CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
 Author| Post time 16-1-2021 03:02 PM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 16-1-2021 12:55 PM
Hahah sendu btul benang ni...sara buat hidung pun tkde org peduli... lepas tu geng dia tony pun ikut ...

xcukup kontroversi lg ni
tp tony tu kadang2 tgk mcm mereng pun iye jgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 16-1-2021 03:02 PM
xcukup kontroversi lg ni
tp tony tu kadang2 tgk mcm mereng pun iye jgk

Kan..perasan diva sungguh...terlebih makan hormon kot...geng2 dia yg lain mcn pipi andy or faisal polite pula...dia sorang jer bg aku kadang2 rude ....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2021 05:24 PM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 16-1-2021 04:47 PM
Kan..perasan diva sungguh...terlebih makan hormon kot...geng2 dia yg lain mcn pipi andy or faisal  ...

bukan kadang2 tp selalu rude ..camne la fifi n faizal tu leh tahan..

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Fifi and faizal tu nmpak decent sikit..tk cepat meroyan or sentap...tony jer gila...tu pun i hairan mcn mana followers memuja2 cakap cantik body hot...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sara ni darling sara kec?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 11-1-2021 02:23 PM
sara dok buat hidung pulak..lama jgk proses recovery hidung dia ni..
klu iols pun takut nk buat ..t ...

Sara ni tetap tak cantik buat la mcm
Mn pon.. dia takkan jadi cantik. Sbb tu dia try hard sexy melampau. Kalau nk harap muka kat rempit je yg nak. Lps tu nk acah2 nk bf yg mcm tu mcm ni. Kalau prangai mcm bitch dapat circle kwn pon murahan dpt la end up jantan mat saleh kaki kikis, laki hensem biawak hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahgerbitch replied at 16-1-2021 12:55 PM
Hahah sendu btul benang ni...sara buat hidung pun tkde org peduli... lepas tu geng dia tony pun ikut ...

I dm dia cakap knp buat surgery kalo sajat lagi cantik? Hahaha..dia reply dia nak muka dia Tapi in better version.. sorry sara u still la tak cantik. N fashion dia sgt hazab. I tgk muke dia dulu lagi cantik dr lps later.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dimple dia tu btul2 habis cacat..mcn kena tebuk...tk nampak natural. Kesian..berabis duit tuk nk nampk better version..ni mcn nk keluar product mea replacement pula tu yg gigih diet nk kurus huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2021 04:53 PM | Show all posts

yer ..u correct
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2021 04:54 PM | Show all posts
hidung baru ni dia buat ape..mcm sama je dgn sebelum..
alang2 buat hidung buat mcm putri zarith sekali org tgk or tau dia buat hidung
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 09:06 AM | Show all posts
rinie87 replied at 17-1-2021 04:54 PM
hidung baru ni dia buat ape..mcm sama je dgn sebelum..
alang2 buat hidung buat mcm putri zarith sek ...

pz ni buat hidung tp buat hidung biar nampak mcm hidung maikel jeksen.

dia minat maikeljeksen ke cane?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 09:08 AM | Show all posts
hrtu dlm live dia, dia ngaku terang2 dia buat hidung.  mengucap panjang aku, islam tp xsegan silu show off buat hidung merubah ciptaan allah getew. takde malu2 dah, terang2 je mengaku. ko tu islam darling sara oi.. aduh xde ke kawan2 beragama sikit nak nasihatkan dia ni

yana samsudin yg buat hidung tu smpi skrg xmengaku dia buat hidung. yg tu xpe lg la ade jgk rasa malu berbuat dosa.

tiberrr mode setazah pagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 18-1-2021 09:08 AM
hrtu dlm live dia, dia ngaku terang2 dia buat hidung.  mengucap panjang aku, islam tp xsegan silu sh ...

Dia kan half indonesian mana la dia peduli haha...dia nk better version of herself...buat laa mcn mana pun tetap nmpak mcn dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:17 AM | Show all posts
ubah sana sini tp muka kedesaan tu mmg tak leh hilang yaaa. mula2 aku tgk ig pompuan ni, ak tgk minah rempit mana yang g buat tetek ni. seksi mampus

tp aku suka suara dia..serak2 basah gitu

aku kenal dia masa viral video dia tak nak couple dgn lelaki melayu sbb lelaki melayu bwk g kedai mamak
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
uols betul ke sara tu dulu penah kena rogol
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 22-1-2021 08:17 PM
uols betul ke sara tu dulu penah kena rogol

Wow
selera betul si perogol
muntah aku tengok body mcm tu
nampak busuk dan kepam
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kena rogol masa dia kecik kan ....
sbb dia kate org tu pedo ....
dia ni ngaku reno muka ngn badan dia .... pastu siap ckp tahu ape dia buat tu DOSA ....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dia mmg nak sangat kawen org puteh.  takpelah. dah tu idaman dia.
sedangkan benang sebelah pun hazabnya si gelpren mat saleh tu.
ada chance lah. antara she dgn minah tu, elok she lagi tahu juga cari duit sendiri beli barang mahal2 guna duit sendiri tahu juga pakai cecantik buat rambut mekap2 (walau muka desa pulau jogja) tak perlu pun caras laki orang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2021 10:22 AM | Show all posts
kan tiba2 share pasal rogol..betul2 nk upkan content..tp still org buat dono hahaha
dia kne buat mcm kwn lama dia tu mummy ape ntah yg kantoi gado dgn tiz kt club tu..
bru org nk bergossip tp tula kejap je..dh sendu la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 18-1-2021 09:08 AM
hrtu dlm live dia, dia ngaku terang2 dia buat hidung.  mengucap panjang aku, islam tp xsegan silu sh ...

Dia pun siap main2 pgg anjing bagai.. Nak kata apa ja. Moga diberi hidayah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 09:20 PM GMT+8 , Processed in 0.103200 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list