CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
 Author| Post time 23-12-2020 01:09 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-12-2020 08:27 AM
theyols bisnes apa? tengok bisnes baru nak start takan la teruih boleh ada keta mewah etc

white lab katenye..korset lg..
mne tak kaya korset harga rm20 kat shopee jual rege rm199
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2020 01:10 PM | Show all posts
iols pun rengsa dgr sara dok speaking..bekeess bekees..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 01:11 PM | Show all posts
rinie87 replied at 23-12-2020 01:09 PM
white lab katenye..korset lg..
mne tak kaya korset harga rm20 kat shopee jual rege rm199

ooo kalau gitu betul la kot..
lagipun iols google2 produk dia banyak jugak di jual oleh agen2...
so basically agen yang kayakan dan beli produk sheolsss...

real customer punya review takde pun dekat rating produk2 agen dia jual tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
jual bengkung china
modal 5 ringgek je
dekat sini jual ratus ratus
tp selalunya org mcm ni kaya bisnes kejap je
hujung hujung jual body
lumayan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2020 05:43 PM | Show all posts
best tau skodeng ig sara dan kawan2..mcm2 drama ade
sara dgn slalng mat salleh celup dia
fifi dgn faizal pasangan laki bini tp xtau spe laki spe bini
heart tony pondan lawak tp cantik la klu makeup..klu xmakeup
adam lg eh banyak la geng2 dia ni mewarnai dunia insta hari2
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm buat je pinggang tu... pelik rupa dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 23-12-2020 05:43 PM
best tau skodeng ig sara dan kawan2..mcm2 drama ade
sara dgn slalng mat salleh celup dia ...

Baru tgok sara igs tony tu. gamak nye lahai pakai baju sampai tersembul sebelah puting teks coz tak pakai bra.
Mcm mne la nk berjalan, nk makan dpn org kt klcc tu haha. Tk kn nk cover dgn rmbut je
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Conpiden hearttony

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mei_li19 replied at 23-12-2020 01:29 PM
Conpiden hearttony

nampak puting. geli mak
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2020 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Merc apa car dia? Nampak org post white lab members beli merc, merc yg sama dalam iklan sambung bayar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2020 11:39 AM | Show all posts

dia excited nk tunjuk nenen baru maklumlah sebelum ni xde nenen
dulu dia pernah kutuk org pakai bra lace2 kat pavillion skrg sejak dia dh ade nenen dia pulak over siap xpki bra
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2020 11:42 AM | Show all posts
carlalily replied at 23-12-2020 07:53 PM
Mcm buat je pinggang tu... pelik rupa dia

kan...pelik pinggang dia mcm keatas sgt curve dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 21-12-2020 07:02 PM
dia ni buat operation ke, halus betul pinggang

dia ni pun geng darling sara kan

i baru stalk ig dia. kat tangan dia yg bunga rose tu tattoo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 23-12-2020 05:43 PM
best tau skodeng ig sara dan kawan2..mcm2 drama ade
sara dgn slalng mat salleh celup dia ...

Sara masih ngan bf mat saleh tu ke? Dah lama tak nampak together. Takde benda nak ckap kot sbb sara ni mcm kg.com je
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak faham org yg belli produk dia.. i tgk dia pon xconfident
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tk leh blah btul, ramai yg adore si tony,,,dia lawak, tp sgt laaa ermmmm...selalu promote kerengga apa tah..tp tak pernah nampak dia minum product tu. hahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2020 12:30 PM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 25-12-2020 10:22 AM
Aku tk leh blah btul, ramai yg adore si tony,,,dia lawak, tp sgt laaa ermmmm...selalu promote kereng ...

penat kan u tgk dia gigih nau nak jadi pempuan...banyak kos lak tu... sarang burung nak minam.. whitelab nak telan. kerengge lagi.. adoilah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ctamira replied at 25-12-2020 12:30 PM
penat kan u tgk dia gigih nau nak jadi pempuan...banyak kos lak tu... sarang burung nak minam.. wh ...

Ya..dia promote pun cincai2 gitu2 jer...jarang sgt betul2 nampak dia consume minum depan camera sampai habis...paling2 bancuh tadaaaa mcn tu jer...tu belum lagi acah2 hormone strike...jgn kacau...gila betul
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2021 02:23 PM | Show all posts
sara dok buat hidung pulak..lama jgk proses recovery hidung dia ni..
klu iols pun takut nk buat ..tp org byk duit xpela xjd nnt boleh oter lg bentuk lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahah sendu btul benang ni...sara buat hidung pun tkde org peduli... lepas tu geng dia tony pun ikut buat hidung ramai2 ...byk btul duit diorg hahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:01 PM GMT+8 , Processed in 0.076451 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list