CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rinie87

sara anna and the gang

  [Copy link]
Post time 18-4-2021 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
rinie87 replied at 18-3-2021 12:43 PM
nadira gado dgn sara ke..siap perli2 tp hint mmg kearah sara
bukn main klu gado trus reveal buru ...

Finally iols jumpa gak komen ni.. Iols baru perasan bila Nad ni kluarkan produk baru n Andy jd stokis.. Andy tu org kuat Sara kalau xsalah.. Pelik nape dh jual produk lain.. Tgk di IG mereka2 dh xfolo Sara dh tdi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
put3reen replied at 18-4-2021 02:05 AM
Finally iols jumpa gak komen ni.. Iols baru perasan bila Nad ni kluarkan produk baru n Andy jd sto ...

Kan..andy tu susah senang dgn sara..tiba2 dh tk follow sara...smlm product launching..mcn sama jer dgn previous product...hrmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahgerbitch replied at 18-4-2021 10:06 AM
Kan..andy tu susah senang dgn sara..tiba2 dh tk follow sara...smlm product launching..mcn sama jer ...

produk sara tu pil jugak ke mcm nadira?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 18-4-2021 05:52 PM
produk sara tu pil jugak ke mcm nadira?

Pill ada..serbuk pun ada...ramai juga orh promote ...maybe laku kot ahhaha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:18 PM | Show all posts
anju perli sarah nilah kot kat IG story. kata hanya dia kawan dgn ikhlas tanpa harap apa2x
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:45 PM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 16-4-2021 04:12 PM
Dia insecure dgn muka dia..kalo kat igs org lain..cepat2 dia tutup muka pakai rambut..motif hahaha

mgm prasan yg ni.. asal org lain ambik vdeo ade muka dia.. cpt2 dia tutup
muka jantan trserlah hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 03:47 PM | Show all posts
izzah_mia replied at 19-4-2021 02:18 PM
anju perli sarah nilah kot kat IG story. kata hanya dia kawan dgn ikhlas tanpa harap apa2x

hahaha nak jugakkk menempelll storyyyyy mak ayam tu hahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:41 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 24-3-2021 05:20 PM
Badan sado. Kaki jer yang halus. Body takde shape langsung walaupun dah ada breast.. Kuat meroyan  ...

Dulu follow jugak dia tapi semak sebab asyik drama manjang, asyik nak maki orang macam dia je bagus, trying too hard nak tunjuk dia terpaling hot, lebih cantik dari perempuan. Kerek, kekwat. Dia selalu lepak Pavi, kawan I kerja sana & pernah attend dia ni. Kawan i tegur la sebab sama Sabahan kan, kerek weiiii.

Dia ni kalau orang tegur ke kutuk ke, meroyan melenting dengan penjilat-jilat dia sekali serang balik orang yang kena tegur tu.

Drama dengan jejans lagi, bangga bethollllll tunjuk diri comolot-comolot, baring sambil pintal bulu dada one night stand dia. Yang tak boleh blah drama masa dia putus cinta dulu. Wah kauuu siap buat video nangis-nangis, kawan-kawan datang peluk pujuk-pujuk pun sempat buat video ye. Motif?!

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 20-4-2021 04:41 PM
Dulu follow jugak dia tapi semak sebab asyik drama manjang, asyik nak maki orang macam dia je bagu ...

Kann...ingat lagi dia perli2 org pakai bra lace jalan2 pavi...padahal dia dulu2 pun buat mcn tu..siap bra padding nk mampus...haha...buat lawak betul...

Time dia putus cinta tu...drama dia kalah drama akasia hahaha mmg habis semua laki dia anjingkan hahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:16 AM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 20-4-2021 09:48 PM
Kann...ingat lagi dia perli2 org pakai bra lace jalan2 pavi...padahal dia dulu2 pun buat mcn tu..s ...

hahaha ye. yihhh. tak boleh blah kalau bangun bila tengah hari buta, pastu lapar then mula la buat story attention seeking minta orang hantar makanan kat dia. Ya ampunnnn.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha tuju kat SA ke tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
achinto replied at 21-4-2021 11:16 AM
hahaha ye. yihhh. tak boleh blah kalau bangun bila tengah hari buta, pastu lapar then mula la buat ...

Hahaha kan...skrang tiba2 suruh netizens vote dia tuk menang contest...ada juga org gigih nk vote dia...i is cannot brain...org zaman skrang dh gila ke apa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 21-4-2021 10:09 PM
Hahaha tuju kat SA ke tu

Gigih nk perli org..,nk divert attention lerr tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:02 AM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 21-4-2021 03:00 PM
Hahaha kan...skrang tiba2 suruh netizens vote dia tuk menang contest...ada juga org gigih nk vote  ...

pondan paling minta pujipastu ambik video menangis bogel kat bilik mandi
apoooooooooooooooo

si rizu lala tu rilek je


heshe ni dulu nurse kat sabah tapi berani betul telan sampah mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:02 AM | Show all posts
Ahgerbitch replied at 21-4-2021 03:01 PM
Gigih nk perli org..,nk divert attention lerr tu

semlm tgk ig kat sunway.. pakai tops nampak boobis part bawah
dh la bulan puasa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 21-4-2021 02:09 PM
Hahaha tuju kat SA ke tu

SA spedo ke mat saleh tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 21-4-2021 10:09 PM
Hahaha tuju kat SA ke tu

kenapa dia mcm x menjawab soalan? soalan tanya lain.. pilihan antara 2 tu.. tp dia jawab lain
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-4-2021 10:02 AM
pondan paling minta pujipastu ambik video menangis bogel kat bilik mandi
apoooooooooooooooo


Hhaha..yakin ke dia telan......setakat acah2 buka gitu2 jer...tk pernah tingok dia betul2 consume..as in record dia telan and makan..setakat buka ,,acah2 bancuh jer..tu pun org hadap nk dia review...tkde kualiti langsung review mcn tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 22-4-2021 11:33 AM
kenapa dia mcm x menjawab soalan? soalan tanya lain.. pilihan antara 2 tu.. tp dia jawab lain :lol ...

Q & A session pun fail..tp jd founder whitening product..apooooo like that

Kalo dr amalina yg jd founder..maybe laa aku yakin nk beli hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 01:53 PM | Show all posts
ellejo replied at 22-4-2021 03:29 AM
SA spedo ke mat saleh tu?

mungkin ya mungkin tidak

aritu shopping beli balenciaga kot kalau tak silap... mat salleh tu bayarkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 04:08 PM GMT+8 , Processed in 0.086765 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list