusia2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 12-2-2021 11:32 PM
Gigih aku baca smpai habis tp sepatah haram aku xkenal siapa mereka2 ni..rajinnya chuols sume skoden ...

Harus lah rajin sepertimana
rajin layan forum yachh
untuk informasi terkini
gituh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2021 05:03 PM | Show all posts
diorg dh buat mcm2 isu pun ttp xviral2 lg..
pstt nk off topic jap..king coco dh cerai ke dgn laki dia..tgk pic2 dgn laki semua dh kne padam..
penat je mencaras beranak tiap thun..kne tinggal jugak
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg mcn tkde aura nk viral...very the basic
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 1-2-2021 09:56 AM
Bukan teks nadiraisaac ni besar mcm belon ke?? Membuak2 je aku tgk bila dia pakai sports bra t ...

I ok je ngan nadira ni pon.. tapi sheols mmg tggi ye.. eloklah berlaki dgn matleh.. laki melayu ni hujung2 nanti mesti ungkit la belom lagi membewakkk....

Tapi memang style meksa, irahana depa ni kan cara promote product seram iols tunjuk sane sini hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 04:26 PM GMT+8 , Processed in 0.084239 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list